فکر کنتم اینطوری بتونی مشکلتو حل کنی!
یه بار دیگه گوشیتو باید فرمت (یا همون ریست) کنی. اما اینبار با دستور العمل من.
اگه فلیپ گوشیت روشه (درش) دکمه های "راست - ستاره - چپ - چپ - ستاره - چپ - ستاره"
و اگه فلیپ رو برداشتی برو توی اونجایی که شماره میگیری (عکس یه گوشی تلفن آبی داره (Phone)) و کلیدای "بالا - ستاره - پایین - پایین - ستاره - پایین - ستاره" (باید ستاره روی اسکرین رو بزنی. نه اونی که روی کیبورده) به ترتیب بزن!
وارد یه فضایی میشی به اسم "Service Menues".
سه تا گزینه داره.
گزینه Format internal disk روبزن.
این کار گوشیت رو فرمت میکنه و با ستینگ های کارخونه بالا میاره.
فرقش با مستر ریست اینه که این کار کامل همه رجیستری گوشیت روخالی میکنه!
فرقش رو هم با اجرا شدن setup wisard و تنظیماتی که فقط وقتی گوشی رو خریدی دیدی شاهده میکنی!
البته احتمالا حواست هست که قبلش بک آپ از کانتکتا و اطلاعات روی فون مموریت بگیری!
و این رو هم باید بدونی که همه چیت پاک میشه! (بچز چیزایی که روی مموری کارته!) حتی بازی گلف و اونیکی بازی و همه تم هایی که ریختی و اس ام اس ها و هرچیز دیگه که الآن من یادم نیست!
نتیجه عملیات رو به من گزارش کن لطفا!
در ضمن اگه میدونی چه جوری میشه از اس ام اس ها بک آپ گرفت ممنون میشم کمک کنی!
سلام و درود برهمه دوستان بویژه دوست عزیز و نادیدهام METAPEX/
از راهنماییهای همیشگیت و این وقتی که واسه راهنمایی من و دیگر کاربران P990I می ذاری ممنونم امیدوارم یه جورایی بتونم از طرف همه جبران کنم انشا... هر وقت به سوی شمال رهسپار شدی یه سری به چالوس بزنی و به کلبه کارگری و درویشی ما بیای تا جبران بشه /
و اما ....بعد....:
گوشیمو از طریقی که شما فرمودین ریستارت نمودم و به تنظیمات کارخانه برگشت دو نرم افزار مربوط به قفل پوشه ها و مدیریت تماس ها رو دوباره از همون لینکیی که برام قبلا گذاشته بودی دانلواد نموده واینستال کردم و الحمدا... جفتش کار کرد ولی نرم افزار مربوط به فارسی خواندن و نوشتن اس ام اس بودش رو که تو رایانم هم داشتم نتونستن تو گوشی بریزم و از رایانم فذمت و پاک کردم دوباره از لینکی که قبلا گذاشته بودین دانلواد کردم ولی بازم نتونستم تو گوشیم بریزم و ارور می داد که البته تو خود سایت سونی اریکسون هم هرچی گشتم دیگه ندیدمش چون قبلا بودش!!!و وقتی هم که دانلوادش کردم ایندفعه شکل آیکونش شبیه INTERNET EXPLORER (Psiloc_CrystalArabic_UIQ3) و نوع تایپ فایلشم (RAR File) بود ولی قبلیه آیکونش شبیه همون دو نرم افزار بالا بود که کار می کرد و می شد ریختش احتمالا از نظر من دیگه توسط سایت ساپورت نمی شه حتما که نمی شه ریخت تو گوشی و کار هم نمی کنه /واما من هم مشکل اون دوستمون رو دارم تا حالا چندین بار ریستارت شده گوشیم که خوب گفتین تو TAX MANAGER فایلهای بازمو END TAX کنم که خوب اینکارو هر چند وقت که تعدادشون زیاد می شد انجام دادم که تقریبا این مشکل ریسارت حل شد ولی چندین بار هنگ کرد و بازو بستن درپوش و صفحه کلید رویی هم تاثیری نداشت مجبور به خاموش و روشن کردن و حتی چند بار خاموش و روشن هم نمی شد که مجبور به درآوردن باطریم شدم !!!/ IMEI شم با موجود رو جعبش چک کردم یکی هستش /گارانتی اصلی داره /مموری تو گوشیم SONY 1GB هستش که یادم نیست ولی فکر کنم سی هزارو خورده ای خریده بودمش /برنامه هایی هم که تا حالا تو گوشیم نصب کردم فقط همین سه برنامه بودن که چند بار پاک و دوباره نصب کردم که همشونو و دلایل پاک ونصب مجددشونو همیشه واست پیغام گذاشتم که با راهنماییت حل می شد به غیر دو تابرنامه که اول که خریده بودم و بلد نبودم داده بودم بیرون نصب کرده بودن یکی یه برنامه قفل فایل بود یکی دیگه هم یادم نیست چی بود که هیچ کودومشون کار نمی کردن و منم پاک کردم چون تازه اومده بود اون یارو هم ظاهرا کاملا بلد نبود و برنامه ها کار نمی کردن مجبوذر به پاک کردنشون شده بودم / یه بار هم اون هفته بنا بر همون مشکلی که عرض کرده بودن آپدیتش کردم /و اما مشخصاتی که می خوای :AVAILABLE MEMORY: 13.1 MB / GPRS:UNAVILABLE/PHONE:CXC162037 R9EC001 /BLOETOOTH:CXC162058 R5A01 / ORGANIZER:CXC162036 R4B03/CDA:CDA162007/2 R4B03 /راستی منظورت از فلش کردن چی هستش توضح میدی ؟/در ضمن لازم بذکر است که خیلی واسم جالبه رو صفحه من نوع اپراتور دوبار بالای هم به این شکل هستش که با آپدیت و ریستارت حود گوشی و ریستارتی که شما گفتین هم بازم همینطوره :
IR TCI
IR-TCI
حالا چرا دلیلشو نمی دونم (یه وقت مشکلی پیش نیاد؟!!!)
و اینرو هم اضافه کنم تو مموریم کارت یه فابل باز شده به نام : resource که دارای 5 زیر مجموعه هستش به نامهای : apps/comnod adrm / CRYSTAL/fonts/plugins که همشونم خالی هستش ونمی دونم چیه و برای چی هستش واصلا چطوری اومده تو مموریم کارتم نشسته !!! / درمورد ویس مایل هم کمی واسم توضیح بده که طریقه کارش چیه و چطوریه و آیا مخابرات سرویس می ده یا نه ؟/
و اما.... سوال شما از خیلی ازدوستامم پرسیدم متاسفانه کسی نمی دونه چطوری می شه از اس ام اسا بکاپ گرفت (البته وقتی شما نمی دونین فکر نکنم کسی دیگه ای بدونه
.gif)
)
نرم افزار فارس اس ام اس /منشی تلفنی /بکاپ اس ام اس / ظبط مکالمه/ و طریقه چگونگی از بین بردن شماره فرستنده اس ام اس موقع فوروارد به طور خودکار /چراغ قوه / اینارو هرکدوم از دوستان اگه پیدا کرد به صورن اضطراری مورد نیاز کاربران p990i هستش من می گردم شما هم بگردین /
خیلی وقتتونو گرفتم شرمنده ام بازم / خوش باشین یا حق / بدرود/ایران -مازندران-چالوس/محمد(فریاد)لفوتی
(
http://www.cloob.com/browse.php?id=332232
http://www.cloob.com/signup.php?code=jt8NccUEU7s7vvEbb
http://www.faryad60.blogfa.com
http://www.faryad193.persianblog.com
faryad_ml@yahoo.com
khabarnegar_maz@yahoo.com
mohammad_a3moni@yahoo.com
همراه :09124841600
تلفکس وپیغامگیر 24 ساعته : 2254041-0191)