خب رو همه اینترنت ها همین تعرفه اعمال میشه.
دیگه ADSL هم به صرفه نیست. آسیاتک الان هشت گیگابایت برای سرعت هشت مگابیت رو میده 85500. چهل گیگابایت برای یک ماه با سرعت هشت مگابیت رو میده 280 هزار تومان!
خب رو همه اینترنت ها همین تعرفه اعمال میشه.
دیگه ADSL هم به صرفه نیست. آسیاتک الان هشت گیگابایت برای سرعت هشت مگابیت رو میده 85500. چهل گیگابایت برای یک ماه با سرعت هشت مگابیت رو میده 280 هزار تومان!
عکس زیر رو نگاه کنید. دور اونها که قرمز کشیدم. آسیاتک هست. هشت گیگابایت به قول خودش بین الملل رو میده که این ور نوشته میشه 21.6 گیگابایت داخلی.
8*2.7=21.6
محتوای مخفی: 1
اگه از سایت های داخلی دانلود کنید به ازای 2.7 گیگ فقط 1 گیگ از حجم کم میشه. راه تستش هم خیلی ساده است . برنامه Steamdl.ir دانلود از استیم ، اپیک گیمز و ... رو داخلی میکنه . وقتی 100 گیگ با استیم دی ال از استیم دانلود کنید و حجمتون رو چک کنید میبینید به جای 100 گیگ فقط 37 گیگ حجم کم کزده . من یکباز خودم این تست رو انجام دادم
حرف شما درسته ولی خب من شاید یک درصد حجم مصرفی که دارم از داخل باشه. 99 درصد خارجی هست. بیشتر مردم اینطور هستن. جدا کردن ترافیک داخل و خارج کاری هست که فقط در اینجا انجام میشه و ستمی هست در حق ما.
اتفاقا وقتی شما 1 گیگ از سایت خارجی دانلود میکنی همون 1 گیگ کم میشه. اما اگه از سایت داخلی 2.7 گیگ دانلود کنی 1 گیگ کم میشه. دیگه اینقدر دزد نیستن که شما 1 گیگ دانلود کنی 2.7 گیگ کم کنن. فقط داخلی استفاده کنی 2.7 برابر کمتر مصرف میشه.
این چیزی که شما میگی اصلا نیست.
----------------------------------------------
جدیدا رنج ip که با 5 شروع میشد برای من دیگه نمیاد و فقط رنج ip با 2 میگیرم که خیلی وضعیتش خراب هست.
درود. بله این صحیح هست و اون عزیز کاملا برعکس متوجه شدن .
1 گیگ ترافیک بین الملل برابر 2.7 گیگ ترافیک داخلی هست .
وقتی خود اپراتور آسیاتک میگه با ضریب حساب میکنیم شما چطور میگید اینطور نیست؟
خودش گفت اگر مثلاً 10 گیگابایت دانلود کنید از سایت خارجی باشه واستون بیست گیگابایت حساب میشه. تازه اون موقع من حرفم شد باهاشون ضریب دو بود الان شده 2.7.
زنگ بزنید آسیاتک و با اپراتور درمیون بگذارید تا متوجه بشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)