از چت جی پی تی بپرسید درمان سرطان پانکراس چیه
من از هوش مصنوعی پرسیدم
جلوی کاهش وزن و تحلیل عضلات را بگیرید. تغذیه کافی و مراجعه به متخصص تغذیه سرطان اهمیت زیادی دارد. اگر پانکراس آنزیم کافی تولید نکند، قرصهای آنزیم پانکراس میتوانند به هضم و جذب غذا کمک کنند.
C
Cancer.gov
+1
تا حد توان فعال بمانید. پیادهروی و فعالیت سبک و منظم، متناسب با توان فرد، میتواند به حفظ قدرت و تحمل درمان کمک کند.
C
Cambridge University Hospitals
به نظرم روزی ۱ یا ۲ ساعت پیاده روی کنید هم روحیتون عوض میشه هم عضلاتتون تحلیل نمیره
پروتئین هم بخورید تاعضلاتتون آب نشه قند و شکر هم مصرف نکنید چون از قدیم گفتن سلول های سرطانی به قند احتیاج دارن برای تکثیر
ولی به نظر من به دعا هم متوسل بشید بالاخره این جهان به این عظمت یه خالقی داره چنتا تراول ۲۰۰ تومنی بزارین تو جیبتون تو خیابون که پیاده روی میکنید هر انسان نیازمند یا کودک کار یا بچه یتیم که دیدید ۱ تراول بهش بدید و بگید دعام کنید من سرطان دارم هم اون بچه خوشحال میشه از قدیم میگن دعای بچه یتیم میگیره
اگر روحیت پایینه برو دکتر روانپزشک بعضی داروهای اعصاب خاصیت ضد تکثیر سلولهای سرطانی دارند.
fluvoxamine effectively inhibits actin polymerization, which is essential for cancer cell migration and invasion.Esfand 28, 139
چند سال پیش داشتم ماهواره میدیدم یه دکتر متخصص بود تو لندن زندگی میکرد سرطان گرفته بود میگفت من خودم با دمنوش زردچوبه و زنجبیل هر روز خوردم سرطانم درمان شد حالا نمیدونم چه نوع سرطانی داشت
امیدوارم حالتون زودتر خوب بشه ما که خیلی براتون دعا کردیم
ولی به نظرم یه نذر هم بکنید خوبه بگو خدایا اگر درمان شدم تا آخر عمر هر ماه یه مبلغی کمک میکنم به خیریه سرطانی ها مثلاً محک
انشالله خداوند صداتو بشنوه و دستتو بگیره

جواب بصورت نقل قول