تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 642 از 642 اولاول ... 142542592632638639640641642
نمايش نتايج 6,411 به 6,416 از 6416

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

داره خودمونی میشه Citrix Systems's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان سلام
    من میخوام فیبر نوری مخابرات بگیرم، خیلی تعریف میکنن ، تهران هستم، اما نمیدونم چه سایتی باید بدم ثبت نام کنم، اصلا انگار سایت مشخصی نداره ، تانوما هم که زدن فیبر مخابراته اصلا به تهران نمیده ، عجیبه ، میشه راهنمایی کنید شما چطوری گرفتید ؟ چطوری میشه نقاط تحت پوشش رو دید اصلا

داره خودمونی میشه NIMA_e2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان سلام
    من میخوام فیبر نوری مخابرات بگیرم، خیلی تعریف میکنن ، تهران هستم، اما نمیدونم چه سایتی باید بدم ثبت نام کنم، اصلا انگار سایت مشخصی نداره ، تانوما هم که زدن فیبر مخابراته اصلا به تهران نمیده ، عجیبه ، میشه راهنمایی کنید شما چطوری گرفتید ؟ چطوری میشه نقاط تحت پوشش رو دید اصلا
    زنگ بزنید به 2020 و بگید میخواهید برای فیبرنوری ثبت نام کنید . کد پستی رو ازتون میپرسند و اگه تحت پوشش باشه تلفنی براتون ثبت نام میکنند. فقط بعضی وقتها سرشون شلوغه و 40 تا 50 نفر تو صف انتظار هستند و یک ربعی باید پشت تلفن بمونید تا به اپراتور وصل بشید

داره خودمونی میشه NIMA_e2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چطور بياريمش تو پنل؟ فکر کنم بعضی منطقه ها ساپورت نميکنن...
    کار ما نیست ، خود مخابرات فقط به پنل دسترسی داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

آقایکی توضیح میده این پلن ها داستانش چیه و چه فرقی داره ؟ چرا قیمتا یکیه ؟!!
    مثلاً زده 210 ماهانه قرار داد 3 ماهه یعنی هر ماه 210 گیگ میده و 3 ماه ؟ خوب چرا یکی باید 1 ماهه بگیره ؟ 12 ماهه 210 گیگ ماهانه یعنی 1 سال ماهی 210 گیگ بهت میده ؟ قیمت ها هم یکیه ! اگه یه توضیح بدین ممنون میشم

Last edited by _Mehran; 19-08-2026 at 13:15.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام شما اگه میخواهید فیبر بگیرید شنبه صبح ساعت 7 تشریف میبرید مرکز مخابراتی محلتون شماره تلفن منزل و آدرس رو میگین بهتون میگن بهتون میتونند سرویس بدن یا نه .کارت ملی هم ببرید که اگه نیاز به ثبت درخواست شد همراهتون باشه.یه جیب پر پول هم باید داشته باشید .چون حسابی دولا پهنا حساب میکنند همه چیزو .تموم شد دورانی که فیبر مخابرا ت به صرفه بود.

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام شما اگه میخواهید فیبر بگیرید شنبه صبح ساعت 7 تشریف میبرید مرکز مخابراتی محلتون شماره تلفن منزل و آدرس رو میگین بهتون میگن بهتون میتونند سرویس بدن یا نه .کارت ملی هم ببرید که اگه نیاز به ثبت درخواست شد همراهتون باشه.یه جیب پر پول هم باید داشته باشید .چون حسابی دولا پهنا حساب میکنند همه چیزو .تموم شد دورانی که فیبر مخابرا ت به صرفه بود.
    برای دریافت اینترنت از متصدی ارگان اینترنت باید حضوری بری پیششون هیچ وقت این یکی رو نتونستم درک کنم

7. این کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •