تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 215 اولاول ... 323839404142434445465292142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

vtn جان ممنون و می دانم تو تاپیک خودم راهنماییم کردی
    ولی کامپیو زهرمار ما ،اطلاعات یک شرکتو داره و تا پانزدهم وقت دارم وگرنه آبرو . . .
    شما فرمودید فرمت کن ولی من نمیتونم چون کارمو . . .
    گفتم دوستانی که با سایتهای معتبر خارجی د ر ارتباط هستند شاید اگه چند جا بپرسم ، یه بار اینو بخونند
    و کمکم کنند
    در این وضعیتی که شما دارید چند کار می شود کرد ( البته احتمالا نیاز باشد که در آخر همه آنها را انجام بدهی ! )

1.راحتترین راه همان راهی است که در آن تاپیک به شما گفتم سیستمت را با سرویس نانو اسکن پاندا اسکن کن ببین

چیزی گزارش می کند یا نه ؟

2.دنبال AVG ویا آنتی ویروسهای دیگر نباش در شرایط فعلی تنها دو آنتی ویروس می توانند کمکت کنند : آنتی ویر و

کاسپرسکی .آنتی ویر را از لینک زیر داونلود کن و قدرت هوریستیک و عمق اسکن آن را روی حداکثر بگذار و پس از آپدیت

سیستمت را با آن اسکن کن ( اسکن کل هارد در حالت Safe Mode بهتر است ):

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3.اگر آنتی ویر چیزی پیدا نکرد آخرین نسخه ( نسخه 621 )کاسپرسکی را داونلود کن آپدیت کن و سرویس

PDM را به طور کامل فعال کن در ضمن پس از آپدیت آن و فعال کردن تمامی گزینه های مربوط به شناسایی انواع کد های

مخرب قدرت اسکن را روی حداکثر بگذار و دوباره در حالت Safe Mode کل سیستم را اسکن کن .اخطارهای سرویس PDM

را سرسری رد نکن ( چون احتمال اینکه آن چیزی پیدا کند از اسکن بیشتر است ) اگر اخطار مشکوکی دیدی می توانی

اینجا بگی تا کمکت کنیم .

4.اگر تا اینجا مشکلت حل نشد بگو تا روشهای دیکر را بگویم که تخصصی تر هستند .البته یادت باشد منظور از همه

اینکارها شناسایی ویروس است نه پاک کردن آن .هر کدام از روشهای بالا اگر چیزی گزارش کردند حتی اگر به نظرت

بی اهمیت باشد می تواند مفید باشد .

در ضمن اگر توانستی آن فایل Service.exe را که نود32 در پوشه Temp شناسایی کرده است را یکجا آپلود کن شاید

کمکی باشد.
    Last edited by vtn54; 01-04-2007 at 18:45.

حـــــرفـه ای Elfin-D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

منتقل شد.......

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

کمک همه شاخه ها مخفی شده با newHeur_PE چه کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

کمک همه شاخه ها مخفی شده با newHeur_PE چه کنم با این ویروس خفن پاک نمیشه

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

p-derakhshani جان حتما یه جوری همون Service.exe که vtn گفت آپلود کن تا ما با آنتی ویروسهای مختلف تستش کنیم. نگران من هم نباش.میدونم از دست دادن اطلاعات مهم چقدر ناراحت کننده ست.خودم 2 بار تجربه کردم.
    من از قبل برای هرگونه حمله احتمالی آماده شدم.

پروفشنال Farahmand Farshidy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان صمیمی!!!
    کامپیوتر من با یک نوع ویروس ویا تروجانی آلوده شده است که این تروجان در بین فولدر ها نفوذ نموده و در بین آن فولدر ها یک فایل exe میسازد که ظاهراً شکل یک فولدر را دارد و اسم این فولدر ساخته شده عین اسم فولدری است که این فولدر ساخته شده در بین آن نفوذ نموده است. زمانی که یاهو مسنجرم را باز میکنم،عملیات های خود سرانه ای را انجام میدهد و خود را به کامپیوتر دوستانم میفرستد. با آنتی ویروس AVG 7.5 کامپیوترم را اسکن نمودم اما نمیتواند شناسایی کند.لطفاً به من یک آنتی ویروس قوی ای را معرفی نمایید تا از شر این شی نامعلوم نجات بیابم. اگر لینکش را برایم بگزارید، ممنون میشوم.
    ممنون شما
    فرهمند

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام به همه دوستان صمیمی!!!
    کامپیوتر من با یک نوع ویروس ویا تروجانی آلوده شده است که این تروجان در بین فولدر ها نفوذ نموده و در بین آن فولدر ها یک فایل exe میسازد که ظاهراً شکل یک فولدر را دارد و اسم این فولدر ساخته شده عین اسم فولدری است که این فولدر ساخته شده در بین آن نفوذ نموده است. زمانی که یاهو مسنجرم را باز میکنم،عملیات های خود سرانه ای را انجام میدهد و خود را به کامپیوتر دوستانم میفرستد. با آنتی ویروس AVG 7.5 کامپیوترم را اسکن نمودم اما نمیتواند شناسایی کند.لطفاً به من یک آنتی ویروس قوی ای را معرفی نمایید تا از شر این شی نامعلوم نجات بیابم. اگر لینکش را برایم بگزارید، ممنون میشوم.
    ممنون شما
    فرهمند
    سلام دوست عزیز

فایل زیر راداونلود کن و آن را اجرا کن.( البته اگر ویروس مزبور اجازه اجرای آن را بدهد ) در صفحه اول گزینه

Do a system scan and save a logfile را انتخاب کن و گزارش اسکن را به طور کامل اینجا Copy&Past کن:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال محمد گل's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    www.pc2net.ir

پيش فرض کمک در مورد ویروس Temp2.exe

سلام
    این ویروس رو چه طوری به طور صد در صد از بین ببرم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض درخواست انتی ویروس برای ویروسnew folder.exe

سلام من نمی دونم ویروس نیو فولدر اگزه را با هر انتی ویروسی امتحان میکنم از بین نمی ره
    یکی به من کمک کنه که حسابی اعصابم را خورد کرده. و تمام کامپیوترهام از کار افتادن
    مرسی تشکر

حـــــرفـه ای Jalal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران و حومه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •