تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدوم بهتره ؟؟؟؟

راي دهنده
76. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سامسونگ

39 51.32%
  • مکستور

37 48.68%
صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 66

نام تاپيک: هارد دیسک سامسونگ بهتره یا مکستور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از نظر کارایی خوب پر سرعت و قابل اطمینان بودن هاردهای اسکازی از همه بهتره 15000RPM ولی خوب برای کاربرهای عادی نیست. خیلی گرونه و روی اکثر غریب به اتفاق مادربوردها به غیر از بورد سرورهای پیشرفته نصب نمی شوند.
    قابل توجه اینکه سامسونگ از این نوع هیچ مدلی تولید نمیکنه! شاید نمی تونه!

کسانی هم که کاربر عادی هستند ولی خیلی به خودشون و کامپیوترشون اهمیت می دهند یک انتخاب بیشتر ندارند:
    Western Digital RaptorX 16MB 10000RPM

در کل صنعت هارد هم خوب اتحاد Seagate+Maxtor حرف اول رو می زنه هم از نظر تعداد تولید و هم از نظر ساخت هاردهای پر ظرفیت. جدیداً هاردهای مکستور رو هم بهشون دقت کنید عبارت Made By Seagate رو میتونید ببینید که یعنی همون Seagate هست ولی با برند مکستور! کارایی خوبی هم دارند انصافاً.

سامسونگ هم در حد خودش بد نیست. ولی اینکه مکستورها چینی هست و سامسونگ کره ای اصلاً دلیل برتری نیست چون در حال حاضر برند مهمتر از کشور سازنده است.

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برای دوستانی که سرعت انتقال اطلاعات خیلی مهمه بهتره از دو هارد و Raid0 - Striping استفاده کنند.

و دوستانی که خود اطلاعات براشون اهمیت داره که خدای نکرده از بین نره هم دو هارد با Raid1 - Mirroring استفاده کنند.

3. 3 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام پژمان جان . یه سوال داشتم .
    برای کسانی که هر دو مورد بالا مهم باشه چی ؟ از چه حالتی استفاده کنن ؟
    و کلا اگه میتونی یه توضیح در مورد Raid بده . من که از اون تاپیک ریب که Gabana عزیز زدن چزیز حالیم نشد . آخه همه ش انگلیسی بود و حوصله میخواست .
    شما اگه میتونی یه توضیح بده .

ممنونم

یا حق

Last edited by ElmO; 24-04-2007 at 21:49.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام پژمان جان . یه سوال داشتم .
    برای کسانی که هر دو مورد بالا مهم باشه چی ؟ از چه حالتی استفاده کنن ؟
    و کلا اگه میتونی یه توضیح در مورد Raid بده . من که از اون تاپیک ریب که Gabana عزیز زدن چزیز حالیم نشد . آخه همه ش انگلیسی بود و حوصله میخواست .
    شما اگه میتونی یه توضیح بده .

ممنونم

یا حق

به زبون ساده Raid کردن به معنی استفاده از 2 یا چند هارد دیسک به منظور تقسیم اطلاعات یا تکرار اطلاعات بر روی هارد دیسک های استفاده شده می باشد.
    تکنولوژی Raid انواع مختلفی داره که مهمترین آنها Raid 0 , Raid 1 و Raid 0+1 می باشد.
    در جواب سؤال شما هم باید بگم که کسانی که هر دو مورد برای آنها مهم باشد می توانند از Raid 0+1 استفاده کنند که لازمۀ آن دارا بودن 4 هارد دیسک است.

6. این کاربر از Core بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

به زبون ساده Raid کردن به معنی استفاده از 2 یا چند هارد دیسک به منظور تقسیم اطلاعات یا تکرار اطلاعات بر روی هارد دیسک های استفاده شده می باشد.
    تکنولوژی Raid انواع مختلفی داره که مهمترین آنها Raid 0 , Raid 1 و Raid 0+1 می باشد.
    در جواب سؤال شما هم باید بگم که کسانی که هر دو مورد برای آنها مهم باشد می توانند از Raid 0+1 استفاده کنند که لازمۀ آن دارا بودن 4 هارد دیسک است.
    سلام دوست من
    ممنونم از توضیحاتت .
    فقط میخواستم اگه میشه همین Raid 0 , 1 , 0+1 رو توضیح بدید که اصلا چجوری باید از این تکنولوژی استفاده کرد .

ممنون

یا حق

Last edited by ElmO; 25-04-2007 at 18:31.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان عزيز من با هارد سامسونگ يا وسترن زياد آشنا نيستم و نميخوام راجب اونها قضاوت كنم .

ولي من خودم 10 ساله كه 2 تا عارد 30 گيگابايتي و 120 گيگابايتي مكستور دارم خيلي ازشون راضي هستم ، فقط بعضي وقتا هارد 120 يكمي صدا ميده ولي تا حالا اذيتم نكردن.

الانم كه ميخوام سيستممو ارتقاء بدم ميخوام يه هارد مكستور 1 ترابايتي با 32 مگ بافر بگيرم چون هاردهاي مكستور هم امتحانشو پس داده و هم 3 سال گارانتي داره.

عقل سالم حكم ميكنه كه هميشه سراغ برندهائي بريم كه امتحانشونو پس داده باشن.
    من سعي ميكنم هميشه واقع بين باشم و گول تبليغات و نخورم.

اگه كسي فكر ميكنه هارد سامسونگ يا وسترن 1 ترا بايتي با 32 مگ بافر بهتره با دليل و سند مقايسه كنه و اينجا بياره
    اگه قانع كننده بود من تعصبي روي مكستور ندارم و يه برنده بهر ميخرم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان عزيز من با هارد سامسونگ يا وسترن زياد آشنا نيستم و نميخوام راجب اونها قضاوت كنم .

ولي من خودم 10 ساله كه 2 تا عارد 30 گيگابايتي و 120 گيگابايتي مكستور دارم خيلي ازشون راضي هستم ، فقط بعضي وقتا هارد 120 يكمي صدا ميده ولي تا حالا اذيتم نكردن.

الانم كه ميخوام سيستممو ارتقاء بدم ميخوام يه هارد مكستور 1 ترابايتي با 32 مگ بافر بگيرم چون هاردهاي مكستور هم امتحانشو پس داده و هم 3 سال گارانتي داره.

عقل سالم حكم ميكنه كه هميشه سراغ برندهائي بريم كه امتحانشونو پس داده باشن.
    من سعي ميكنم هميشه واقع بين باشم و گول تبليغات و نخورم.

اگه كسي فكر ميكنه هارد سامسونگ يا وسترن 1 ترا بايتي با 32 مگ بافر بهتره با دليل و سند مقايسه كنه و اينجا بياره
    اگه قانع كننده بود من تعصبي روي مكستور ندارم و يه برند بهترو ميخرم.

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

دوست عزیز
    به سیگیت و western digital با سرعت 10000 فکر کن
    البته sumsung هارد هایی با پلاتر 500GB زده که سرعت دسترسی رو بسیار بالا برده

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

البته hitachi هم گزینه مناسبیه (( با توجه به شرایط نا مناسب بازار))

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

اولندش که نباید در انتخاب هارد تعصب داشت.
    اون دوستایی که می گن هاردهای مکستور صدا داره یا سرعت کمه ابدا اینطور نیست
    من 7 ساله پیش یه هارد Maxtor 80 İDE داشتم که فقط ازش کار کشیدم درسته که کمی صدا میکرد ولی 7 ساله پیش همه هاردها هدشون صدا میداد ولی تازگی ها یه هارد Maxtor 500GB گرفتم که هم سرعتش عالیه و هم اصلا صدا نمیده
    البته دیگه هاردهای امروزی چه مکستور چه سامسونگ و یا ... هیچ کدوم صدا نمیدن خوب معلومه با گذشت زمان اشکالات سخت افزارها برترف میشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •