سلام
اتفاقا جای پیکسلهای خراب رو عکس هام ثابته ،فقط اگه عکس پورتره یا واید اسکرین بگیرم جاش تغییر میکنه که باید برای اونها اکشن جدا درست کنم.
اکشن هم درست کردم ، از فیلتر Pixlelate و بعدش Fragment بهره بردم فیلتر خوبیه ،مثل اینکه از هر 4 تا پیسکل نومنه رنگ می گیره و میانگینش رو استفاده میکنه تو Help فتوشاپ نوشته بود. درست میگم ؟؟
خب در مورد اینکه بخام 20 تا 200 تا عکس رو یک جا درست کنم هم ،کر کنم به یه جاهایی رسیدم ،میرم از فایل ،گزینه Automat وبعد create batch رو انتخاب میکنم اول اکشنکه درست کردم رو معلوم میکنم بعدش هم فولدر عکسهام رو و لی یه مشکلی دارم یه جاش زده Save and close که یعنی بعد از تغییر هر عکس اونر بجای فایل اولیش ذخیره و بعد تو فتو شاپ ببنده منتها موقع این کار در هنگام ذخیره کردن پنجره ذخیره کردن باز میشه برای هر عکس که با چه کیفیتی و چه فرمتی ذخیره کنم،من هم رو همین حساب چون میخام تمام کار اتوماتیک انجام بشه گزینه Non رو بجای Save and close انتخاب کردم تا آخر کار دستی دونه دونه ذخیره کنم. حالا میشه برای این مشکل راهی پیدا کرد ،حتی یک اکشن کاملتر ساختم که تو مراحل ذخیره کردن رو هم مشخص کردم ولی اونهم همین مشکل رو داره از می پرسه؟
در ضمن Batch رو میشه به صورت یک فایل ذخیره کنم یا نه هر دفعه باید تنظیماتش رو انجام بدم.
و مورد بعدی اینه که گزینه دیگه Automat گزینه Droplet هست که فایل exe میده از اون چی می تونم استفاده کنم.
در ضمن یه چیزایی تو help فتوشاپ نوشته در مورد برنامه هایی که به صورت اکسترنال یا خارجی می تونن کارهای فتوشاپ رو اجرا کنن ،چیزی سراغ دارید.
اینم توضیحات help فتو شاپ:
External automation
Having Photoshop batch-process files and save them to your Web site.
Writing a script that runs an action and then shuts down your computer late at night after you've gone home.
If you have further questions about OLE, contact Microsoft Corporation. For questions about AppleScript, see your Mac OS documentation or contact Apple Computer.
Previous | Next | Top Automating Tasks