سلام خدمت عزیزان مودم ایرانسل H1 برای آنلاک شدن سریال نامبرش مهمه که چی باشه!؟ واس من GQQ7اولش هست
فایل آنلاک دارم که باهاش H1 ایرانسل به سریال T5Q7رو آنلاک کردم اگر فرق داره که کمکم کنید اگرم فرق نداره که ممنون میشم بهم اطلاع بدید با تشکر از اساتید
سلام خدمت عزیزان مودم ایرانسل H1 برای آنلاک شدن سریال نامبرش مهمه که چی باشه!؟ واس من GQQ7اولش هست
فایل آنلاک دارم که باهاش H1 ایرانسل به سریال T5Q7رو آنلاک کردم اگر فرق داره که کمکم کنید اگرم فرق نداره که ممنون میشم بهم اطلاع بدید با تشکر از اساتید
سلام
به طور کلی فقط شبیه بودن شروع سریال مثل `GQQ7` یا `T5Q7` برای آنلاک کافی نیست
در خیلی از مودمها ، فایل/کد آنلاک به یکی یا چند مورد از این ها وابسته است:
- مدل دقیق دستگاه
- Firmware / نسخه نرمافزار
- IMEI
- Serial کامل
- گاهی هم اپراتور یا ریجن دستگاه
پس اینکه برای یک H1 ایرانسل با سریال `T5Q7...` جواب داده ، الزاما به این معنی نیست که برای `GQQ7...` هم همان فایل کار می کند
نکته مهم:
- اگر فایل آنلاک برای همان مدل و همان نسخه فریمور ساخته شده باشد ، احتمال موفقیت بیشتر است
- اگر فقط اسم مدل یکی باشد ولی نسخه سختافزار یا firmware فرق کند، ممکن است فایل اصلاً جواب ندهد یا فقط ارور بدهد
من نمیتونم در مورد دور زدن قفل اپراتور یا فایلهای غیررسمی راهنمایی عملی بدم، ولی برای اینکه بفهمی فایل به درد دستگاهت میخورد یا نه ، اینها را چک کن :
1. مدل دقیق روی برچسب مودم
2. نسخه Firmware
3. Revision / Hardware version
4. IMEI و Serial کامل
5. اینکه فایل آنلاک برای همین مدل و همین فریمور ساخته شده یا نه
اگر خواستی، می تونی مدل دقیق، نسخه فریمور، و سریال کامل را بدون اطلاعات حساس دیگر بفرستی تا فقط از نظر سازگاری کلی بگم احتمالاً یکی هستند یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)