آقا من رو A1200 Motorola ریختم ولی زمان ها را قاطی میزنه.
شهر هم که تعیین میکنم تا از برنامه خارج میشم و بر می گردم میره رو تهران.
و در آخر تست پخش اذان را که می زنم هنگ می کنه !!!!!!!!!!!!!
فقط خوبیش اینه که رو گوشیه تاچ اسکرین کار کرد.
آقا من رو A1200 Motorola ریختم ولی زمان ها را قاطی میزنه.
شهر هم که تعیین میکنم تا از برنامه خارج میشم و بر می گردم میره رو تهران.
و در آخر تست پخش اذان را که می زنم هنگ می کنه !!!!!!!!!!!!!
فقط خوبیش اینه که رو گوشیه تاچ اسکرین کار کرد.
قربون دستت یه کاری کن رو موتورولا هم کار کنه.من رو سونی اریکسون که ریختم راحت کار داد.
فکر کنم به 3.06 قد نده ان شا ا... تو 3.07 .مرسی.
سلام
با اجازه آقای ضرغامی،لینک دانلود نسخه 3.06 (نسخه ویژه ماه مبارک رمضان) رو برای دانلود قرار میدم:
لینک اول:
لینک دوم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید و التماس دعا...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام باتشكر از سايت بسيار مفيدتان
گوشي من v3xاست وزبان فارسي نداردوبرنامه اذان روي آن نصب مي شود ولي فونت آن مشكل دارد
با آرزوي توفيقات روز افزون براي شما
خبر ساز شدن نرم افزار
با سلام
بعد از دو سال بالاخره
نرم افزار اوقات شرعی شیعه روی تلکس خبرگزاریهای مختلف رفت
دانلود نسخه 3.08 از Zarghami.4shared.com
دوستان علاقمند لینک های زیر را ملاحظه فرمایید
ویا در google متن " نرم افزار اوقات شرعي گوشي همراه توليد شد" را جستجو نمایند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و ....
چهارشنبه، ۱۹ تیرماه ۱۳۸۷
سازمان حج و زيارت در اطلاعيه اي اعلام کرد که يک جوان ايراني با تلاشهاي علمي خود توانست نرمافزار اوقات شرعي ويژه شيعيان توليد کند که در گوشيهاي تلفن همراه نصب ميشود.
به گزارش ايرنا به نقل از پايگاه اطلاعرساني حج، از جمله امکانات اين نرمافزار، تفکيک تنظيم تاريخ و انتخاب شهر، نمايش مدت زمان باقيمانده تا نخستين وقت اذان براي طلوع خورشيد است.
اردشير ضرغامي، مدير توليد نرمافزار اوقات شرعي، گفت: برنامه محاسبه اوقات شرعي شهرهاي ايران با امکان پخش اذان با صداي مرحوم رحيم مؤذن زاده اردبيلي توليد شده است.
وي با بيان اينکه "توليد اين نرم افزار را از دو سال پيش آغاز شده است"، گفت: با تلاش هاي علمي خود، توانستيم با بررسي هاي لازم، اين نرم افزار را توليد و به بازار عرضه کنيم.
مدير توليد نرمافزار اوقات شرعي گفت: امکان پخش هشدار قبل از اذان صبح که يکي از کاربردهاي آن بيدار شدن براي سحر در ماه مبارک رمضان است، زدن آلارم کوچک و انجام لرزاننده يا ويبراتور، قبل از هشدار يا اذان و نمايش نيمه شب شرعي براساس فتواي حضرت آيت الله خامنه اي؛ از ديگر برنامه ها و قابليت هاي اين نرم افزار است.
وي با اشاره به اينکه دريافت اين نرم افزار رايگان است، گفت: اين برنامه با فرمت "جاوا" عرضه شده و به راحتي روي بيشتر گوشي هاي موجود فعال مي شود.
ضرغامي ياد آور شد: با توجه به فرار رسيدن ماه مبارک رمضان، بسياري از دوستان مسلمان خارج از کشور خواستار برنامه کاملي جهت شناسايي اوقات شرعي محل زندگي خود و تنظيم آن جهت انجام اعمال شرعي شده اند، که به همين دليل اين نرم افزار به زبان عربي به زودي توليد و در اختيار علاقه مندان در کشورهاي عربي قرار خواهد گرفت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)