من از موزیک ادیشنش خیلی خوشم اومده رنگ مشکیش خیلی باکلاسش کرده![]()
من از موزیک ادیشنش خیلی خوشم اومده رنگ مشکیش خیلی باکلاسش کرده![]()
این عکسا رو گرفتم و آپلود کردم که ببینین چی میگم.
این دو تا ان70 هستن. سمت راست ان70 معمولیه و سمت چپی همون ان70 که من میگم دوربین جلو نداره.
این هم ان72
حله؟
اولا در مورد اين عكس من اولين باره ديدمش بايد تحقيق بشه برو تو سايت جي اسم ارنا و نوكياو موبايل ريويوو ببن اونجا هم هستش يا نه؟؟ هر چيه دوربين دارش به نظرم از قيافه خوشگلتره ولي من همچين گوشي اي رو خودم ديدم لبه مشكي ولي دوربين دار بود. ولي از باطن خوشي نمي دونم تغييراتي داره يا نه؟ اصولا و تئورا نبايد تغييرات آنچناني داشته باشه.
نه باتري اصليش همينه. خوب اگه باتري جديد مي خواست بده خود نوكيا مي داد در ثاني تغيرات جديد در يه گوشي سخت افزاري نيست يا رنگ و قيافشه يا فريم ويري. اگه سخت افزاري باشه اونوقت گوشي جديد حساب مي شه (مثلا ان70 يه گوشيه و ان70 موزيك اديشن يه گوشي ديگه)
در ثاني در مورد ساپورت مموري ان 70 معمولي يك گيگ ساپورت داره مي گن ان 70 موزيك نمي دونم 2 ساپورت داره يا نه نگاه نكردم و نمي دونم در صاني مگه تو گوشي مي خواي چي بريز ي اين قده مموري مي خواي؟ هر چه مموري زياد باشه بله سرعت به نسبت مياد پايين واويلا به روزي كه مموريت پر هم باشه. گوشي ها الان اصلالت گوشي بودنش رو از دست دادن اگه آدم فقط از گوشي تماس بخواد و اس ام اس ديگه مموري اينا مطرح نمي شد ولي چه مي شه كرد بايد با زمان و تكنولوژي پيش رفت
سلام شهاب جان امروز رفتم پرس وجو كردم خودم تو شهر خودمون ديدمش ان 70 جديد لبه مشكي (مثل عكس) و بدون دوربين
فروشنده گفت همون ان70 معموليه ولي بدون دوربين حدود 220 تومنم ارزون تره.
ولي اين فروشندست و زياد چيزي حاليش نيست من اولين باري بود كه همچين چيزي ديدم يه گوشي با دو طرح بدون دوربين جلو و با دوربين. خلاصه به احتمالاتي همون ان 70 معموليه.
شما بري همون ان 70 لبه نقره اي قديمي خودمونو بگيري ضرر نمي كني در ضمن مواظب باش ورژن گوشيت 5 به بالا باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)