کارل زایس لنزه ولی CMOS سنسور نوریه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارل زایس لنزه ولی CMOS سنسور نوریه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ...
تو رو به خدا يه نگاهي به مشخصات دوربين كا800 در سايت (جي اسم ام . آي آر ) بندازيد .
فعلا ...
Last edited by voroojak-mva; 13-03-2007 at 22:14.
نیازی به قسم دادن نیست، نگاه کردم. ولی شما سعی کن به یه منبع معتبر استناد کنی. آخه gsm.ir و مثلا هفته نامه عصر ارتباط کجاشون معتبره؟ فقط بلدن مردمو گمراه کنن. هر وقت GSMArena یا Mobile Review همچین حرفی زد، اونوقت من قبول دارم. همینکه مینویسه لنز سایبرشات دیگه باید تا تهشو خوند. این همه هم ادعا دارن اولین سایت تخصصی. gsm.ir فقط بدرد چک کردن حدود قیمتها میخوره. اطلاعاتشو البته از همین GSMArena و Mobile Review ترجمه میکنه، و تا جایی که توش دخل و تصرف نکنه خوبه، ولی همین قضیه سایبرشات یه نمونه.
%100 تایید میشه
فقط در مورد لنز كارل زايس مي تونم بگم كه بهترين لنز موجود در دنياست كه كار آلمانه.
كسي از ما تو كار لنز و عينك و ايناست بهمين جهت عرض كردم
شکی درش نیست![]()
وروجک جان
محض اطلاع بگم که
سایت Gsm.ir به هیچ وجه نمیتونه یه منبع موثق باشه
توی هیچ صفحه ای از این سایت نیست که سوتی وجود نداشته باشه
البته خوب ابتدای راهن. نمیشه زیاد بهشون خرده گرفت
اما امیدوارم که بعد از این کمتر چرت و پرت بنویسن![]()
تمام سايت هاي ايراني ترجمه شده و برگردونده ي سايت هاي مشهور خارجي مثل جي اس ام آرنا هستش. نمي شه به اونا استناد كرد.
و البته خود نویسنده هم معمولاً بنا به سلیقه (و یا خصومت) شخصی، به مطالب چیزی اضافه یا کم می کنه.
با اين وضع قيمت و نماينديگي ها مگه ميشه يه منبع درست حسابي تو ايران ساخت .اين سايتاي معتبر خارجي همشون بعد از تست كامل گوشيها ميان اين مطالب رو ميزارن و اين كا رفقط دو تا راه داره يا بايد اونقد پول داشته باشي كه بتوني هر گوشي رو بخري يا اين كه نمايندگي ها گوشي رو واسه تست بدن و حمايت كنن.
حالا هي بزنين تو سر و كله هم اينم يه دوربين كه هم لنز كارل زاس داره هم سايبر شات هستش.خودش هم سوني.
![]()
Last edited by rami_hemi; 16-03-2007 at 10:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)