تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: آموزش : .:: ساخت يك تلوزيون ::. ( سطح : مبتدی )

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

10 آموزش : .:: ساخت يك تلوزيون ::. ( سطح : مبتدی )

.:: ساخت يك تلوزيون ::.

با سلام خدمت همه شما اعضاي تالارهای پارسی خب چيكار كنيم وقتی تلویزیون گرونه باید درست کنیم! ! به هر حال اميدوارم كه به دردتون بخوره !

سطح آموزش : متوسط - نام آموزش : ساخت يك تلوزيون

بسم تعالي

1- خب اول در فتوشاپ يه سند باز كنين با اندازه 220x180 باز كنيد :

2- با استفاده از ستون ابزار بخش gradient tool رو انتخاب كنيد :

- خب الان Set the foreground رو با اين كد E8E8E9 بزارين و background رو با اين كد C8C9CA بزارين !

- الان بايد با ابزار gradient tool از سمت راست به چپ بكشيد كه بايد چنين چيزي به دست بياد :

- الان بايد يه مستطيل سياه رنگي روي لايه قبلي كه ايجاد كرديد بزاريد !

- روي لايه اي كه درست كرديد به رنگ سياه كنترل رو بگيريد و با كليك سمت چپ موس رو بزنين تا سلكت بشه !

- در حالي كه سلكتش كرديد اين مسير رو دنبال كنين (select > modify > contract) و فيلد خالي رو 1px بزاريد

8- خب الان بايد يه كپي از لايه اي كه ايجاد كرديد بگيريد و روش باز با ابزار gradient tool يه كار ديگه اي بكنيد ! Set the foreground رو با اين كد 7C7C7C بزارين و background رو با اين كد 000000 بزارين ! و از سمت چپ به راست البته اين بار بصورت كوچيك بكشيد ! مثل اين شكل :

- خب باز هم يه مستطيل كوچيكتر هم روي اون مستطيل قبلي بكشين البته كوچكتر و بازهم به مسير (select > modify > contract) برويد و فيلد اون رو هم 1px بزارين ! خب العان رنگش رو به كد D7D7D7 تغيير بديد نتيجه اين بخش ميشه اين :

- خب Set the foreground رو با اين كد D7D7D7 بزارين و background رو با اين كد 6D6D6D بزارين ! و از اين لايه يك كپي بگيريند براي اين كار مي تونين روي لايه مورد نظر كليك سمت راست كرده و گذينه Duplincate Layer رو بزنين و يه لايه كپي بگيريد و به مسير (Filter > Noise > Add noise) برويد و تنظيمات عكس رو انجام بديد :

- خب بايد العان طرحتون شبيه اين باشه :

- خب العان بايد 2 تا مستطيل به كناره هاي تلوزيون بكشيد ! و با رنگ دلخواهتون اون رو رنگ كنين من ايجا از Set the foreground رو كد A3AFB0 گذاشتيم و background رو كد D6DBDB گذاشتم !

- مي تونين باسه تلوزيونتون يه پايه هم بزاري باسه هر دو طرفش تا بهتر هم بشه !

خب ديگه فكر كنم تموم شده باشه ! بقيه كارها بستگي به سليقه خودتون داره : اين هم طرح من منتظر طرحهاتون هستم !

طرح نهايي بنده :

نه ، خوب نشد ، یه خورده دیگه بچرخون راست ! نه ، بازم نشد ، نه ! انقدر نچرخون ، آنتن میشکنه ! چرا اونوری میچرخونی ؟ اه ، اصلا بیا پایین خودم برم آنتن رو درست کنم ...

نمیدونم چرا هر کاری میکنم باز هم برفک داره ، تو کل عمرمون یه فیلم خواستیم ببینیما !

امیدوارم خوشتون اومده باشه...

موفق باشید...

در انتظار ایمیل فعال سازی
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

1

سلام
    مشکل آنتنه

حـــــرفـه ای mahsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    پيش بابايی شماره‌شناسنامه: پلــــــاک ¼

پيش فرض

سلام

فکر نمیکنم این اموزش مطلق به خودتون باشه درسته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •