تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 755 اولاول ... 162223242526272829303676126526 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان.من يه پرينتر hp Deskjet 3820جوهر افشان دارم كه يكساله كارتريجش تموم شد منم چون استفاده نميكردم شارژش نكردم ولي الان بهش احتياج پيدا كردم.ميخواستم ببينم اولا ميشه الام شارژش كرد چون خشك شده و اگر ميشه قيمتش چند ميشه واگر شارژ نميشه قيمت نو اين كارتريج چنده چون من قيمتهاي مختلفي شنيدl.كارتريج خودش 78و 15 هست.ممنون ميشم منو راهنمايي كنيد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه cd3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان يك پرينترليزري مي خواستم كه كاغذ A3 چاپ كنه ارزون قيمت باشه؟
    Last edited by cd3; 21-03-2007 at 05:34.

داره خودمونی میشه shakahislap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض مشكل در نصب

دوستان سلام
    من يه پرينتر مدل hp 1010 دارم كه سي دي درايورش رو گم كردم . فايل درايور مربوطه رو تو يه سايت پيدا كردم اما يه مشكل عجيب پيدا شده.
    با اين درايور پرينتر روي سيستم من نصب و شناسائي ميشه اما پورت usb سيستم رو نميتونه بشناسه (dot 4)
    ونكته عجيبتر اينجاست كه اين مشكل فقط تو ويندوزهاي xp سيستم من( پروفشنال و مديا سنتر) وجود داره و وقتي تو ويندوز 98 سيستمم نصبش ميكنم براحتي كار ميكنه.
    پس نميتونه ناهماهنگي سخت افزاري باشه !!!!!!

سيستم من amd sempron 2.8 با مادربورد asus k8n

ديگه مغزم كار نميكنه ........ كمك لطفا .....
    Last edited by shakahislap; 31-03-2007 at 11:18. دليل: اصلاح درخواست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض kijijij

jnjhjjjkhjjhjj

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    لطفا در مورد شارژ1020 توضيح دهيد

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان.من يه پرينتر hp Deskjet 3820جوهر افشان دارم كه يكساله كارتريجش تموم شد منم چون استفاده نميكردم شارژش نكردم ولي الان بهش احتياج پيدا كردم.ميخواستم ببينم اولا ميشه الام شارژش كرد چون خشك شده و اگر ميشه قيمتش چند ميشه واگر شارژ نميشه قيمت نو اين كارتريج چنده چون من قيمتهاي مختلفي شنيدl.كارتريج خودش 78و 15 هست.ممنون ميشم منو راهنمايي كنيد.
    اگه كسي قيمت رو ميدونه لطفاً ذكر كنه. اما كارتريج هاي شما ديگه قابل شارژ نبوده و بايد تعويض شوند. چون خشك شده اند.

به دليل نامعلومي، چاپگرهاي سايز A3 بسيار گران هستند. ليزري ها، بالاي يك ميليون و جوهرافشان ها بالاي 500 هزار تومان. اگر اين قيمت ها برايتان زيادي گران نيست تا معرفي كنم.

مشكل در نصب

--------------------------------------------------------------------------------

دوستان سلام
    من يه پرينتر مدل hp 1010 دارم كه سي دي درايورش رو گم كردم . فايل درايور مربوطه رو تو يه سايت پيدا كردم اما يه مشكل عجيب پيدا شده.
    با اين درايور پرينتر روي سيستم من نصب و شناسائي ميشه اما پورت usb سيستم رو نميتونه بشناسه (dot 4)
    ونكته عجيبتر اينجاست كه اين مشكل فقط تو ويندوزهاي xp سيستم من( پروفشنال و مديا سنتر) وجود داره و وقتي تو ويندوز 98 سيستمم نصبش ميكنم براحتي كار ميكنه.

به احتمال زياد، شما درايور ويندوز 98 را دانلود كرده ايد. اگه درايور ويندوز اكس پي را دانلود كنيد نبايد مشكلي باشد. اگه باز هم مشكل حل نشد، سي دي مربوطه را از يك مركز خدمات كامپيوتري دريافت كنيد.

سلام
    توضيح خاصي نداره. كارتريج رو در مياريد و اون رو داخل يه نايلون تيره رنگ گذاشته (چون نبايد زير نور مستقيم آفتاب قرار بگيره)، به يك مركز تايپ و كپي تحويل ميديد تا براتون شارژش كنند (به قيمت تقريبي 10 هزار تومن). اونها هم با ترفندهاي خاص خودشون كارتريج ضد شارژ اچ پي رو باز كرده، اون رو پر از پودر مخصوص مي كنند و دوباره مثل روز اول مي بندند و به شما تحويل مي دهند.

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اگه كسي قيمت رو ميدونه لطفاً ذكر كنه. اما كارتريج هاي شما ديگه قابل شارژ نبوده و بايد تعويض شوند. چون خشك شده اند.

به دليل نامعلومي، چاپگرهاي سايز A3 بسيار گران هستند. ليزري ها، بالاي يك ميليون و جوهرافشان ها بالاي 500 هزار تومان. اگر اين قيمت ها برايتان زيادي گران نيست تا معرفي كنم.

مشكل در نصب

--------------------------------------------------------------------------------

دوستان سلام

به احتمال زياد، شما درايور ويندوز 98 را دانلود كرده ايد. اگه درايور ويندوز اكس پي را دانلود كنيد نبايد مشكلي باشد. اگه باز هم مشكل حل نشد، سي دي مربوطه را از يك مركز خدمات كامپيوتري دريافت كنيد.

سلام
    توضيح خاصي نداره. كارتريج رو در مياريد و اون رو داخل يه نايلون تيره رنگ گذاشته (چون نبايد زير نور مستقيم آفتاب قرار بگيره)، به يك مركز تايپ و كپي تحويل ميديد تا براتون شارژش كنند (به قيمت تقريبي 10 هزار تومن). اونها هم با ترفندهاي خاص خودشون كارتريج ضد شارژ اچ پي رو باز كرده، اون رو پر از پودر مخصوص مي كنند و دوباره مثل روز اول مي بندند و به شما تحويل مي دهند.

پروفشنال رعد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ميشه لطفا چند تااز قيمتهاي چاپگر ليزري hp رو با قابليت a3 و همچنين دو رو زدن معرفي كنين ؟

پروفشنال ashkan1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام من ميخوام يه پرينتر رنگي جوهر افشان در حدود 50 تومن بخرم
    چي بخرم يا بهتر بگم اصلا" همچين چيزي بخرم؟
    آيا کيفيت داره و تونر جوهرش چند صفحه چاپ ميکنه و قيمت عوض کردنش چقدره؟
    راهنمايي کنيد لطفا"

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام دوستان نظرتون رو در مورد epson C79 بفرماييد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •