تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 28 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 275

نام تاپيک: اا مباحث مربوط به RAID اا

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

مرسي فقط يك سوال ديگه
    آيا ميشه در سوال 2 از هارد IDE استفاده كرد ؟ يعني هارد تكي بصورت IDE و دو هارد بصورت Raid , ساتا.
    هیچ مانعی برای انجام این کار وجود نداره. شما وقتی دو پورت SATA رو در حالت RAID قرار می دید کماکان می تونید هر کاری که دلتون می خواد با بقیه پورتهای SATA یا IDE سیستم انجام بدید.

2. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه M Like Mother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من یه مادر برد Asus P6TD Deluxe رو خواستم با دو تا هارد 500 رید صفر کنم به دو تا مشکل برخوردم بی خیال شدم.

1- چون dvd ساتا گرفته بودم و مادربردم وقتی روی رید صفر میذاری همه ساتا ها رو که 6 تا هست رید فرض میگیره بنابراین dvd از کار میفته دیگه حسش نبود برم dvd IDE بگیرم. راه دیگه ای هم به ذهنم نرسید.

2- مادربرد فلاپی رو پشتیبانی نمی کنه و گفته باید از USB Floppy Drive استفاده کنی که یک نوع فلاپیه که به usb وصل میشه. گشتم تو بازار دیدم حدود 19 تومان باید پول بدم. اینکه بی خیال رید شدم

حالا اگه کسی USB Floppy Drive داشت یه چند ساعتی به ما قرض بده ما هم رید ببندیم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من یه مادر برد Asus P6TD Deluxe رو خواستم با دو تا هارد 500 رید صفر کنم به دو تا مشکل برخوردم بی خیال شدم.

1- چون dvd ساتا گرفته بودم و مادربردم وقتی روی رید صفر میذاری همه ساتا ها رو که 6 تا هست رید فرض میگیره بنابراین dvd از کار میفته دیگه حسش نبود برم dvd IDE بگیرم. راه دیگه ای هم به ذهنم نرسید.

2- مادربرد فلاپی رو پشتیبانی نمی کنه و گفته باید از USB Floppy Drive استفاده کنی که یک نوع فلاپیه که به usb وصل میشه. گشتم تو بازار دیدم حدود 19 تومان باید پول بدم. اینکه بی خیال رید شدم

حالا اگه کسی USB Floppy Drive داشت یه چند ساعتی به ما قرض بده ما هم رید ببندیم.
    دوست عزیز به هر دو سوال شما قبلا پاسخ داده شده ...

1. شما وقتی RAID رو فعال می کنید خودتون باید مشخص کنید چه پورت هایی در حالت RAID قرار می گیرند، اینطور نیست که همه پورت های SATA با هم RAID بشن ... من هم مادربردی مشابه با مادربرد شما دارم (از سری ASUS X58) و دو هارد رو در حالت RAID0 همراه با DVD-RW که SATA هست. به دفترچه راهنمای مادربردتون مراجعه کنید برای توضیحات دقیق تر.

2. برای ویندوز XP فقط به فلاپی نیاز است، برای ویندوز ویستا و 7 نیازی به فلاپی ندارید و با فلش مموری هم می تونید درایور ها رو لود کنید، ضمن اینکه احتمالا درایورهای RAID مادربرد شما در خود ویندوز 7 وجود داره و اصلا نیازی به لود درایورها ندارید.

موفق باشید.

5. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

دوست عزیز به هر دو سوال شما قبلا پاسخ داده شده ...

1. شما وقتی RAID رو فعال می کنید خودتون باید مشخص کنید چه پورت هایی در حالت RAID قرار می گیرند، اینطور نیست که همه پورت های SATA با هم RAID بشن ... من هم مادربردی مشابه با مادربرد شما دارم (از سری ASUS X58) و دو هارد رو در حالت RAID0 همراه با DVD-RW که SATA هست. به دفترچه راهنمای مادربردتون مراجعه کنید برای توضیحات دقیق تر.

2. برای ویندوز XP فقط به فلاپی نیاز است، برای ویندوز ویستا و 7 نیازی به فلاپی ندارید و با فلش مموری هم می تونید درایور ها رو لود کنید، ضمن اینکه احتمالا درایورهای RAID مادربرد شما در خود ویندوز 7 وجود داره و اصلا نیازی به لود درایورها ندارید.

موفق باشید.
    برای XP میتوانید با استفاده از nlite درایور Raid رو Embed کنید و یک ویندوز شخصی درست کنید ، و هر وقت که بخواهید نصب کنید خودش درایور Raid رو لود میکنه و هارد رو میشناسه. (من قبلا که از XP استفاده میکردم چون فلاپی نداشتم این کار رو کرده بودم)
    ویستا و 7 هم که بقول آرمان جان معمولا درایورهای Raid رو داره.
    ویندوزهای XP هم هست که توسط همین nlite تمام درایورهای Raid رو توش گنجاندن و سرچ کنید لینکهاش در اینترنت هست و میتونید دانلود کنید و دیگه نیازی هم به nlite ندارید.
    Last edited by ghahremanimehdi; 17-01-2010 at 23:11.

7. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام

من عین جمله دفترچه مادربرد رو براتون تایپ میکنم که بعنوان نکته ذکر کرده:

Due to chipset limitian, when set any of SATA ports to RAID mode, all SATA ports run at RAID mode
    together

ترجمه " بعلت محدودیت چیپست ، بهنگام تنظیم پورتهای ساتا بر روی رید، همه پورتهای ساتا در حالت رید کار خواهند کرد"

البته یک تست هم کردم وقتی روی رید رفتم دیگه تو ست آپ مادربردم خبری از dvd نبود. برای همین بنظرم رسید که باید یک DVD با پورت IDE بگیرم. نمی دونستم این مادربرد اینجوری وگرنه از اول IDE می گرفتم.

در مورد مشکل دوم ممنون که گفتید ویستا فلاپی نمی خواد . حالا که مشکل یکی شد میرم دنباش ریدش.

Last edited by M Like Mother; 19-01-2010 at 04:07.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام

من عین جمله دفترچه مادربرد رو براتون تایپ میکنم که بعنوان نکته ذکر کرده:

Due to chipset limitian, when set any of SATA ports to RAID mode, all SATA ports run at RAID mode
    together

ترجمه " بعلت محدودیت چیپست ، بهنگام تنظیم پورتهای ساتا بر روی رید، همه پورتهای ساتا در حالت رید کار خواهند کرد"

البته یک تست هم کردم وقتی روی رید رفتم دیگه تو ست آپ مادربردم خبری از dvd نبود. برای همین بنظرم رسید که باید یک DVD با پورت IDE بگیرم. نمی دونستم این مادربرد اینجوری وگرنه از اول IDE می گرفتم.

در مورد مشکل دوم ممنون که گفتید ویستا فلاپی نمی خواد . حالا که مشکل یکی شد میرم دنباش ریدش.

معنی این جمله این نیست که همه پورتهای SATA با هم RAID میشن ... معنیش همونطور که گفتید اینه که همه درایورها در حالت RAID Mode قرار می گیرن و قابلیت اینکه جزو یکی از RAID Array ها باشند رو دارند... این چیز خاصی نیست و نباید مشکلی در عملکرد بقیه قطعاتتون بوجود بیاره.البته خیلی جالبه که ASUS این جمله که واقعا هم گمراه کننده است رو در دفترچه قرار داده!

پورت درایو DVD تون رو بزنید به پورت SATA مادربردتون که جدا از پورت های دیگه است (از طریق چیپست JMicron) ... البته مطمئن نیستم مادربرد شما این چیپست رو داشته باشه چون ASUS توی محصولات جدیدش این گزینه رو حذف کرده.

اگه مادربردتون اون پورت SATA اضافه رو نداشت، چک کنید آیا اون مشکل عدم شناسایی درایو DVD قبل از ست کردن Array ها بوجود میاد یا قبلش و دقیقا بعد از فعال کردن RAID در بایوس؟

اگه مشکل قبل از ست کردن Array ها بوجود میاد، Array های RAID0 رو بر روی دو هارد مورد نظر خودتون ست کنید و ذخیره کنید و دوباره ببینید درایو DVD تون شناسایی میشه یا خیر... اینکه یکی از پورت های SATA بعد از قرار گرفتن در حالت RAID و ست شدن Array ها شناسایی نشه، یعنی اون پورت جزو Array ها قرار گرفته و موقع تنظیمات یک اشتباه رخ داده.

موفق باشید.

10. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

شاید من اشتباه می کردم و حق با شما باشه اما رفتم dvd رو با دادشم عوض کردم و IDE گرفتم و رید کردم. شاید به قول شما با همون ساتا هم می شد ولی دیگه حوصله نکردم و کار راحت تر رو انجام دادم

اگه نباشه جاش خالی می مونه sorrowdancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام تاپیک جامع و مفیدی هست ممنونم از دوستان امیدوارم بتونم تمام مطالب رو مطالعه کنم
    من سرور یک شبکه بزرگ رو می خوام Raid کنم با اینکه احتمالاً قبلا توضیح دادید ولی آشنایی زیادی با انواع رید و روش های انجامش ندارم ولی فکر می کنم Raid 1+0 برای من مناسب باشه که هم سرعت رو داشته باشم و هدف اصلیم که بک آپ گیری هست

و یکی از مشکلات اینه که من نمیتونم ویندوز رو عوض کنم چون برنامه اتوماسیون که داریم تو این چند سال هر ماه یک پتچ میدن و بصورت کلی ارائه نمیدن و واقعاً نمیشه از اول نصبش کرد! خدا نکنه یک روزه مجبور به عوض کردن ویندوز بشیم!

چه حالت Raid پیشنهاد می کنید؟
    چه روشی برای رید بدون عوض کردن ویندوز (ویندوز سرور) دارید؟

آیا این کارت های بک آپ که روی اسلات pci نصب میشه بدرد می خوره من یکی گرفتم البته قدیمی بود و کار نکرد! کسی با این کارت ها آشنایی داره؟ میشه بعنوان بک آپ گیری ازش استفاده کرد؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام تاپیک جامع و مفیدی هست ممنونم از دوستان امیدوارم بتونم تمام مطالب رو مطالعه کنم
    من سرور یک شبکه بزرگ رو می خوام Raid کنم با اینکه احتمالاً قبلا توضیح دادید ولی آشنایی زیادی با انواع رید و روش های انجامش ندارم ولی فکر می کنم Raid 1+0 برای من مناسب باشه که هم سرعت رو داشته باشم و هدف اصلیم که بک آپ گیری هست

و یکی از مشکلات اینه که من نمیتونم ویندوز رو عوض کنم چون برنامه اتوماسیون که داریم تو این چند سال هر ماه یک پتچ میدن و بصورت کلی ارائه نمیدن و واقعاً نمیشه از اول نصبش کرد! خدا نکنه یک روزه مجبور به عوض کردن ویندوز بشیم!

چه حالت Raid پیشنهاد می کنید؟
    برای استفاده شما همون RAID 1+0 گزینه مناسبیه (سراغ RAID 0+1 نرید!)

چه روشی برای رید بدون عوض کردن ویندوز (ویندوز سرور) دارید؟
    اگه قصد داشته باشید ویندوزتون روی درایورهایی که قراره RAID بشن نصب بشه، لازمه ویندوز از ابتدا نصب بشه. البته راه هایی هست که ممکنه جواب بده، ولی ممکن هم هست جواب ندن و نمیشه بهشون برای سیستم های حساس مثل این مورد شما اعتماد کرد.

می تونید ویندوز رو روی همین هارد فعلی نصب داشته باشید و درایوهای RAID رو اضافه کنید و ازشون فقط برای ذخیره کردن بکاپ ها استفاده کنید. اینطوری نیازی به عوض کردن ویندوز نیست.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

من الان یه هارد 500 وسترن 32 مگ بافر گرفتم میخام با یه 160 مکستور 8 مگ رید صفر کنم
    مشکلی پیش نمیاد ؟
    بعد میشه ویندوز 7 و روی رید نصب کرد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •