تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 17 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 169

نام تاپيک: ويروس نويسي و انتي ويروس نويسي

آخر فروم باز Creeping Death's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Where The Wild Thing Are

پيش فرض

با تشکر از همه ی ویروس نویس های عزیز . مقاله ها بسیار به دردم خورد.

یک پیشنهادی برای همه ی افرادی دارم که می خواهند کامپیوترشان از اینترنت آلوده نشود. به نظر من با سیستم عامل لینوکس به اینترنت وصل شوید چون از امنیت بسیار بسیار بسیار بالایی برخوردار است.

در ضمن می خواستم ببینم اینجا کسی هست که بتواند برای این سیستم عامل ویروس بنویسد ؟

پروفشنال double_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    the Shire

6

---------------- ویرایش شده توسط خودم --------------------

یکی از مدیران Delete بفرمایند
    Last edited by double_n; 08-05-2007 at 21:28.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

MAZIجان، این کل کل رو بزار کنار، اگه میخوای چیزی یاد بگیری، مطالب رو بخون، اگه هم میخوای چیزی اینجا بزار که دیگران بخونن، خوب فکر کنم بعد از 10 صفحه موقع اش شده که بزاری مطالبت رو چون دیگه داره دیر میشه.
    در مورد MCSD عرض کنم خدمتت، این گونه مدرکها خوبن ولی اگه صدتا از این مدرکها داشته باشی و VB و C و ASM هم بلد باشی، اگه خلاقیتی توش نباشه، نمیتونی ویروس بنویسی، چون ویروس نویسی و آنتی ویروس نویسی یه مبحث گسترده است که علاوه بر علم مورد نیازش،خلاقیت و پشتکار و... هم باید داشته باشی.
    این کل کل هایی هم که با دیگر کاربران انجام میدی فقط نشون از این داره که.........
    MCSD هم مدرک بزرگی نیست، خیلی از افرادی رو میشناسم که مدارکی بزرگ و معتبر گرفته اند ولی هیچ صحبتی از این مطلب نمی کنن، همینطور میشناسم افرادی که از این مدارک ندارند ولی ویروس نویسهای قدرتمندی هستند و حتی وقتی ویروسی می نویسن بعضی اوقات به کسی اطلاع نمیدن و فقط نتیجه خودشون رو میبینن و خودشون لذت می برن و......

خلاصه میگم، مدرک ملاک نیست، حاشیه رو کنار بزار و به اصل مطلب بچسب.

موفق و سربلند باشید
    DevilHell
    قربونت بشم. البته به این چيزايی که گفتی واقفم . در ضمن به نظر من MCSD يک مدرک خيلی بزرگ از مايکرسافت هستش البته این مدرک به درده کسی ميخوره که ازش درست استفاد کنه. با سعی و تلاش بسيار تو همه زمينه ها. حالا يک سول: به نظر شما MCSD ارزش و مقام بيشتری داره يا MCSE

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

البته همه این رو ميدونن که با مدرک و خوندن درس مربوطه خيلی از ديگران جلو ميوفتی و گرفتن يه مدرک مثل MCSD يه موفقيت بزرگ در زندگی يک فرد محصوب ميشه

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    the Shire

6

---------------- ویرایش شده توسط خودم --------------------

یکی از مدیران Delete بفرمایند
    Last edited by double_n; 08-05-2007 at 21:30.

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_ice_heart_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

سلام يه چيزي به فكرم اومد كسي كد ميدونه كه از صفحه ي نمايش عكس بگيره و بعد جاي ذخيره كنه بعد به email كسي بفرسته به محض اين كه به اينترنت وصل شد

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

هیچ کدوم،
    دوست عزیز در این مورد من از بیخ با مایکروسافت مخالفم.
    ولی اگه هردوتا شونو بگیری بد نیست.

موفق و سربلند باشید
    منم کاملا با نظر شما مخالفم. تا حالا کسی نتونسته رو دسته مايکرسافت بلند بشه. MCSD و MCSE مدرک هايی هستند که تازه در ایران وارد شدند و بازار کار بسيار مناسبی دارند. به جزع اینا این مدارک به دليل حجم مطالب درسی زياد و حرفه ای بودنشون بسيار خوب هستند و هر کسی که بتونه این مدارک رو بگيره مشخص ميشه که فردی بسيار باهوش و پر کار هستش. اگر هم این مدارک خوب نباشن برايه بقيه کشور ها اینطور هست ولی برايه کشوری مثله ما که جهان سوم هستيم این مدارک حکم طلا رو دارند البته به نظر من!

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

و يه پيشنهاد بهت ميکن اینکه رو نظرت درباره مايکرسافت فکر کن. کمی به تاريخ نگاه کن ببين کی کامپيوتر هارو به اینجا رسونده. که الان با آمدن ويستا دنيا رو قبضه کرده. البته با آمدن وينا در چند سال آينده انقلابی در این صنعت رخ ميده

اگه نباشه جاش خالی می مونه shirazhaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    C:\WINDOWS\system32

پيش فرض

با سلام به علت شركت در مسابقات مدتي نبودم و فكر كنم تا كنكور 86 هم نباشم
    بهر حال دورا دور اين متلب رو چك ميكنم از اقاي devilhell هم تشكر ميكنم. اگر مطلبي داري در باره ويروس نويس هاي بزرگ دنيا بزاريد تا بعضي ها متوجه بشن كه مدرك كه هيچي اصلا اونا چند سالشون بوده .ويروس ساسر كه يادتون مياد
    در باره mcse , mcsd هم بايد بگم كه اينا ربطي به هم ندارن يكي مردكبرنامه نويسي و يكي مديريت شبكه
    قول ميدم كه حتما شروع به يك ويروس نويسي كنم هر چند تئوري باشه

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    the Shire

6

و يه پيشنهاد بهت ميکن اینکه رو نظرت درباره مايکرسافت فکر کن. کمی به تاريخ نگاه کن ببين کی کامپيوتر هارو به اینجا رسونده. که الان با آمدن ويستا دنيا رو قبضه کرده. البته با آمدن وينا در چند سال آينده انقلابی در این صنعت رخ ميده
    دوست عزیز اگه کسی دیگه بود شاید بهتر از این پیشرفت می کرد، به نظر من این شخصی که فکر می کنید کامپیوتر رو به اینجا رسونده (جناب بیلی) اصلا بینش آینده نداشته و فقط به فکر پول جمع کردن بوده، ماشاله هزار ماشاله هم که کم جمع نکرده، حالا اون نوش جونش بشه استخون توی حلقش ولی اگه فکر کنم حتی مشتی ماشاله هم بود از بیلی برای دنیای کامپیوتر بیشتر سود می داشت، تا حالا به حفره هایی که تو ویندوز هستن توجه کردی؟ به نظر من واسه شرکتی که بابت این چنین سیستم عاملهایی پول میگیره شرم آوره، تا حالا از خودت پرسیدی چرا به فکر ویروس نوشتن توی ویندوز افتادی؟ به نظرت اگه ویندوز سورسش باز بود چقدر دنیای کامپیوتر پیشرفت می کرد؟؟؟؟
    راستی نسخه خریداری شده از ویندوز نصب کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بیلی خودش رشد کرد ولی به چی قیمتی؟ اینو خودم جواب میدم: در ازای ظلم به دنیای کامپیوتر.

راستی از باگ های توی ویستا خبر داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میدونی مایکروشیت چه گندی زده؟؟؟
    اینا یه سوالاتی بود که گفتم از خودت بپرسی اصلا جوابشون رو هم نمیخواد اینجا بزاری، منم دیگه از بیلی ( ) صحبت نمی کنم.

در مورد سن ویروس نویسها و ... مطالبی داشتم که از چه زبانهایی استفاده می کنند، چند سالشونه، چرا ویروس می نویسن؟ و... مطالبی داشتم و اگه پیدا کردم همینجا میذارم

امیدوارم
    موفق و سربلند باشید
    DevilHell

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •