بله دقیقا همین. پس هنوز قیمت FTTO تغییر نکرده. فقط شما بسته شبانه مثل 4 تا 12 صبح و اینا توی پنلتون قسمت خرید ترافیک هست؟
سلام وقت بخیر، برای فیبرنوری مخابرات خواستم مودم تهیه کنم ولی نمیدونم چه مدلی خوبه، گفتند که هوآوی جواب میده، حالا خواستم شما راهنمایی کنید کدوم مدل خوبه، تهران هستم
چرا حضوری میری؟ از داخل پنل مگه نمیتونی؟
اسم سرویس ها رو که میبینم اثری از شبانه ندارن.
همشون اینجورین:
FTTO تانومای تجاری- پیش پرداخت (تمدید/تغییر) تمدید سرویس اینترنت 300Mbps Up To1000Mbps ششماهه پیش پرداخت - 24000GB ترافیک بینالملل
من تو این پست لیست مودم ها و حدود قیمت هاش رو نوشتم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اینجا هم میتونید مودم هاتون رو تهیه کنید که قیمتش به نظرم به صرفه تره : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز از 2020 سوال کردم میشه سرویس FTTO بخریم قیمتش مناسب تره، گفت اگه جواز کسب داری و تجاری هستی و ... از این مسخره بازیا، باید مدارک و ببری مرکز مخابرات اونجا درخواست بدی که بهت مجوزشو و بدن.
باز پرسیدم آیا نحوه نصب و یا جنس و مدل فیبر نوری FTTO با سرویس استاندارد فرق داره، گفت نه اصلا.
- - - Updated - - -
امروز از 2020 سوال کردم میشه سرویس FTTO بخریم قیمتش مناسب تره، گفت اگه جواز کسب داری و تجاری هستی و ... از این مسخره بازیا، باید مدارک و ببری مرکز مخابرات اونجا درخواست بدی که بهت مجوزشو و بدن.
باز پرسیدم آیا نحوه نصب و یا جنس و مدل فیبر نوری FTTO با سرویس استاندارد فرق داره، گفت نه اصلا.
زر زده همه میتونن بگیرن
ما که بدمون نمیاد پول کمتر بدیم ...
اگر این اینترنت ما رو وصل میکردن درجا تست میکردم!
سلام دوستان افت فیبرم بالا رفته ، قطعی و وصلی دارم مخابرات پیگیری نمیکنه راهکاری دارین؟
شکایت 195
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)