آقا من هر کاری میکنم وصل نمیشم
گوشیم 6630 هست
آقا من هر کاری میکنم وصل نمیشم
گوشیم 6630 هست
مثل اینکه هنوز شبکه مشکلات زیادی داره!چون علاوه بر کندی،امروز چند بار قطع و وصل شد.کسی همچین مشکلی داشته؟
همین که دارید خدا رو شکر کنید ما که خط معمولی داریم 800 تومن هم دادیم پاش اس ام اس هم به زور می فرستیم
کلاً مثل اینکه گوشی های نوکیا یه مقدار سخت به این شبکه ارتباط برقرار می کنن.
چون من با گوشی خودم (سامسونگ) خیلی راحت وصل میشم ولی با گوشی نوکیای بابام کلی زور زدم تا وصل شم.
نوکیا هم خیلی راحته ! نمیدونم ایشون مشکلشون کجاست !
آقا شهاب چندتا سوال : من امروز یه ایرانسل گرفتم فقط بخاطر جی پی آر اس . که الان اون اس ام اس تنظیمات برام نیومده میخوام ببینم این تنظیمات شما به ماله من هم میخوره که به من هم بدید یا باهم فرق داره و باید صبر کنم تا اس ام اس بیاد
سوال دوم اگه نیومد چی ؟؟ چون از 10 اسفند رایگان بودنش شروع میشه !!!
آقا شهاب ببخشید که من جوال دادم
با این تنضیمات امتحان کن
Irancell : Connection Name
APN: GPRS
Home page: google.com
و تنضیمات خود ایرانسل SMS با 100% میاد اگر احیانا تا 10 اسفند نیومد
""درصورتیکه پیام کوتاه حاوی تنظیمات را دریافت و یا ذخیره نکرده اید، می توانید از تاریخ 10 اسفند با شماره گیری [YES/OK] #5*3*130* این اطلاعات را دریافت نمایید. ""
آقا ما وصل شدیم 5 6 کیلو رو دانلود میده حالا چند تا سوال:
1...ما اینو چه جوری به کامی وصل کنیم . و810 رو به عنوان مودم میشناسه وتو گزینها 2 تا اضافه میشه با pc suit هم کانکشن ساختم dial هم میکنه ..وقتی میرسه به register your computer on the network یه اروری میده میگه: the ppp link control protocol was terminated
2....این برنامه مینی اپرا که میگین من نصب کردم وقتی بهش آدرس سایت میدم میگه : verification of server certificate failed. pleas check your date setting in your device
تنظیمات gprs هم خودم دستی تنظیم کردم بدون ip
حالا ما باید چه بکنیم ؟ ...............................................ه !!!!
متشکرم.. ... .
Last edited by ^^ HAMID ^^; 28-02-2007 at 06:40.
برای من که سرعتش فوق العاده پایینه
سرعت به نوع و تکنولوژی موبایل هم بستگی داره!
ماله من در حد قابل قبوله!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)