دوست عزيز سلام مرسي فايلي كه شما گذاشتيد روي گوشي من نصب شد حالا نمي دونم فرق اون دو تا فايل چي فقط حجمشون فرق ميكنه من دارم اونيكه فايل رو هم دانلود ميكنم تا امتحان كنم اگه خوب بود ميگم.مرسي از كارهاي خوبتون![]()
دوست عزيز سلام مرسي فايلي كه شما گذاشتيد روي گوشي من نصب شد حالا نمي دونم فرق اون دو تا فايل چي فقط حجمشون فرق ميكنه من دارم اونيكه فايل رو هم دانلود ميكنم تا امتحان كنم اگه خوب بود ميگم.مرسي از كارهاي خوبتون![]()
من وقتی مستر ریسیت کردم اطلاعاتی پاک نشد ولی بک آپ گرفتم!!!
در مورد سمیه هم که همه میدونن ای کاره بود و خیلی حیف شد از بین ما رفت!!! از نظر من اطلاعات بسیار ایشون ناشی از تجربه او بود!!!
کسی که یک بار فلش کنه یک با فلکس کنه و ... و تجربه اندوخته کنه !!!به این مقام هم میرسه!!
شما میتونی با تغغیر در سیم گزینه hide رو اضافه کنید و مثل بقیه مدل های v3i و یا v3x با درب بسته موزیک گوشی کنی!!
در مورد i tun هم وقتی گوشی وصل میشه درایو گوشیت رو میشناسه باید تو اون بریزی!!!!
راستش بخوای من تا حالا این جوریش رو ندیدم!! الان تنها راهت فلش !!!! اونم معلوم نیست بشه یا نه!!!
من تو مپ یه چیایی یادم هست در مورد Personalize یه نگاه دیگه بکن!!!
اما یه راه الان به ذهنم رسید!!! شما از طیق برنامه فلدر اسکین رو بسازید!!!! فکر کنم جواب بده!!
سلام.
وقاي وصل ميكنم ميشناسه موزيكها رو هم داخل رم ميرزم يه فولدر جديد در رم باز كردم و داخل آن ميريزم ولي
وقتي دكمه اي سبز موزيك رو صفحه رو ميزنم و وارد اي تونز ميشم خبري از موزيك هام نيست و مجبورم
وارد منو شم برم قسمت Extras بعد multimedia بعد sounds بعد موزيكها را ان مارك كنم بعد گوش بدم براي اهنگ بعدي بايد به صورت دستي نكست را بزنم و خودش نميره اهنگ بعدي.مرسي
و يه خواهش اگه ميشه در كنار اين تاپيك يه تاپيك براي بازيهاي مخصوص موتورولا v3x nvsj .مرسي
آيا mp3 يا منشي نميشه براي اين گوشي پيدا كرد .مرسي![]()
دوست عزیز اگه از طریق ituns مموری رو باز کنید دیکه نیازی به فلدر سازی نیست یعنی اصلا نمی تونید این کار رو کنید!!!
وقتی این برنامه باز میشه در قسمت سمت چپ زیر library باید اسم درایور گوشیتون بیاد و با کلیک کردن روی آن یک صفحه جدید باز کنید و موزیک ها رو که اول از طریق صفحه اصلی باز شده رو به صفحه جدید بریزید!!!
در مورد تا پیک هم اگه زده بشه منتقل داده میشه به زیر مجموعه بازی ها!!!
اونجا kolang بازی ها یخوبی گذاشته!!!!
موتورولا منشی تلفنی هم متاسفانه نداره!!!!
موفق باشی
این هم لینک آموزش فلش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب عزیز, بگو چجوری فلش کنم... چه فلشی کنم.... یه خورده بیشتر توضیح بده!
مرسی
آقا تو رو خدا به فریادم برسید!
من هیچی از این چیزا حالیم نمیشه... یه بار هم که گفته بودم...... تو رو خدا کمکم کنید. من دلم اسکین میخوااااااد
سلام دوستان مرسي از پاسختون.![]()
من در مورد اي تونز موفق شدم مرسي درست شد.آن قسمت هيدن كه گفتيد تونستم مرسي.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)