مطمئنی ؟ واقعا اگه برق بره باز هم فایل های Cache از این طریق قابل بازیافت هست؟
.gif)
حقیقتش با این مشکل من هم مدت هاست باهاش دست و پنجه نرم می کنم بزرگ ترین معذل زندگی دیجیتالی من شده.
بعد از یه قطع شدن اتفاقی برق یه هویی کل زحمات و هزینه و فعالیت های چند ماهه ام از بین می ره.
منطقیش اینه که از UPS استفاده کنم اما در پی کشف راه حل نرم افزاری منطقی دیگه ای به این تاپیک برخوردم.
تصور من در رابطه با Session Manager اینه که نمی تونه اطلاعات مربوط به فعالیت های Offline اینترنت را با قطع شدن برق نگه داره. و این قابلیت فقط زمانی مشهود هست که یه هویی سیستم هنگ کنه و FireFox بنا به دلایلی ناخواسته همراه با Tab هاش بسته بشه یا End Task بشه و در اون صورت سیستم هم ریستارت نشه.
اگه توجه کرده باشین بعد از قطع برق و شروع مجدد ویندوز کل فایل های Cache مرورگرها چه Offline بوده باشین چه Online پاک میشن. و این دقیقا همون چیزیه که بارها و بارها شخصا باهاش روبرو شدم و اعصاب معصاب منو خورده.
با این حال از این توصیه دوستمون استفاده می کنم و منتظر می مونم ببینم در حادثه بعدی این Extension به دادم خواهد رسید یا نه که امیدورام حدس خودم اشتباه بوده باشه.
از دوستانی که در این زمینه تجربه بیشتر یا اطلاعات منطقی دارند دعوت به گفتگو می کنم.
با تشکر.