تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 641 اولاول ... 678910111213142060110510 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

advance call manager نرم افزار خوبی بود که البته اکثریت گوشی های سونی اریکسون یه چیزی شبیه به اون رو دارن و این نرم افزار اون رو کاملتر کرده و در واقع پیشرفته تر است ولی کار منشی تلفنی رو که انجام نمی ده !!! فقط می شه لیست انتخاب کرد که کی زنگ بزنه کی زنگ نزنه یا اینکه از طریق اس ام اس به افراد اطلاع بده که بدا زنگ بزنه / البته از هیچی بهتره یا بقول معروف دربیابان لنگه کفش نعمت است در جایی که منشی تلفنی نیست این بد نیست ولی .... از راهنماییتون ممنونم دارم ازش استفاده می کنم و در عین حال همچنان بدنبال منشی تلفنی نیز می گردم /اصلا آقا بیاین به شرکت سونی اریکسون اعتراض کنیم که این چه وضعشه با این همه امکانات این امکان منشی تلفنی که واسه اکثریت کاربران مهمه و خیلی هم قابل استفاده رو گوشی هاش نمی ذاره ؟!!!
    چون اوپراتورها در کشورهای غربی و به خصوص اروپایی، سرویس Voice Mail البته در حالتی پیشرفته تر رو ارائه میکنن، نیازی به نصب Answering Machine روی گوشیها نیست.
    کلا سه راه به نظرم میرسه که بشه باهاش کار منشی تلفنی رو انجام داد:
    1- نصب برنامه ای که این کارو انجام بده.
    2- استفاده از سرویس Voice Mail مخابرات یا ایرانسل.
    3- دایورت کردن روی شماره ثابت یا سیار که منشی داره.

در آغاز فعالیت amirsafi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان سريال نامبر
    214457051231735
    براي Crystal Arabioc هست

هركس هر سوالي در مورد p990 داشت مطرح كنه
    بازي و نرم افزار فول هم هر كس خواست درخواست كنه ....
    1- بد نیست لیست نرم افزار و بازی هایی را که داری اینجا اعلام کنی

2- آنتی ویروس به غیر از McAfee چیزدیگری داری ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

12 Theme برای P990

SE-UIQ یه سایت فرانسویه که 74 تم برای P990 رو برای دانلود گذاشته و هر چند وقت یه بار هم تمهای جدید میذاره.
    بعد از اینکه تم رو دانلود کردید، تو کامپیوترتون (مثلا پنجره My Computer) از منوی Tools وارد Folder Options بشید و تو Tab (زبانه) View، در قسمت Hidden Files and Folders سومین گزینه یعنی Hide Extension for Known File Types رو تیک بزنید و Ok کنید؛ البته ممکنه این گزینه از قبل فعال باشه. بعد روی تمی که دانلود کردید و به صورت فایل زیپ هست، کلیک راست کنید و Rename رو بزنید و پسوند zip. یا rar. رو به utz. تغییر بدین. توجه کنید که اصلا نیازی به Unzip کردن نیست. بعد تم رو که الان آیکونش عوض شده رو توی گوشیتون کپی کنید و بعد نصب کنید. البته شاید همه تمها به صورت زیپ نباشن.
    امیدوارم دانلود کنید و لذت ببرید.
    سایت مربوطه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه faryad_ml's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام متاسفانه بنا بر دلایلی مجبور به به ریستارت گوشیم شدم وبرنامه های فارسی ساز اس ام اس و اون برنامه advance call manager از گوشیم پاک شدن / دوباره اینستال کردم ولی نشد بازم دانلواد کردم ولی بازم کار نکردن تو خود سایت سونی اریکسونم پیداشون نکرم دیگه / !!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟

در آغاز فعالیت rabid-gnat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام متاسفانه بنا بر دلایلی مجبور به به ریستارت گوشیم شدم وبرنامه های فارسی ساز اس ام اس و اون برنامه advance call manager از گوشیم پاک شدن / دوباره اینستال کردم ولی نشد بازم دانلواد کردم ولی بازم کار نکردن تو خود سایت سونی اریکسونم پیداشون نکرم دیگه / !!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
    فکر کنتم اینطوری بتونی مشکلتو حل کنی!
    یه بار دیگه گوشیتو باید فرمت (یا همون ریست) کنی. اما اینبار با دستور العمل من.
    اگه فلیپ گوشیت روشه (درش) دکمه های "راست - ستاره - چپ - چپ - ستاره - چپ - ستاره"
    و اگه فلیپ رو برداشتی برو توی اونجایی که شماره میگیری (عکس یه گوشی تلفن آبی داره (Phone)) و کلیدای "بالا - ستاره - پایین - پایین - ستاره - پایین - ستاره" (باید ستاره روی اسکرین رو بزنی. نه اونی که روی کیبورده) به ترتیب بزن!
    وارد یه فضایی میشی به اسم "Service Menues".
    سه تا گزینه داره.
    گزینه Format internal disk روبزن.
    این کار گوشیت رو فرمت میکنه و با ستینگ های کارخونه بالا میاره.
    فرقش با مستر ریست اینه که این کار کامل همه رجیستری گوشیت روخالی میکنه!
    فرقش رو هم با اجرا شدن setup wisard و تنظیماتی که فقط وقتی گوشی رو خریدی دیدی شاهده میکنی!
    البته احتمالا حواست هست که قبلش بک آپ از کانتکتا و اطلاعات روی فون مموریت بگیری!
    و این رو هم باید بدونی که همه چیت پاک میشه! (بچز چیزایی که روی مموری کارته!) حتی بازی گلف و اونیکی بازی و همه تم هایی که ریختی و اس ام اس ها و هرچیز دیگه که الآن من یادم نیست!
    نتیجه عملیات رو به من گزارش کن لطفا!
    در ضمن اگه میدونی چه جوری میشه از اس ام اس ها بک آپ گرفت ممنون میشم کمک کنی!

در آغاز فعالیت senatormobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان p990 من خیلی هنگ میکنه و گاهی اوقات وسط کار یکدفعه از کار می افته و صفحش سفید میشه و مجبور میشم که خاموش روشنش کنم تا به حالت عادی برگرده البته این مشکل من یک نفر نیست مشکل خیلی از صاحبان p990 دیگه هم هست . تو سایت gsmarena.com هم خیلی از کابرا در این مورد نوشتن که گوشی ما هم هنگ می کنه . کسی از بچه ها این مشکل رو داره ؟؟ و آیا کسی میدونه چیکار باید کرد ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان p990 من خیلی هنگ میکنه و گاهی اوقات وسط کار یکدفعه از کار می افته و صفحش سفید میشه و مجبور میشم که خاموش روشنش کنم تا به حالت عادی برگرده البته این مشکل من یک نفر نیست مشکل خیلی از صاحبان p990 دیگه هم هست . تو سایت gsmarena.com هم خیلی از کابرا در این مورد نوشتن که گوشی ما هم هنگ می کنه . کسی از بچه ها این مشکل رو داره ؟؟ و آیا کسی میدونه چیکار باید کرد ؟
    1- چند وقته خریدی؟
    2- ساخت کجاست؟
    3- رجیستر اصلیه یا نه؟
    4- گارانتی اصلی داره؟
    5- برنامه هایی که تاحالا روش نصب کردی رو بگو. (حتی اگه پاکشون کردی)
    6- مموری که تو گوشیه چیه؟ (مارک، حجم، قیمت)
    7- آیا گوشی ضربه یا زمین خورده؟
    8- تا حالا آپدیتش کردی؟
    9- وقتی در گوشی بسته هست، More>Status رو بزن و ورژن Phone و CDA رو بگو.
    10- معمولا بیشتر چه مواقعی هنگ میکنه؟
    11- آیا برنامه هایی رو که باهاشون کاری نداری، از Task Manager برای End Task کردنشون استفاده میکنی؟
    12- تا حالا فلش کردی یا نه؟

همه این سوالات رو دقیق و کامل جواب بده و فقط راجع به یه گوشی بنویس، مال دیگران رو ذکر نکن.
    منتظرم.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگه فلیپ گوشیت روشه (درش) دکمه های "راست - ستاره - چپ - چپ - ستاره - چپ - ستاره"
    و اگه فلیپ رو برداشتی برو توی اونجایی که شماره میگیری (عکس یه گوشی تلفن آبی داره (Phone)) و کلیدای "بالا - ستاره - پایین - پایین - ستاره - پایین - ستاره" (باید ستاره روی اسکرین رو بزنی. نه اونی که روی کیبورده) به ترتیب بزن!
    سه تا گزینه داره.
    فرقش رو هم با اجرا شدن setup wisard و تنظیماتی که فقط وقتی گوشی رو خریدی دیدی شاهده میکنی!
    البته احتمالا حواست هست که قبلش بک آپ از کانتکتا و اطلاعات روی فون مموریت بگیری!
    و این رو هم باید بدونی که همه چیت پاک میشه! (بچز چیزایی که روی مموری کارته!) حتی بازی گلف و اونیکی بازی و همه تم هایی که ریختی و اس ام اس ها و هرچیز دیگه که الآن من یادم نیست!
    سلام و درود برهمه دوستان بویژه دوست عزیز و نادیدهام METAPEX/
    از راهنماییهای همیشگیت و این وقتی که واسه راهنمایی من و دیگر کاربران P990I می ذاری ممنونم امیدوارم یه جورایی بتونم از طرف همه جبران کنم انشا... هر وقت به سوی شمال رهسپار شدی یه سری به چالوس بزنی و به کلبه کارگری و درویشی ما بیای تا جبران بشه /
    و اما ....بعد....:
    گوشیمو از طریقی که شما فرمودین ریستارت نمودم و به تنظیمات کارخانه برگشت دو نرم افزار مربوط به قفل پوشه ها و مدیریت تماس ها رو دوباره از همون لینکیی که برام قبلا گذاشته بودی دانلواد نموده واینستال کردم و الحمدا... جفتش کار کرد ولی نرم افزار مربوط به فارسی خواندن و نوشتن اس ام اس بودش رو که تو رایانم هم داشتم نتونستن تو گوشی بریزم و از رایانم فذمت و پاک کردم دوباره از لینکی که قبلا گذاشته بودین دانلواد کردم ولی بازم نتونستم تو گوشیم بریزم و ارور می داد که البته تو خود سایت سونی اریکسون هم هرچی گشتم دیگه ندیدمش چون قبلا بودش!!!و وقتی هم که دانلوادش کردم ایندفعه شکل آیکونش شبیه INTERNET EXPLORER (Psiloc_CrystalArabic_UIQ3) و نوع تایپ فایلشم (RAR File) بود ولی قبلیه آیکونش شبیه همون دو نرم افزار بالا بود که کار می کرد و می شد ریختش احتمالا از نظر من دیگه توسط سایت ساپورت نمی شه حتما که نمی شه ریخت تو گوشی و کار هم نمی کنه /واما من هم مشکل اون دوستمون رو دارم تا حالا چندین بار ریستارت شده گوشیم که خوب گفتین تو TAX MANAGER فایلهای بازمو END TAX کنم که خوب اینکارو هر چند وقت که تعدادشون زیاد می شد انجام دادم که تقریبا این مشکل ریسارت حل شد ولی چندین بار هنگ کرد و بازو بستن درپوش و صفحه کلید رویی هم تاثیری نداشت مجبور به خاموش و روشن کردن و حتی چند بار خاموش و روشن هم نمی شد که مجبور به درآوردن باطریم شدم !!!/ IMEI شم با موجود رو جعبش چک کردم یکی هستش /گارانتی اصلی داره /مموری تو گوشیم SONY 1GB هستش که یادم نیست ولی فکر کنم سی هزارو خورده ای خریده بودمش /برنامه هایی هم که تا حالا تو گوشیم نصب کردم فقط همین سه برنامه بودن که چند بار پاک و دوباره نصب کردم که همشونو و دلایل پاک ونصب مجددشونو همیشه واست پیغام گذاشتم که با راهنماییت حل می شد به غیر دو تابرنامه که اول که خریده بودم و بلد نبودم داده بودم بیرون نصب کرده بودن یکی یه برنامه قفل فایل بود یکی دیگه هم یادم نیست چی بود که هیچ کودومشون کار نمی کردن و منم پاک کردم چون تازه اومده بود اون یارو هم ظاهرا کاملا بلد نبود و برنامه ها کار نمی کردن مجبوذر به پاک کردنشون شده بودم / یه بار هم اون هفته بنا بر همون مشکلی که عرض کرده بودن آپدیتش کردم /و اما مشخصاتی که می خوای :AVAILABLE MEMORY: 13.1 MB / GPRS:UNAVILABLE/PHONE:CXC162037 R9EC001 /BLOETOOTH:CXC162058 R5A01 / ORGANIZER:CXC162036 R4B03/CDA:CDA162007/2 R4B03 /راستی منظورت از فلش کردن چی هستش توضح میدی ؟/در ضمن لازم بذکر است که خیلی واسم جالبه رو صفحه من نوع اپراتور دوبار بالای هم به این شکل هستش که با آپدیت و ریستارت حود گوشی و ریستارتی که شما گفتین هم بازم همینطوره :
    IR TCI
    IR-TCI
    حالا چرا دلیلشو نمی دونم (یه وقت مشکلی پیش نیاد؟!!!)
    و اینرو هم اضافه کنم تو مموریم کارت یه فابل باز شده به نام : resource که دارای 5 زیر مجموعه هستش به نامهای : apps/comnod adrm / CRYSTAL/fonts/plugins که همشونم خالی هستش ونمی دونم چیه و برای چی هستش واصلا چطوری اومده تو مموریم کارتم نشسته !!! / درمورد ویس مایل هم کمی واسم توضیح بده که طریقه کارش چیه و چطوریه و آیا مخابرات سرویس می ده یا نه ؟/
    و اما.... سوال شما از خیلی ازدوستامم پرسیدم متاسفانه کسی نمی دونه چطوری می شه از اس ام اسا بکاپ گرفت (البته وقتی شما نمی دونین فکر نکنم کسی دیگه ای بدونه )
    نرم افزار فارس اس ام اس /منشی تلفنی /بکاپ اس ام اس / ظبط مکالمه/ و طریقه چگونگی از بین بردن شماره فرستنده اس ام اس موقع فوروارد به طور خودکار /چراغ قوه / اینارو هرکدوم از دوستان اگه پیدا کرد به صورن اضطراری مورد نیاز کاربران p990i هستش من می گردم شما هم بگردین /
    خیلی وقتتونو گرفتم شرمنده ام بازم / خوش باشین یا حق / بدرود/ایران -مازندران-چالوس/محمد(فریاد)لفوتی
    (
    http://www.cloob.com/browse.php?id=332232
    http://www.cloob.com/signup.php?code=jt8NccUEU7s7vvEbb
    http://www.faryad60.blogfa.com
    http://www.faryad193.persianblog.com
    faryad_ml@yahoo.com
    khabarnegar_maz@yahoo.com
    mohammad_a3moni@yahoo.com
    همراه :09124841600
    تلفکس وپیغامگیر 24 ساعته : 2254041-0191)
    Last edited by faryad_ml; 12-04-2007 at 04:15. دليل: اضافه نمودن مطلب

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام و درود برهمه دوستان بویژه دوست عزیز و نادیدهام METAPEX/
    از راهنماییهای همیشگیت و این وقتی که واسه راهنمایی من و دیگر کاربران P990I می ذاری ممنونم امیدوارم یه جورایی بتونم از طرف همه جبران کنم انشا... هر وقت به سوی شمال رهسپار شدی یه سری به چالوس بزنی و به کلبه کارگری و درویشی ما بیای تا جبران بشه /
    و اما ....بعد....:
    گوشیمو از طریقی که شما فرمودین ریستارت نمودم و به تنظیمات کارخانه برگشت دو نرم افزار مربوط به قفل پوشه ها و مدیریت تماس ها رو دوباره از همون لینکیی که برام قبلا گذاشته بودی دانلواد نموده واینستال کردم و الحمدا... جفتش کار کرد ولی نرم افزار مربوط به فارسی خواندن و نوشتن اس ام اس بودش رو که تو رایانم هم داشتم نتونستن تو گوشی بریزم و از رایانم فذمت و پاک کردم دوباره از لینکی که قبلا گذاشته بودین دانلواد کردم ولی بازم نتونستم تو گوشیم بریزم و ارور می داد که البته تو خود سایت سونی اریکسون هم هرچی گشتم دیگه ندیدمش چون قبلا بودش!!!و وقتی هم که دانلوادش کردم ایندفعه شکل آیکونش شبیه INTERNET EXPLORER (Psiloc_CrystalArabic_UIQ3) و نوع تایپ فایلشم (RAR File) بود ولی قبلیه آیکونش شبیه همون دو نرم افزار بالا بود که کار می کرد و می شد ریختش احتمالا از نظر من دیگه توسط سایت ساپورت نمی شه حتما که نمی شه ریخت تو گوشی و کار هم نمی کنه /واما من هم مشکل اون دوستمون رو دارم تا حالا چندین بار ریستارت شده گوشیم که خوب گفتین تو TAX MANAGER فایلهای بازمو END TAX کنم که خوب اینکارو هر چند وقت که تعدادشون زیاد می شد انجام دادم که تقریبا این مشکل ریسارت حل شد ولی چندین بار هنگ کرد و بازو بستن درپوش و صفحه کلید رویی هم تاثیری نداشت مجبور به خاموش و روشن کردن و حتی چند بار خاموش و روشن هم نمی شد که مجبور به درآوردن باطریم شدم !!!/ IMEI شم با موجود رو جعبش چک کردم یکی هستش /گارانتی اصلی داره /مموری تو گوشیم SONY 1GB هستش که یادم نیست ولی فکر کنم سی هزارو خورده ای خریده بودمش /برنامه هایی هم که تا حالا تو گوشیم نصب کردم فقط همین سه برنامه بودن که چند بار پاک و دوباره نصب کردم که همشونو و دلایل پاک ونصب مجددشونو همیشه واست پیغام گذاشتم که با راهنماییت حل می شد به غیر دو تابرنامه که اول که خریده بودم و بلد نبودم داده بودم بیرون نصب کرده بودن یکی یه برنامه قفل فایل بود یکی دیگه هم یادم نیست چی بود که هیچ کودومشون کار نمی کردن و منم پاک کردم چون تازه اومده بود اون یارو هم ظاهرا کاملا بلد نبود و برنامه ها کار نمی کردن مجبوذر به پاک کردنشون شده بودم / یه بار هم اون هفته بنا بر همون مشکلی که عرض کرده بودن آپدیتش کردم /و اما مشخصاتی که می خوای :AVAILABLE MEMORY: 13.1 MB / GPRS:UNAVILABLE/PHONE:CXC162037 R9EC001 /BLOETOOTH:CXC162058 R5A01 / ORGANIZER:CXC162036 R4B03/CDA:CDA162007/2 R4B03 /راستی منظورت از فلش کردن چی هستش توضح میدی ؟/در ضمن لازم بذکر است که خیلی واسم جالبه رو صفحه من نوع اپراتور دوبار بالای هم به این شکل هستش که با آپدیت و ریستارت حود گوشی و ریستارتی که شما گفتین هم بازم همینطوره :
    IR TCI
    IR-TCI
    حالا چرا دلیلشو نمی دونم (یه وقت مشکلی پیش نیاد؟!!!)
    و اینرو هم اضافه کنم تو مموریم کارت یه فابل باز شده به نام : resource که دارای 5 زیر مجموعه هستش به نامهای : apps/comnod adrm / CRYSTAL/fonts/plugins که همشونم خالی هستش ونمی دونم چیه و برای چی هستش واصلا چطوری اومده تو مموریم کارتم نشسته !!! / درمورد ویس مایل هم کمی واسم توضیح بده که طریقه کارش چیه و چطوریه و آیا مخابرات سرویس می ده یا نه ؟/
    و اما.... سوال شما از خیلی ازدوستامم پرسیدم متاسفانه کسی نمی دونه چطوری می شه از اس ام اسا بکاپ گرفت (البته وقتی شما نمی دونین فکر نکنم کسی دیگه ای بدونه )
    نرم افزار فارس اس ام اس /منشی تلفنی /بکاپ اس ام اس / ظبط مکالمه/ و طریقه چگونگی از بین بردن شماره فرستنده اس ام اس موقع فوروارد به طور خودکار /چراغ قوه / اینارو هرکدوم از دوستان اگه پیدا کرد به صورن اضطراری مورد نیاز کاربران p990i هستش من می گردم شما هم بگردین /
    خیلی وقتتونو گرفتم شرمنده ام بازم / خوش باشین یا حق / بدرود/ایران -مازندران-چالوس/محمد(فریاد)لفوتی
    (
    http://www.cloob.com/browse.php?id=332232
    http://www.cloob.com/signup.php?code=jt8NccUEU7s7vvEbb
    http://www.faryad60.blogfa.com
    http://www.faryad193.persianblog.com
    faryad_ml@yahoo.com
    khabarnegar_maz@yahoo.com
    mohammad_a3moni@yahoo.com
    همراه :09124841600
    تلفکس وپیغامگیر 24 ساعته : 2254041-0191)
    1- در مورد برنامه فارسی ساز، اون فایلی رو که شما دانلود میکنی، به صورت زیپ شده با پسوند RAR هستش. اول باید با برنامه Win RAR [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونو از حالت زیپ خارج کنی و بعد مراحل نصب رو انجام بدی. اگه این کارو کردی و نصب نمیشه، دیگه نمیدونم چشه.
    2- در مورد اینکه دوتا IR-TCI مینویسه، اگه مال ایرانسل رو دیده باشی، زیر اسم ایرانسل اسم خیابونی که تو به آنتنش وصلی رو مینویسه؛ ولی چون IR-TCI این امکان رو نداره و توی گوشی شما گزینه Area Information در قسمت تنظیمات مسیج فعاله، اینطور مینویسه. این چیزیه که من حدس میزنم.
    3- در باره سرویس Voice Mail مخابرات، بعد از درخواست و برقراری سرویس، یه شماره به شما میدن و هر وقت که میخوای از Voice Mail استفاده کنی، باید روی اون شماره دایورت کنی. یه کم مسخره ست. هزینه اش هم هر دوره 2000 تومنه.
    4- در مورد Back Up گرفتن از SMSها، اونجوری که میشه از دفتر تلفن روی مموری کارت Back Up گرفت، برای مسیج نمیشه ولی یه برنامه هست که تمام مسیج ها رو به صورت فایل متنی (txt) ذخیره میکنه. البته محدودیت زمانی داره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    5- اینکه میگی هنگ میکنه و باتریشو باید دربیاری، واقعا عجیبه، چون مال من اصلا اینجوری نشده. اگه از من میشنوی:
    الف) یه بار با Update Service گوشیتو Update کن.
    ب) برنامه های بیخودی نصب نکن. اصلا برنامه نصب نکن
    6) من نمیدونم مگه خیلی سخته که موقع forward کردن sms شماره فرستنده رو پاک کنید؟
    7) کلا من در مورد برنامه ها خیلی اطلاعات ندارم، چون دنبالش نیستم. ولی اینجا سایت بدی نیست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از منوی catagories سمت چپ صفحه، موضوع دلخواه رو انتخاب کن و...

موفق باشی...

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سه تا گزینه داره.
    دوست عزیزم از راهنمایت ممنونم / نتیجه عملکرد مثبت بودش و مشکل منو حل کرد /
    در خصوص بکاپ گرفتن از اس ام اسها در همین کلوب صفحه 10 تاپیک 99 رو بخون در جوابی که metapex به من داده این موضوع شرح داده شده امیدوارم مشکلتو حل کنه / یا حق

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •