تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 27 از 27

نام تاپيک: چطور می شه از رمز winzip گذشت؟

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خوب از روي اين عكس و اون اروري كه داده معلومه كه اين برنامه اين ورژن از فايل زيپ رو ساپورت نميكنه (يعني فايل زيپ شما با ورژني encrypt شده كه اين برنامه اونو ساپورت نميكنه.)
    معنيش هم اينه كه بايد دنبال يه برنامه ديگه بگردي
    راستي تو اين جور مواقع ميشه پسورد فايل زيپ رو كرك كرد؟ اگه كسي بلده و با آموزش بزاره خيلي جاها بدرد ميخوره
    عذر ميخوام اين الآن مثلا ارور داده؟؟؟؟ اين كه فقط گفته پسورد بده!

خوب از روي اين عكس و اون اروري كه داده معلومه كه اين برنامه اين ورژن از فايل زيپ رو ساپورت نميكنه (يعني فايل زيپ شما با ورژني encrypt شده كه اين برنامه اونو ساپورت نميكنه.)
    معنيش هم اينه كه بايد دنبال يه برنامه ديگه بگردي
    راستي تو اين جور مواقع ميشه پسورد فايل زيپ رو كرك كرد؟ اگه كسي بلده و با آموزش بزاره خيلي جاها بدرد ميخوره
    رجوع بشه به همون بي ربطه ....... دوست عزيز بنده نظرات قبلي دوستان رو كامل تر كردم....
    اول اينكه تا حالا برنامه اي نبوده كه بتونه پسورد رو كرك كنه..... دوم اينكه اگه بوده كار نميداده! ....... سوم اينكه اگه بوده و كار ميداده من تا حالا نديدم!

معمولا براي پيدا كردن پسورد از برنامه هايي كه يه ليست طولاني از پسورد ها رو روي آرشيو زيپ شده امتحان ميكنن استفاده ميشه....... حالا بسته به اون فايلي كه قراره آنزيپ بشه اين ليست پسوردها هم ميتونه متفاوت باشه........ مثلا اگه شما بخواي يه فيلم رو آنزيپ كني با توجه به اينكه سايتهاي آپلود كننده آدرس سايت رو براي تبليغ و كپي رايت ميذارن روي آرشيو، قاعدتا بايد از يه ليست كه شامل آدرس سايت و فروم هاي فعال در اين زمينه هست استفاده بشه.......
    اميدوارم منظور بنده رو متوجه شده باشين

پروفشنال Mostafa_Amol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

کسی نیست کمک کنه؟
    Last edited by Mostafa_Amol; 09-03-2007 at 10:29.

پروفشنال Mostafa_Amol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

خیلی عجیبه .....!
    شما این همه قفلهای عجیب غریب رو باز می کنید یا رد می کنید اون وقت قفل winzip رو نمی تونید !!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه yashar8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوست عزيز اصلا راهي نداره اگه پسورد فايلت 4 رقمي يا 5 رقمي باشه 85 در صد ميشه حلش كرد ولي اگه پسورد كاراكتر هاي بيشتري داشته باشه . فقط يه راه حل داري فايلتو شيفت دلت كني!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    من خودم يه فايل raR بود يه هفته گزاشتم با پسورد ريكاوري نتونستم پيداش كنم. ولي يه بار پسوردش 4 رقمي بود در عرض 3 ساعت پيداش كرد . اگه فرمت فايلت RAR باشه با Rar password recovery و اگه زيپ باشه با zip password recovery مي توني پيداش كني. البته اگه تعداد كاراكتر ها 4 يا 5 تا باشه .
    يه چيزي بگم كه اگر كاراكتر ها بيشتر باشه عمر نوح كه سهله بايد 10 تا عمر نوح را پشت سر بزاري كه البته اگه خودت هم پشت سر بزاري كامپيوترت پشت سر نمي زاره.

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

راهی وجود نداره که شما بتونید به صورت مستقیم پسورد را پیدا کنید ...

تنها راهش همون چیزی هست که دوستان دیگه هم اشاره کردند .

فکر کنم این جوری بود که فایل را با اون پسوردی که بهش میدهید Encrypt میکنه . بعد از شما رمز را می خواهد و سعي ميكنه با اون رمز ، فايل رو Decrypt كنه ...

پروفشنال mx_2dar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    انگلستان - منچستر

پيش فرض

من فایل rar دارم که پسوردش می زنم extraxt می کنه ولی سر 99 درصد wrong password error می ده
    مشکل چیه چی کار میشه کرد

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

1 ...

من فایل rar دارم که پسوردش می زنم extraxt می کنه ولی سر 99 درصد wrong password error می ده
    مشکل چیه چی کار میشه کرد
    مشکلی نیست!

شما پسوردت اشتباه است!

یک وقت فکر نکنی که چون Extract تا 99 درصد پیش میره شما پسوردت تقریبا درسته یا واقعا 99درصد فایل رو تونستی Extract کنی!

اگر پسوردت درست نباشه 1 بایت از فایل RAR رو هم نمیتونی بدست بیاری!

اون حرکت تا 99 درصد نمادین و کارهای محاسباتیه!

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •