nt جان . ممنونم . مشکل من حل شد و ویندوزم قانونی شد .
بازم مرسی .
nt جان . ممنونم . مشکل من حل شد و ویندوزم قانونی شد .
بازم مرسی .
خوشحالم که مشکلت بر طرف شد![]()
شاد باشی
salam
shabe eidieh vista expire shod, domartabe ham nasb mikonam darkhaste activation code mikone chekar konam shabe eidieh dastam asa shode(build 5744) mamnoonam
سلام
دوستان
سلامی مجدد
من درایور مودم زولتریکس رو جای دیگه آپلود کردم اگه از جای اولی نتونستید اینجا بگیریدش
ن مجددا برات توی وبلاگم گذاشتم .
اینم آدرسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه عزیزم خاموش کن هیچ ایرادی نداره حتی می تونی آپدیت هم کنی
پس مشکلی نیست یعنی به راحتی میشه به سایت مایکروسافت متصل شد و ویندوز رو آپدیت کنیم
ويستا هارد منو نميشناسه. اگه ميشه درايور نصب ويستا رو برام آپلود كنيد.
![]()
دوستان من از قابلیت صوتی ویستاکه استفاده کردم زیاد خوب کا نمی داد.البته با میکروفن کیبردم امتحان کردم.
به نظر شما اگه یه میک بهتر وردارم بهتر کار می کنه؟
ویندوز ویستای من یک مشکل اساسی دارد که حال من رو گرفته است و آن اینکه با اینکه من درایور صدا را نصب کرده ام، در عین حال پس از هر بار خاموش کردن کامپیوتر مجبورم صبر کنم تا درایور صدا توسط ویستا شناسایی شود نمی دانم مشکل کجاست.
سلام
سال نو مبارک انشااله سال پربرکتی برای همه دوستان عزیزم باشه.
عیدیه دستم عصا شد ویندوز ویستا اکسپایر شد. دوباره نصبش کردم اکتیوشن کد میخواد. حالا فقط میتونم دسترسی به اینترنت داشته باشم اونم برای خرید آنلاین چکار کنم؟
ویندوزم ویستا آرسی2 بیلد 5744 است. بایوس را هم دستکاری کردم فایده نداشت. نمیتونم سیستم را فورمت کنم چون حجم اطلاعات زیاد است. یک درایو بیشتر روی لب تاپ نبود که درایو جدیدی ایجاد کردم وروی آن هم نصب کردم که باز همین مشکل اکتیوشن را دارد.
کلافه شدم.![]()
سال خوبی داشته باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)