حتما به این تاپیک هم سر بز ن (اولین پست)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما به این تاپیک هم سر بز ن (اولین پست)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Somayehns جان سلام :
من می خوام صدای گوشیمو تقویت کنم ولی نمیشه
تو برنامه لیدر جی ال گوشیم نرمال نمیشه ودر حالت مودم موده .
نوشه بودی اون فایلو تو سیستم کپی کنیم صدا تقویت میشه میتونی جزئی توضیح بدی بلد نیستم
ممنون
علکه سلام
هر کدوم که کار نمی کنه بگید تا لینک دیگه ایی ازش بزارم
اینم لینک جدید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- تنها از اون 120 مگابایت فقط و نهایتا 4 مگابایت روی حافظه ی گوشی کپی می شه و این به خاطر تفاوت حجم اطلاعات تو گوشی های Java و کامپیوتره البته داخل MP اطلاعات خیلی زیادی هست که بسته به نوع و نسخه بوت لودر و ... از MP روی گوشی کپی می شه.
2- MP هیچ چیز اضافه تری نداره که بخوای به خاطرش گوشی تو Flash کنی فقط بسته به نسخه MP یه سری گزینه های معمولی کم و زیاد می شه مثل 2 و یا 1 خطه بودن گوشی و در ضمن تا زمانی که گوشیت خراب نشده از نظر نرم افزاری اصلا به فکر نصب کردن MP نباش.
4- بله می تونی با این برنامه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- در چه صورت ؟
نظر لطفته
جوابه ایمیلت رو در اسرع وقت می دم.
gsm جان از تو هم ممنونم
فقط یه لطف کن یا شماره پستی که در مورد seem دادی برام بزار و یا دوباره مطرحش کن ؟
1- اول ورودت رو به تاپیک تبریک می گم و امیدوارم بتونیم در کنار هم و دوستان همه ی مشکلات رو برطرف کنیم
2- از gsm عزیز هم بابت راهنمایی که کرده تشکر می کنم و امیدوارم که مشکلت حل شده باشه.
3- بابت سوغاتی هم خیلی ممنونم ولی اگه قول سوغات رو هم نمی دادی من مطمئن بودم نه تنها من بلکه همه ی دوستان کمکت می کردن.
4- در مورد مشکلی که داری : یه مقدار گوناگون تشریح کردی : یعنی من متوجه نشدم که بلاخره می تونی رو گوشی برنامه بریزی یا نه ؟
5- اگه مشکلت با برنامه p2k و نشناختن گوشی به وسیله این برنامست که همون راهنمایی gsm مشکلت رو برطرف می کنه ولی اگر مشکلت به اینه که به هر طریقی موفق به کپی فایل برنامه و ... رو گوشی می شی ولی بعد از کپی نمی تونی اون رو نصب کنی و یا اصلن نیست که بخوای نصب کنی و یا بعد از نصب گم و گور می شه و توی لیست برنامه های و ... نمی یاد راهش چیزه دیگه ایه . به هر حال به روش زیر عمل کن و خبرش رو بده ؟
6- به طور کلی گوشی های سری Razr موتورلا به دو طریق Remoavle Disk و Data Connection به کامپیوتر متصل می شن برا انتخاب این موضوع باید به مسیر : Menu\Settings\Connection\USB Settings بری .
6/1 ) اگه گوشی رو تو حالت Remoavle Disk بزاری گوشی باید بدون نیاز به هیچ درایوری به کامپیوتر متصل بشه و اسم یه درایو به نام Remoavle Disk تو My Computer ظاهر بشه. این روش برای دست رسی به اطلاعات کارت حافظه بوده و هم چنین برای کپی فایل های بازی و برنامه و ... روی کارت برای نصب.
6/2 ) و اگه تو حالت Data Connection بزاری برای کار با حافظه ی داخلی گوش بوده مثل تقویت صدا و ...
1- این که با برنامه Leader GL مشکل داری از درایو نصب گوشیته و باید اونو اول Remove کنی و بعد دوباره نصب کنی
2- ولی برای کار با فایل های گوشی بهت پیشنهاد میدم با P2k Commander کار کنی. روشه کار کردن با برنامه خیلی سادست به شرح زیر: قبل از شروع یه فایل صورتی رو با گوشی پخش کن و خوب به حداکثر قدرت پخش صدا توجه کن
2/1 ) اول برنامه رو از این آدرس دانلود کن و بعد اون و اجرا کن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2/2 ) برنامه P2K Commander دو قسمت داره سمت راست رو برای کار با گوشی در نظر بگیر و سمت چپ رو برای کار با فایل های روی کامپیوتر ( به تنظیمات برنامه اصلا دست نزن )
2/3 ) از قسمت راست بالای صفحه با استفاده از فلش کنار کلید Re-Read گزینه P2k Mobile Phone رو انتخاب کن
2/4 ) به مسیر a\mobile\system برو و اون فایل صدا رو از سمت چپ به سمت راست کپی کن.
2/5 ) بعد از این که کار کپی فایل تموم شد با استفاده از کلید Restart ( پایین صفحه ) موبایل رو مجددا راه اندازی کن.
2/6 ) بعد از این که گوشی دوباره بوت شد حالا دوباره همون فایل صورتی رو ابتدا گوش کردی از گوشی پخشش کن و تفاوت رو احساس کن.
نسخه جدید برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا براتون اتفاق افتاده کلی SMS داشته باشید بعد به هر دلیل اونا پاک بشن و یا گوشی خراب بشه بخواید اون فلش کنید و در نهایت از دست دادن کلیه SMS ها !
اگه از روی فایل MDSM_FAT_FILE و MDSM_MSG_BLK_FILE و mdsm_file توی شاخه a/mobile روی گوشی یه کپی روی سیستم بگیرید و بعد از ، از دست دادن SMS ها دوباره اون و تو همین شاخه کپی کنید کلیه SMS های شما به inbox , draft , outbox روی گوشی بر می گرده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)