با سلام خدمت دوستان
مي خواستم بدونم كه هنگام كار با IDAاگه اتصال قطع بشه بعد از اتصال دوباره آيا از همونجا شروع مي شه يا نه
resume![]()
اگه بايد تو تنظيمات كاري رو انجام بدم لطف كنيد
با سلام خدمت دوستان
مي خواستم بدونم كه هنگام كار با IDAاگه اتصال قطع بشه بعد از اتصال دوباره آيا از همونجا شروع مي شه يا نه
resume![]()
اگه بايد تو تنظيمات كاري رو انجام بدم لطف كنيد
سلام روياي تلخ عزيز
اين يه نكته هست كه در مورد اكثر قريب به اتفاق دانلود منيجر ها صدق ميكنه
دانلود منيجر قابليت ريسام داره و تنظيم خاصي نمي خواد
معمولا اشكال از Isp هست كه دانلود ها ريسام نميشه و در بعضي مواقع هم اشكال از خود سايت
نوشته شده توسط soda
سلام و تشكر از سوداي عزيز
يعني منظورتون isp هست كه من از اون اشتراك دارم يا اون سايت نرم افزار ه آخه من از يك ispاشتراك دارم ودر بعضي موارد و بعضي برنامه ها اين قابليت رو نداره در صورتي كه در بعضي برنامه ها چند با هم قطع مي شه وو از همونجا شروع مي شه
قربانت مهرداد
سلام
خوب منم گفتم دیگه
مشکل همونه
بعضی مواقع از اونه بعضی مواقع هم از این
مهرداد جان سلام
بعضي از لينكها به طور كل قابليت resume را ندارند و با هر دانلود منيجري هم كه استفاده كني فرقي ندارد.
سلام دوستان .
هر چند که قبلا هم خود برنامه و هم کرکش که توسط سودا جان ساخته شده گذاشته شده اما من نیز در اینجا
این برنامه رو با یک کرک دیگه قرار میدم .
اگر دوستان خواستند میتونند از این لینک پایین دانلود کنند.
محتوای فایلی که در زیر است شامل فایل ستاپ برنامه و یک کرک است که باید کپی بشه در داخل پوشه ای
که برنامه نصب شده و بعد فایل رگ داخل آن را اجرا کنید.
در ضمن توجه داشته باشید که در لینک بالا کلمه Cracki را بهم بچسبانید .یعنی دقیقا همین طوری که نوشتم باید نوشته بشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام...
من IDA رو از لينكي كه Cracki عزيز داده بودند ،دريافت و استفاده مي كنم ولي به يه راهنمايي احتياج دارم...
بطور پيش فرض فايل هاي دانلود شده با اين دانلود منجر در C/downloads ريخته مي شود ...وقتي آدرس محل ذخيره را عوض مي كنم ،فقط يكبار از محلي كه من بهش آدرس داده ام استفاده مي كند و باز در دانلود بعدي به سراغ C/Downloads ميرود...
فكر مي كنم بايد آدرس محل ذخيره را در قسمت ديگري از نرم افزار وارد كنم....من در حال حاضر از صفحه آماده به دانلود اين آدرس را وارد مي كنم...
لطفا يه راهنمايي بفرمائيد.
شهباب جان سلام
اگه زبان برنامه رو روي انگليسي گذاشته اي به اينجا برو:
سربرگ downloads --- سپس به option
وقتي پنجره program options باز شد به بخش downloads برو
در اينجا گزينه download folder detection type را روي use the last used folder as the currnet folder بگذار
اگر زبان رو روي فارسي گذاشته اي هم اينجا برو:
از منوي دانلودها به قسمت گزينه ها برو. در آنجا به بخش دانلودها رفته و گزينه نوع رديابي پوشه دانلود را بر روي بكارگيري آخرين پوشه استفاده شده، همانند جاري تنظيم كن.
مرسي...مهدي جان خيلي ممنون..انجام دادم...راستي مهدي جان اگه وقت كردي به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو و يه جوابي به ما بده..
Last edited by shahbab; 24-01-2006 at 11:59.
کرک
flash decompiler 2.6.0.330
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)