تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 636 از 637 اولاول ... 136536586626632633634635636637 آخرآخر
نمايش نتايج 6,351 به 6,360 از 6361

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

قیمت ها زیاد شده ؟
    من 230 گیگ رو میگرفتم 350 ! الان انگار شده 210گیگش 600 تومن !

اینطوریه باز vdsl بهتره ! سیم تلفنهای مارو دزدیدن ، فشار بیاریم سیم تلفن بیارن

قیمت vdsl تو 350گیگ میشه 320تومن !
    Last edited by light; 15-07-2026 at 18:46.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

بله دیگه مدیر عامل مخابرات اعلام کرد ما دیگه سرویس ها رو زیر قیمت نمیدیم .داشتیم ضرر میکردیم . پس رقابت امروز در گران کردن هست. کدام شرکت گرونتر بفروشه برندست.
    خیلی ها با این قیمت ها دیگه قید گرفتن فیبر نوری رو میزنند.

3. 2 کاربر از hamed_korn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

کسی سرویس تجاری FTTO داره ببینه اونم گرون شده یا نه؟ شنیدم توی FTTO سرویس ها هنوز قیمت قبل هست. این ترافیک شبانه هم روی FTTO هست هنوز؟
    واقعا دیگه سرویس خونگی بدون ترافیک شبانه به درد نمیخوره عملا هیچی نمیشه دانلود کرد با این قیمتا.
    نکته ای که امروز فهمیدم اینه که FTTO اصلا شیوه نصب و حتی نوع کابلش میگن فرق داره، همچنین هزینه اولیه ش هم خیلی بالاس، به کاربر خونگی هم نمیدن!
    ما فقط سرویس تانومای استاندارد میشه بگیریم که اونم خیلی گرونش کردن. تازه نصاب هاشون میگن مخابرات درسته سرویس مثلا 1000مگ میفروشه ولی محدودیت سرعت میذاره. تو این تاپیک دیدم دوستانی میگفتن سرعت ما روی 200 قفله و ...
    برای من کماکان وصل نشده ببینم اوضاع چطوره.
    آزار دارن، مودم 8145 ( اونم ایرانی!! فریمورش هم حتی آرم هوآوی نداره، چاپ روی مودم هم شدیدا افتضاحه) رو با قیمت 10.500 به اسم اینکه WIFI6 داره فلانه بزور چپوندن بهمون، حالا بحث محدودیت سرعت میکنن!
    به هیچ عنوان نمیشه dns رو هم تغییر داد!!

5. این کاربر از essien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه NIMA_e2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میگن آره

میخوام پول خسارتهای جنگ رو از همین طروق از مردم فقیر دربیارن. چون پولدار که نه تنها براش مهم نیست اون داره با بالارفتن تورم و حذف رقبای ضعیفتر پولدارتر میشه. تا قبل تابستون سال قبل هم میتونستم دانلود کنم و سالی یک هارد 8 ترا بخرم و هم پارازیت ما-ه-واره ای خیلی کم بود میشد کانالهای ورزشی رو با کمترین هزینه دید. الان که اکثرا کانالها که پارازیتی شده دیگه نمیشه از م-ه-واره استفاده کرد، دانلود با این قیمت هارد تعطیل، بسته های شبانه یا حذف یا محدودیت شدید حجم و ساعت، بسته های روزانه هم که انقدر گرون شده که دیگه همون کارهای معمولی رو هم نمیشه انجام داد. 90 گیگ حجم 385 تومان!
    فکر کنم تنها راه مونده برامون استفاده از زیتل باشه . من الان 5 یا 6 ساله که از Iptv استفاده میکنم چون دقیقا همین مشکلات شما رو من هم دارم. iptv حدود 15 گیگ روزانه حجم میخوره ولی با سرعت 10 مگابیت هم بدون لگ میشه ازش استفاده کرد. به خاطر همین تو فکرم یک زیتل بگیرم و مخابرات هم در حد 40 گیگ ماهانه که ارزون ترین حالتش باشه نگه دارم فقط برای گیم. مدیر عامل آسیاتک چند وقت پیش مصاحبه کرده بود و یک نکته خوبی گفته بود . اون هم اینکه برای فیبرنوری قیمت دستوری وجود نداره یعنی دستشون بازه تا هر چقدر خواستند گرونش کنند ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ). به خاطر همین بعید نیست چند وقت دیگه بازهم دوباره قیمتها رو دوبرابر کنند.

7. این کاربر از NIMA_e2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

دوستانی که فیبر نوری دارن این کارزا رو پر کنید انشالله جواب بده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 2 کاربر از light بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر کنم تنها راه مونده برامون استفاده از زیتل باشه . من الان 5 یا 6 ساله که از Iptv استفاده میکنم چون دقیقا همین مشکلات شما رو من هم دارم. iptv حدود 15 گیگ روزانه حجم میخوره ولی با سرعت 10 مگابیت هم بدون لگ میشه ازش استفاده کرد. به خاطر همین تو فکرم یک زیتل بگیرم و مخابرات هم در حد 40 گیگ ماهانه که ارزون ترین حالتش باشه نگه دارم فقط برای گیم. مدیر عامل آسیاتک چند وقت پیش مصاحبه کرده بود و یک نکته خوبی گفته بود . اون هم اینکه برای فیبرنوری قیمت دستوری وجود نداره یعنی دستشون بازه تا هر چقدر خواستند گرونش کنند ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ). به خاطر همین بعید نیست چند وقت دیگه بازهم دوباره قیمتها رو دوبرابر کنند.
    پس مدیر عامل آسیاتک آب پاکی رو ریخت روی دست من من همین الانم از خرید فیبر منصرف شدم، چه برسه به اینکه بخوان بازم افزایش بدن. قیمتش در مقایسه با DASL خیلی بالاتر هست. مودم فیبر رو دکوری میگذارم اونجا شاید تغییراتی حاصل شد

اتفاقا زیتل رو از یکی از بچه ها پرسیدم تو لینک زیر گفت خوبه برای IPTV. من یا همین زیتل رو در اینده تست میکنم یا سیم کشی ADSL رو عوض میکنم که بتونم 16 مگ رو دریافت کنم اینجوری IPTV رو میشه دید. ولی خوب فعلا با این وضعیت جنگ و تورم به روز دارم گذران میکنم ببینم تا آینده چی جلومون میمونه بعد تصمیم بگیرم.
    - - - Updated - - -

11. این کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نکته ای که امروز فهمیدم اینه که FTTO اصلا شیوه نصب و حتی نوع کابلش میگن فرق داره، همچنین هزینه اولیه ش هم خیلی بالاس، به کاربر خونگی هم نمیدن!
    ما فقط سرویس تانومای استاندارد میشه بگیریم که اونم خیلی گرونش کردن. تازه نصاب هاشون میگن مخابرات درسته سرویس مثلا 1000مگ میفروشه ولی محدودیت سرعت میذاره. تو این تاپیک دیدم دوستانی میگفتن سرعت ما روی 200 قفله و ...
    برای من کماکان وصل نشده ببینم اوضاع چطوره.
    آزار دارن، مودم 8145 ( اونم ایرانی!! فریمورش هم حتی آرم هوآوی نداره، چاپ روی مودم هم شدیدا افتضاحه) رو با قیمت 10.500 به اسم اینکه WIFI6 داره فلانه بزور چپوندن بهمون، حالا بحث محدودیت سرعت میکنن!
    به هیچ عنوان نمیشه dns رو هم تغییر داد!!
    نه سیم کشی هیچ فرقی نداره همه میتونن بگیرن. خود پیمانکار وقتی برای من نصب کرد گفت بسته FTTO میخوای یا FTTH بدون هیچ هزینه اضافی.
    ----------------------------------------------------------------------
    گول نامحدود بودن زیتل رو هم نخورید که واقعا آشغال هست. سرعت به 2 مگابیت میرسه به پشتیبانی هم بگی میگه اوکی هست ما سرعت 1 تا 40 میفروشیم!!! قبل فیبر نزدیک 6 سال زیتل داشتم از روی ناچاری و به معنای کلمه آشغال بود.

13. 2 کاربر از hotman1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

نه سیم کشی هیچ فرقی نداره همه میتونن بگیرن. خود پیمانکار وقتی برای من نصب کرد گفت بسته FTTO میخوای یا FTTH بدون هیچ هزینه اضافی.
    ----------------------------------------------------------------------
    گول نامحدود بودن زیتل رو هم نخورید که واقعا آشغال هست. سرعت به 2 مگابیت میرسه به پشتیبانی هم بگی میگه اوکی هست ما سرعت 1 تا 40 میفروشیم!!! قبل فیبر نزدیک 6 سال زیتل داشتم از روی ناچاری و به معنای کلمه آشغال بود.
    فیبر نوری که براتون کشیدن میدونی چند core بوده؟
    برای ما که دو core بود. شاید فیبری که برای ما کشیدن جوابگوی این سرویس نیست !؟ شایدم طرف خالی بسته نمیدونم.
    در کل عجیب هم هست بتونیم سرویس ftto با قیمتای پارسال و بخریم درحالیکه تانومای استاندارد و اینقدر شدید گرون کردن. سر این مطلب حرفشو باور کردم.
    حالا وصل بشه مشخص میشه ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

فیبر نوری که براتون کشیدن میدونی چند core بوده؟
    برای ما که دو core بود. شاید فیبری که برای ما کشیدن جوابگوی این سرویس نیست !؟ شایدم طرف خالی بسته نمیدونم.
    در کل عجیب هم هست بتونیم سرویس ftto با قیمتای پارسال و بخریم درحالیکه تانومای استاندارد و اینقدر شدید گرون کردن. سر این مطلب حرفشو باور کردم.
    حالا وصل بشه مشخص میشه ...
    نمیدونم اوناشو. حالا من شنبه میرم مرکز مخابراتی ببینم میتونم عوض کنم. فقط باید ببینم روی FTTO بسته شبانه هست یا نه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

کسی سرویس تجاری FTTO داره ببینه اونم گرون شده یا نه؟ شنیدم توی FTTO سرویس ها هنوز قیمت قبل هست. این ترافیک شبانه هم روی FTTO هست هنوز؟
    واقعا دیگه سرویس خونگی بدون ترافیک شبانه به درد نمیخوره عملا هیچی نمیشه دانلود کرد با این قیمتا.
    منظورتون اینه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

17. این کاربر از elinbarrage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •