تبلیغی که بصورت بنر به ابتدای هاست رایگان اضافه میشه رو چطوری از تمام صفحات حذف کنم یا با بنر خودم عوض کنم؟
تبلیغی که بصورت بنر به ابتدای هاست رایگان اضافه میشه رو چطوری از تمام صفحات حذف کنم یا با بنر خودم عوض کنم؟
اگه به هر نحوي تبليغات رو حذف كني و هاست بفهمه ...
سايتت رو بكلي حذف ميكنه.بهتره از پرشين گيگ يه فضا بگيري .يه درخواست دعوتنامه به انجمن مربوطه بفرست.
می تونی از هاست رایگان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده كني كه تبليغ ندارن و فقط يه نوشته كوچيك در پائين صفحه كه اونم اگه كل صفحه وبت رو بندازي تو فريم نشونش نمي ده.
100 مگا بايت فضاي مجاني ميده و asp رو هم ساپورت ميكنه
راه دور نرويد دوست امضاي من كمك به شما مي كند بعد از چه سايتي هاست گرفتي بگو تا راهنمايت كنم!
سلام
براي اين كار كافيه از تگ div استفاده کنی
این تگ روی همه ی آبجکت های روی صفحه میاد که باعث میشه چیزی که زیر اونه دیده نشه برای این کار کافیه کد زیر رو در تگ body خودت paste کنی و بعد هم تمام سایتتو توی این تگ بنویسی (تکرار می کنم تمام اشیایی که میخوای رو صفحه بذاری باید داخل این تگ بذاری )
برو خوش باشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ميشه يه كم بيشتر توضيح بدي؟
منظورت اينه كه مثلا حتي تگimg> رو هم تو اون بنويسيم.
آره همه ی تگ هایی رو که می خوای برای طراحی سایتت استفاده کنی داخل تگ div بالا بذار
خواهش دارم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)