نه
نور و کنتراست هردو مانيتور هم روی 100 قرار داشت
ولی تصوير LG بنظر واضحتر و شفافتر ميومد!
نه
نور و کنتراست هردو مانيتور هم روی 100 قرار داشت
ولی تصوير LG بنظر واضحتر و شفافتر ميومد!
نمیدونم والا برو همون ال جی رو بخر و به جنس و چینی افتخار کنم . اگه ژاپنی بود که همه براش سر و دست میشکوندید . حالا دیگه چین واسه من شده رقیب کره !! البته ال جی کره ای هم داره ولی این مدلهای جدیدش کره ای هستن .که بالای 400 تومن قیمت دارن .
hardrock عزیز میتونی مدل هر دو مونیتورو بنویسی؟
moby جان
از LG مدل سيه فام بود و از سامسونگ 1750
به نظر من lg سیه فام
دوست عزيز ، من Lg L1770 Hq دارم و ازش خيلي راضي هستم. كنتراست بالاي اون ( 1:2000) شفافيت اون ( 300 ) و خدمات پس از فروش آن ،( بخصوص كره اي بودن اين Lcd ) بنظر من از سامسونگ بهتره. قيمت اون هم مناسبه مابين 320 و 330
خب خدا رو شکر که ازش راضی هستین ولی شما می تونستین با همون پولی که برا یه مونیتور 17 دادی یه مونیتور 19 wıde سامسونگ بگیری و بری حال بکنی مگه نه!؟
ممنون مهرداد جان
اتفاقا منم 1770HQ مدنظرمه!
لطفا با توجه به مواردی که تو پستهای قبلی گفتم راجع بهش توضيح بده
ضمنا شما برنامه Forte Manager همراه مانيتورو نصب کردی? برنامه خوبيه?
پيشاپيش ممنون
دوست عزيز به نظر من اصلا ارزش نداره كه بيش از 300 هزار تومان رو بخواي رو يه مانيتور 17 اينچ پول بدي! درسته اين مدلي كه ذكر كردين مونتاژ ايران نيست ولي باز هم اين قيمتها نمي ارزه حتما ميدونين كه ريسپانس اين مدل هم 4 هست تازه اونم معلوم نيست معمولي يا Gtg . در هر صورت اونچه كه من تو تحقيقاتم بهش رسيدم اينه كه كنتراست بالا تاثير بسزايي در كيفيت تصوير نداره. و ديگه اينكه اصلا آيا شما به اتصال ديجيتال نياز داري؟ اگه نه به نظر نميآد تفاوتي در كاركرد آنالوگ و ديجيتال باشه. پس اين همه پول بابت چي ميخواي بدي.
خلاصه اينكه:
اگه شما هم مثل من تصميم داري كه با اومدن فن اوريهاي جديد و مطلوب شدن وضع السيدي ها مثلا در يكي دو سال آينده، مونيتور جديد بگيري(چون مطمئن باش حتي همونهايي كه ريسپانس 2 دارند در اكثر بازيهايي كه جديد به بازار ميآد كم ميآره و اينكه رزوليشن 1024 * 1280 هم حاشيه امنيت مناسبي نداره ) و به ديجيتال هم نيازي نداري، برو مدلهاي جديد آنالوگ رو بگير از سامسونگ يا ويوسونيك و اگه نياز داري هم برو فراسو 1950 بگير با خصوصيات مناسب و قيمت واقعا عالي.
کاملا موافقم بسیار منطقی فرمودین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)