تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 635 از 638 اولاول ... 135535585625631632633634635636637638 آخرآخر
نمايش نتايج 6,341 به 6,350 از 6375

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان اینجا کسی هست مودم HS8346X6 داشته باشه؟
    میخام ببینم از لحاظ سطح دسترسی ادمین رو سرویس مخابرات چطوره؟
    چون ظاهرا این مودمها یه پنل سوپرادمین هم دارن که احتمالا به ما نمیدن. میخام ببینم با فرض اینکه دسترسی به سوپرادمین نداشته باشیم ، این مودم جوابگو هست حداقل DNS و بتونیم تغییر بدیم ، یا اگه لازم باشه پورت فورواردینگ و داینامیک DNS استفاده کنیم؟
    شنیدم دسترسی به برخی امکانات و میبندن، و اینکه فک میکنم اگه محدودیتی هم باشه روی یک مدل احتمالا برای تمام مشترکان به یک شکله.

- - - Updated - - -

چون ظاهرا این مودمها یه پنل سوپرادمین هم دارن که احتمالا به ما نمیدن. میخام ببینم با فرض اینکه دسترسی به سوپرادمین نداشته باشیم ، این مودم جوابگو هست حداقل DNS و بتونیم تغییر بدیم ، یا اگه لازم باشه پورت فورواردینگ و داینامیک DNS استفاده کنیم؟
    شنیدم دسترسی به برخی امکانات و میبندن، و اینکه فک میکنم اگه محدودیتی هم باشه روی یک مدل احتمالا برای تمام مشترکان به یک شکله.

داره خودمونی میشه NIMA_e2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

- - - Updated - -
    یوزر telecomadmin و پسورد admintelecom برای هر مودم هواوی که من تست کردم وارد پنل ادمینش میشه

3. این کاربر از NIMA_e2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

یوزر telecomadmin و پسورد admintelecom برای هر مودم هواوی که من تست کردم وارد پنل ادمینش میشه
    اینکه بله دسترسی ادمین ساده س، این مودمها یوزر سوپرادمین هم دارن که با این یوزر میشه به تمام امکانات مودم دسترسی داشت.
    شما مودمت چیه؟ با همین یوزر که گفتین مواردی و که گفتم میتونید تغییر بدید؟( dns و پورت فورواردینگ، ddns )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2026

پيش فرض

سلام دوستان
    از دیشب تاحالا چراغ لاس مودم هی 20 دقیقه یبار روشن میشه و بعد 2 دقیقه دوباره خودش وصل میشه!از همسایه ها پرسیدم اونا هم همین مشکلو داشتن!
    rx optical power روی -22 هست و فک نکنم مشکلی از این باشه..از لحاظ استبیلیتی این مشکل خیلی رو مخ هست,بنظرتون باید چیکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    از دیشب تاحالا چراغ لاس مودم هی 20 دقیقه یبار روشن میشه و بعد 2 دقیقه دوباره خودش وصل میشه!از همسایه ها پرسیدم اونا هم همین مشکلو داشتن!
    rx optical power روی -22 هست و فک نکنم مشکلی از این باشه..از لحاظ استبیلیتی این مشکل خیلی رو مخ هست,بنظرتون باید چیکار کنم؟
    شما کاری نمیتونید بکنید ، باید به پشتیبانی مخابرات زنگ بزنید و اونها بیان و مسیر رو بررسی کنند و مشکل رو رفع کنند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

معاون ارتباطات شرکت مخابرات در مورد افزایش قیمت اینترنت مخابرات با راستگویی تمام گفته که اینترنت ثابت اصلا و ابدا افزایش قیمت نداشته . کیفیت اینترنت هم از قبل 18 دی بهتر شده و در حد استارلینکه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 4 کاربر از NIMA_e2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان بعد افزایش قیمت , بسته های شبانه شما هم از پنل مخابرات حذف شده ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

این لینک در مورد نحوه نصب و عیب یابی فیبرنوری و توضیح اصطلاحات مربوطه خیلی مفیده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by essien; 15-07-2026 at 10:28.

11. این کاربر از essien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

کسی سرویس تجاری FTTO داره ببینه اونم گرون شده یا نه؟ شنیدم توی FTTO سرویس ها هنوز قیمت قبل هست. این ترافیک شبانه هم روی FTTO هست هنوز؟
    واقعا دیگه سرویس خونگی بدون ترافیک شبانه به درد نمیخوره عملا هیچی نمیشه دانلود کرد با این قیمتا.

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان بعد افزایش قیمت , بسته های شبانه شما هم از پنل مخابرات حذف شده ؟
    میگن آره

واقعا دیگه سرویس خونگی بدون ترافیک شبانه به درد نمیخوره عملا هیچی نمیشه دانلود کرد با این قیمتا.
    میخوام پول خسارتهای جنگ رو از همین طروق از مردم فقیر دربیارن. چون پولدار که نه تنها براش مهم نیست اون داره با بالارفتن تورم و حذف رقبای ضعیفتر پولدارتر میشه. تا قبل تابستون سال قبل هم میتونستم دانلود کنم و سالی یک هارد 8 ترا بخرم و هم پارازیت ما-ه-واره ای خیلی کم بود میشد کانالهای ورزشی رو با کمترین هزینه دید. الان که اکثرا کانالها که پارازیتی شده دیگه نمیشه از م-ه-واره استفاده کرد، دانلود با این قیمت هارد تعطیل، بسته های شبانه یا حذف یا محدودیت شدید حجم و ساعت، بسته های روزانه هم که انقدر گرون شده که دیگه همون کارهای معمولی رو هم نمیشه انجام داد. 90 گیگ حجم 385 تومان!

14. 4 کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

1. hamed_korn

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •