البته من به رانده هم حق میدم
ماشینی که 400 Km میره رانندگی با حاش کار هر کسی نیست.
البته من به رانده هم حق میدم
سهیل جان از نوع 104
اپل کورسا نوع 5 درش موتور 1600 نداره.فقط اون 3 در هاش هستن که تعداد محدودی موتور 1600 سی سی دارن.
گلف های 1600 و 1800 از نظر ظاهر هیچ تفاوتی ندارن.اما 1800 ها دور موتور دارن و 1600 ها ندارن.(یه فرق های مثل کولر و فرمون هیدرولیک و اینجور چیزا هم هست که من دقیق نمی دونم)
قربانت کوچیکتم.
آخه اینجور که از تصویر معلومه ، با 40 تا سرعت زده به عقب یک ماشین دیگه !البته من به رانده هم حق میدم
چون اگه با 400 تا میزد به مثلا یه ماشین دیگه ، فکر میکنی چی ازش باقی میموند !؟ یه تیکه آهن مچاله شده که یکمش قرمزه و یکم دیگش سیاه !!!
چرا ما همش راننده رو مقصر میدونیم . شاید یکی شاخ به شاخ زده باشه به این ماشین (مثلا این تو لاین خودش میرفته بعد یه ماشین دیگه از روبرو سبغت گرفته باشه زده باشه به این.)ها؟
یاشاید هم یکی از فرعی اومده زده بهش
چهار شنبه سوری که میگن افتاد این هفته شب عید
راستش یکی از بچه ها داره یه رنو قرمز جمع میکنه که گفته اگه این هفته هم چهار شنبه سوری باشه میارش
منم با 405 پایه هستم
شایدم . اما مهم اینه که زده و ماشین رو داغون کرده !چرا ما همش راننده رو مقصر میدونیم . شاید یکی شاخ به شاخ زده باشه به این ماشین (مثلا این تو لاین خودش میرفته بعد یه ماشین دیگه از روبرو سبغت گرفته باشه زده باشه به این.)ها؟
یاشاید هم یکی از فرعی اومده زده بهش
اصلا به من چه بابا ! مال خودشه ، دوست داشته شاخ به شاخ بره تو 18 چرخ !
راستی اقا حمید نیستش دلم براش تنگ شده . اقا سهیلم که رفته مسافرت.
سلام آقایون
من یه ماشین میخوام تصادفی کسی تو تهران نمیدونه این ماشینا رو کجا میشه گیر آورد ماشین ها هم تویوتا کمری یا هویوندا سوناتا باشه کسی اگه راهنمایی کنه بگه کجا میشه گیر آورد ممنون میشم
یا علی
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)