1- اول مطمئن شو که باطری گوشیت خالی نکرده
2- حتما باطری باید پر باشه در زمان فلش
3- یه بار دیگه با فایلی که تو پست 323 است این کار و انجام بده
1- اول مطمئن شو که باطری گوشیت خالی نکرده
2- حتما باطری باید پر باشه در زمان فلش
3- یه بار دیگه با فایلی که تو پست 323 است این کار و انجام بده
gsm جان یه سری به پست 316 بزن بعد منتظره جوابم
سلام به همه دوستان
من تا شنبه نیستم امیدوارم که مابقیه دوستان جایه من و پر کنن
فعلا خداحافظی
عزیزم برای تقویت صدا باید همه ولوم ها مثل ولوم زنگ واسه همه استایلها . پخش آهنگ . اسپیکر . روی 2 باشه . و این واسه اینه که اون کسی که این فایل رو درست کرده وقتی از این فایل کپی گرفته همه ولوم ها رو گذاشته روی 2 پس اگه مبخوای از این فایل استفاده کنی باید روی 2 بذاری بعدش بریزی روی گوشی
** بعد از ریختن فایل اگه یه وقتی گوشی رو master reset کنی همه صداها قطع میشه که باید دوباره این فایل رو بریزی روی گوشی .
کجا کجا ..... !!!
سمیه جان میشه آدرس فایل Language pack 0032 رو واسه من بذاری؟
حالا حتما 0032 نباشه مهم نیست . آخه یه جایی که الان یادم نیست دیدم که یه کد دیگه توش فارسی هم داره . درست نمیدونم . یادم هست که از 32 دو سه شماره بالاتر بود .
یه سوال دیگه : من وقتی میخوام با این mobile phone اس ام اس بزنم همش یکی دوتا از مثلا 4 تا پیغام رو میفرسته بعدش یه پیغام transmission Failur میده و پیغامها هم همش 80 کاراکتری هست نه 160 کاراکتری. چکارش کنم؟
خوش بگذره . ممنون
با سلام مجدد حضور محترم سمیهجان امیدوارم که از دستم عصبانی نشده باشی چون من مبتدی هستم باید با ما کنار بیایی . عزیز جان هر چه داخل گوشی گشتم بیشتر از اینها عایدم نشد flex version.gspslqat677dz06b
s/w. version..r47a-g-08.d835r
دو تای دیگر را از کجا بیارم ؟
تازه گیریم که پیداش هم کردم من چه میدانم چطور فایلهای seem را جایگزین کنم .ترا به خدا کمی به پایین پات نگاه کن من هنوز کلاس دوم راهنمایی هستم زیاد سرم از این کلمات نمیشه لطفا اگر امکان دارد کمی رعایت کلاس ما را بکنید.
چاکر شما یعنی your sincerely .hamid
سلام .بچه ها من یه مشکل اساسی دارم. باید برنامه RTD LITE 3.7 را دانلود کنم. دانلود هم کردم. فقط وقتی میخوام از win zip خارجش کنم. پسورد می خواد ! اگه کسی به این مشکل برخورد کرده و تونسته برنامه را نصب کنه. لطفا پسوردش را به من هم بده. یا اگه بدون پسوردش را داره بده به ایمیل من. ممنون میشم! در نظر بگیرید که گوشی من اصلا روشن نمی شه و بستگی به این برنامه داره راه اندازیش ! این هم ادرس ایمیل من هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز دل برادر اون فایل رو هم امتحان کردم دو تا هم MP امتحان کردم فقط منو باید خورد کنه![]()
ببین باتری من الان شارژش باید حدود 40 درصد یا کمتر باشه مشکل میتونه از اون باشه؟
anti virus رو هم خاموش میکنم![]()
این Error که حاله مارو گرفته![]()
1:تو RSD با فلش HELLO MOTO EDITION ..... مرحله ی creating image که کامل شد شروع میکنه به
loading RAM downloading bootloader که این مرحله تو %0 میمونه بعد گوشی خاموش میشه(از حالت boot) و از PC قطع میشه و پیغام شوم زیر
Error sending RAM downloader for bootloader.Divice API Error 0*0030006 Address 0*800000 command
ADDR (0*E0231006) phone disconnected
با MP هم یه feild میزنه ولی گوشی diconnect نمیشه!
SW:.... U_85_98_A0R
BL: 0.6.8.2
aidinjoon اگه مشکلت حل شد به من هم بگو . دقیقا مشکل تو رو دارم .من هم اگه راه حلی پیدا کردم می زارم واست. مرسی !
aidinjoon اگه مشکلت حل شد به من هم بگو . دقیقا مشکل تو رو دارم .من هم اگه راه حلی پیدا کردم می زارم واست. مرسی !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)