منم اول همين مشكلو داشتم ، اون غول آخر فقط با اون تفنگ شارژيه ميميره ، شما بايد فقط تير بزنيد و جاخالي بديد تا وقت بگذره و اسلحه شارژ بشه بعد اسلحه رو بر دارين و با اون تير بزنيد تا بالاخره بميره![]()
منم اول همين مشكلو داشتم ، اون غول آخر فقط با اون تفنگ شارژيه ميميره ، شما بايد فقط تير بزنيد و جاخالي بديد تا وقت بگذره و اسلحه شارژ بشه بعد اسلحه رو بر دارين و با اون تير بزنيد تا بالاخره بميره![]()
همونطور که مگی عزیز گفتن باید بهش تیر بزنید و جاخالی بدید . البته من خودم کلا تو 10 ثانیه مرحله اول کشتن آلکسیا رو تموم کردم . کافیه شما اون تیر و کمان ( B.O.W Gun ) رو با اون پئدرهایی که از کیف های دستی بدست میاد ( پودر قرمز) مخلوط کنی و 10-15 تا به آلکسیا بزنی . البته من به علت حوصله کم این تیرها رو با دستکاری در مموری بینهایت کردم ، ولی همین 10-15 تا واسه اولین مرحله کافیه . اگر نداشتید ، با لانچر (بازوکا) شلیک کنید و موفق باشید
با عرض سلام. لطفا اگر ميدانيد روش حل معماي ان 6 تابلو را در اسم رمز ورنيكا به من بگوييد.
تابلوها عبارتنداز مورچه - كشتي - هوابيما - دو سلاح كمري - دو سلاح مگنوم - سه عدد چاقو.
معماي مسخره ايه!
تابلوهاي C و E رو بزن يعني همون سلاح كمري و مگنوم!
معمای مشخص کردن تابلوهای خانوادگی آلفرد چطوری حل میشه؟![]()
به ترتيب : تابلوی خانوم... تابلوی مرد با دو تا بچه... تابلوی مرد با فنجون قهوه... تابلوی مرد با بشقاب... تابلوی مرد با کتاب... تابلوی مرد با جا شمعی ...تابلو بزرگه
باید یه تیکه غیر فلزی بگیری که از دستگاه رد میشه.بعد بزاری تو دستگاه اسکن تا یه کپی از مدال اصلی واست درست کنه.
جاش دقیقا" نمیدونم کجاست ولی فکر کنم تو یکی از کیف ها باشه.![]()
سلام.
من یه کوزه سفالی از پشت تابلو گرفتم.هر چی میگردم جاشو پیدا نمیکنم.
لطفا" کمکم کنین.
ممنون.![]()
بايد اون كوزه رو چك كني و بچرخونيش تا داخلشو نشون بده اونوقت كليك كن تا يك الماس آبي از توش دربياد![]()
سلام.
من یه سنجاقک گرفتم روش چک کردم تبدیل به یه لوله شد.
همه جا رو گشتم.
نمیدونم کجا استفاده میشه.
لطفا" کمک کنید.
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)