بچه های یه دوستی داشتیم اسمش سعید بود بچه تهران محله بلوار ابوذر بود اسم کاملش سعید اسماعیل پور بود آیدیش هم saeed.skystar بود از سال 9 ازش خبری ندارم شماها ازش خبری دارین؟
بچه های یه دوستی داشتیم اسمش سعید بود بچه تهران محله بلوار ابوذر بود اسم کاملش سعید اسماعیل پور بود آیدیش هم saeed.skystar بود از سال 9 ازش خبری ندارم شماها ازش خبری دارین؟
درود فراوان❤️
اومدم که همچین تاپیکی ببینم
از راه حل های شگفتانگیز در انجمن های پی سی ورد تا فعالیت های سیاسی یواشکی میان سختگیریهای مدیران انجمن
همه گذشت و امروز با تجربه تر از گذشته
دوستدار شما Mali.sh
متاسفانه تعداد ادم های بیشعورش به تعداد نفرات بدردبخورش برتری داشت/.داعما هم بن میشدن
شاید بهترین تالار این انجمن آموزش عالی و نرم افزار بود.
تالار لپ تاپ یه ادمین داشت خیلی فاز عرزشی گرفته بود اخر هم بن شد بچه اهواز بود فکر کنم.کلا زر زیاد میزد
یکی تو تالار ماشین باباش ریو خریده بود بعدش هم ادمین شد .ازگل فکر میکرد لامبورگینی خریده عکس چراغ عقبش هم زده بود پروف./
یه کار عرزشی دیگه داشت اسمش عاشورا بود اونم بدرک واصل شد./
کلا گفتم همون تالار نرم افزار و آموزش عالی سینما خوب بودن./
تالار سینما یه ادمین خیلی خوبی داشت اسمش هم امین بود فیلم های خوبی معرفی می کردد. یادش کنیم![]()
باور نکردنی برام ۲۰ سال پیش اینجا عضو شدم
یادش بخیر دایال آپ و فروم گردی
یه مشکل برام پیش اومد چقدر با بچه ها ی اینجا رو و دل کردم و راهنمایی کردم
یه دوست خوبم پیدا کردم آیدیش manhunt بود هلند زندگی میکرد
با یه کاربر خانم هم در ارتباط بودم شمال بود
کلا روزگار خوبی داشتیم تو فروم ها پی سی ورلد پرشین تولز موبایلستان تیونینگ تاک و ...
هر کی هرچی بلد بود رایگان میذاشت بقیه هم استفاده کنن نه مثل الان که فلان چیز رو کامنت کن یا پکیج بخر و...
تیونینگ تاک که مثل دانشگاه بود چقدر بچه های اونجا خوب بودن حیف
شبکه های اجتماعی بزرگترین ضربه رو به وب فارسی زدن
مدیرهای اینجا هم خیلی خوب با کاربرها رفتار نکردن سر خیلی از چیزهای الکی کلی رو بن کردن
- - - Updated - - -
Last edited by alireza20; 31-07-2026 at 18:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)