توي تصوير آموزش آفست سه رقمي نداشت.
ميشه بگيد منظور از آفست 1a1 كجاست.
ممنون...
توي تصوير آموزش آفست سه رقمي نداشت.
ممنون...
فدات شم مهدی جان....بچه ها دمتان گرم من نمی توان انجمن را بگردم لطفاً فایل تقویت صدا V3i را برای من بزارید
مهدی جان....v3i فایل تقویت صدا نداره....(یعنی تو این تاپیک)تقویت صدا برای این گوشی .. توصیه نمیشه...
دوست عزیز....البته برای من پیش نیومده که ببینم اما تا حالا در برنامه leader & gl نتونستم از این آفست استفاده بکنم....توي تصوير آموزش آفست سه رقمي نداشت.
ممنون...
ولی این رو میدونم برنامه هایی که بصورت تخصصی به ادیت سیم میپردازن.. و مقدار آفست رو در اون ها.. خودمون مینویسیم....(یعنی مثل اینجا نیست....که نقطه طول و عرض رو پیدا کنیم)
همچون p2kseem.....
بد.. تا آخر شب میام جواب سوال میدم........راستي تو خواب نداري ؟! عين من
نه عزیز.. تنها راهش همونه.... فلش فقط....--------------------------------------------------------------------------------
يك سوال : اگر بخواهيم فقط sms فارسي داشته باشيم آيا باز هم بايد با اين فايل فلش بشه ؟
يا راه آسان تري هم هست
دوست عزیز شما خودتون باید این فایل ها رو چک کنید ... یعنی بر اساس s/w گوشی خودتون....اين لينك فايل :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم منبع :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اساتيد لطفا چك كنيد ممنون
این جوری هرکس بر اساس گوشی خودش میگه.....
موفق باشین
agay gsm kiyly lotf karden vagean sharmanam karden babet eskin e770 babet hamiye zahmathayi ke mikeshid mamnonam omidvaram hamishe to zendegit movafag bashi
خواهش میکنم دوست عزیز....agay gsm kiyly lotf karden vagean sharmanam karden babet eskin e770 babet hamiye zahmathayi ke mikeshid mamnonam omidvaram hamishe to zendegit movafag bashi
فقط من شرمندم که یوزر شما رو فراموش کردم... که به شما اطلاع بدم که پیدا کردم...
امیدوارم به دردتون خورده باشه....
موفق باشین.....
سلام به همه دوستان موتورولا دوست.
درخواست کمک اورژانسی:
من یه پک زبان روی گوشیم ریختم با rsd
اما وسط کار eror داد (error 84) وقتی گوشی رو روشن کردم پک زبان نصب شده بود اما افسوس که phon bookو media fileو smsوخلاصه بعضی از منوهای گوشی باز نمیشه
عاجزانه تقاضای کمک فوری فوتی دارم.
![]()
![]()
![]()
سلام دوست عزیز... اگه مطمئن هستی که...پک درست زبان رو بر اساس اطلاعات گوشی خودتون نصب کردین..سلام به همه دوستان موتورولا دوست.
درخواست کمک اورژانسی:
من یه پک زبان روی گوشیم ریختم با rsd
اما وسط کار eror داد (error 84) وقتی گوشی رو روشن کردم پک زبان نصب شده بود اما افسوس که phon bookو media fileو smsوخلاصه بعضی از منوهای گوشی باز نمیشه
عاجزانه تقاضای کمک فوری فوتی دارم.
فکر کنم بهترین راه فلش مجدد و با منستر پک بهتر است.
ببین دوست عزیز منم همین مشکلو داشتم باید تنظیمات usb رو درست کنی بعد دوباره فلش کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)