تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 189 از 356 اولاول ... 89139179185186187188189190191192193199239289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,881 به 1,890 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

قربانت برم اونجا باید 50 دلار بدی
    اینجا 50 میلیون هم تحویل نمیگیرن

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام
    actros جان راستی از این کلکل پژو405 با سمند تو خیابون ظفر خبر داری ؟ دیدی چی شده؟
    اگه میخواید بگید تا از زبون کسی که 30 متر با حادثه فاصله داشته تعریف کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه azh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آقا پوستر یک ماشین رو دیدم 1001 اسب بخار یعنی حدود 10 برابر سمند یا پژو خودمون...موتورش هم 8800 سی سی بود...پر قدرت ترین ماشین دنیاست...فکر کنم اسمش...نه اسمش یادم نیست..

داره خودمونی میشه matin_haeri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اون دوستمون که فورد فایرلاین دارن: شما قبل از هر چیزی به بالانس چرخ نیاز دارید.اگر زدن فرمون تو یه سرعتهایی شروع میشه و با بالا بردن سرعت کمتر میشه و گاها" قطع میشه مسلما" مساله بالانس چرخ ها هست.
    موفق باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض سلام بچه ها

دوستان :: توضيح در مورد غيبت بنده :

اقا من تاريخ 27 بود رفتم گرگان پيش بستگان .اونجا خونه بابام به زور اينترنت رو را انداختم و باهاتون بودم اما چون سرعت پايين بود ديگه سخت بود .بعدش هم كه روز 2 فروردين اومديم سمت اصفهان و گردش ديگه .

الان نيم ساعته تهران رسيدم .سري سيستم روروشن كردم ببينم چه خبره .اقا من تا 15 غيبت ها تكرار ميشه اميدوارم با نبود ما حال كنيد يه مزاحم كم ميشه ديگه !!!

خوب بريم سراغ پست ها :

داريوش جان بابا من اومدم به طعنه و طنز گفتم ايران خودرو توليد كرده !!! بابا ايران خودرو نميتونه يه دوچرخع

رو خودش طراحي كنه !!!! راستي حالا كه ميخواي عطر جاي سوخت بريزي كولوواتر بريز !!!!

در مورد حميد : خبر مارو كه نميگيره... خوب سرش شلوغه ديگه از ما بهتران هستد

يكي از بچه ها در مورد تيون پارس پرسيد جمشيد جان نظر درستي دادن كه از كم هزينه ترين ره ها بود و اما متين

متين جان پاسخ كاملا درست و جامعي ارئه داد دستش درد نكنه . در بحث مكش 2 يه كار ديگه در بالا رفتن عملكرد و

پرفورمنس دستگاه كمك ميكنه :

در بحث مكش و تخليه ميتوني سوپاپ ماشينت رو عوض كني مثلا پيشنهاد من برو سوپاپ اسپرو بنداز .موتور ماشين

اولش يه كم 3 كار ميكنه اما بعدش توپه توپ ميشه .هزينه اي هم نداره .

يه دوست در مورد زدن فرمان گفت كه من با متين 100% موافقم . 1-بالانس 2-تنظيم باد چرخ ( البته در صورتي كه از

ميزان فرمان ماشينت اطمينان داري )

خوب :

ميخوام جلو همه از يكي معذرت خواهي كنم :اميد وارم حرف مارو بپذيره

سورنا جان . ديشب بهت گفتم الان هم ميگم حميد و جمشيد و داريو هم شاهد بودن
    روز 4شنبه سوري من به حميد گفتم بهش اس ام اس دادي ولي حميد گفت چيزي دريافت نكرده و من هم ديدم كه اس ام اسي نگرفته بود . اخه اصلا هدف ديدن هم بود داداش. به هر حال من اگه كوتاهي كردم عذر ميخوام .اميد وارم ناراحت نباشي

دوستان من تا فردا سرزدنم حتميه . تا بينيم چه خواهد شد

روز خوش

يا علي

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

سلام
    actros جان راستی از این کلکل پژو405 با سمند تو خیابون ظفر خبر داری ؟ دیدی چی شده؟
    اگه میخواید بگید تا از زبون کسی که 30 متر با حادثه فاصله داشته تعریف کنم.
    فرشاد جان من که تهرا ن نیستم
    ولی حتما تعریف کن بیبینیم چی شده
    فیلم کسی نگرفته؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

3

فیلم کسی نگرفته؟
    نه داداش منم همون کرمانشاه رو میگم.
    حالا براتون از زبون شوهر خالم که 30 متر با حادثه فاصله داشته تعریف میکنم:
    تو خیابون ظفر کرمانشاه داشتیم میرفتیم که دیدیم یه پژو 405 با یه سمند کل میندازن و از این حرفا .405 با سرعت از سمت چپ ما سبقت میگیره و میره جلوتر سمند هم با سرعت خیلی بالاتر از سمت راست ما میره .سمند میرسه به 405 و سریع میپیچه سمت چپ که ازون جلو بزنه اما 405 راهو میبنده سمند دیوونه هم با همون سرعت و فرمونه کمی پیچیده ترمز میگیره و تعادل ماشین به هم میخوره به بلوار وسط جاده برخورد میکنه و 5-6 متر میره هوا ادما هم از ماشین یکی یکی پرت میشن بیرون دوتاشون نیمه جون و دو نفر هم که راننده هم از اونا باشه میمیرن .
    واقعا حادثه دلخراشی بوده . ای کاش دولت برای همه شهرها یکی یه پیست راه بندازه .اما خودمونیم خداییش خیابون حالش از پیست خیلی بیشتره ولی واقعا به خطرش میارزه؟
    اگه من خودم یه روز بخوام این کارا رو کنم باید حتما مطمئن بشم که ماشینم اندازه کافی ایمنیش بالا رفته که اگه با 200 تا چپ کردم خیالی نباشه.
    راستی یه سوال از حمید : اگه بخوایم ایمنی رو تا حد فوقالعاده بالا ببریم چقدر درمیاد؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

3

فیلم کسی نگرفته؟
    نه داداش منم همون کرمانشاه رو میگم.
    حالا براتون از زبون شوهر خالم که 30 متر با حادثه فاصله داشته تعریف میکنم:
    تو خیابون ظفر کرمانشاه داشتیم میرفتیم که دیدیم یه پژو 405 با یه سمند کل میندازن و از این حرفا .405 با سرعت از سمت چپ ما سبقت میگیره و میره جلوتر سمند هم با سرعت خیلی بالاتر از سمت راست ما میره .سمند میرسه به 405 و سریع میپیچه سمت چپ که ازون جلو بزنه اما 405 راهو میبنده سمند دیوونه هم با همون سرعت و فرمونه کمی پیچیده ترمز میگیره و تعادل ماشین به هم میخوره به بلوار وسط جاده برخورد میکنه و 5-6 متر میره هوا ادما هم از ماشین یکی یکی پرت میشن بیرون دوتاشون نیمه جون و دو نفر هم که راننده هم از اونا باشه میمیرن .
    واقعا حادثه دلخراشی بوده . ای کاش دولت برای همه شهرها یکی یه پیست راه بندازه .اما خودمونیم خداییش خیابون حالش از پیست خیلی بیشتره ولی واقعا به خطرش میارزه؟
    اگه من خودم یه روز بخوام این کارا رو کنم باید حتما مطمئن بشم که ماشینم اندازه کافی ایمنیش بالا رفته که اگه با 200 تا چپ کردم خیالی نباشه.
    راستی یه سوال از حمید : اگه بخوایم ایمنی رو تا حد فوق العاده بالا ببریم چقدر درمیاد؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

امروز تولد منه
    تولدم مبارک

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

فرشاد جان تولدت مبارك .اميدوارم 102 سال ديگه عمر كني

يا علي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •