تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 633 از 634 اولاول ... 133533583623629630631632633634 آخرآخر
نمايش نتايج 6,321 به 6,330 از 6334

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سرویس فیبر من از ظهر چراغ los روشن شده و نت قطع شده باید چکار کنم؟
    LOS که روشن میشه و قرمز ثابت یا چمک زن هست بزرگترین کابوس منه، یعنی یه جایی از مسیر کابل پاره شده.
    اول مسیر فیبر داخلی تو چک کن فیزیکی میشه هم به کابل فشار اومد باشه زیاد تا شده باشه داخلش قطعی داده باشه که چشمی دیده نشه. پیمان کار هر جوری باشه به دروغ هم میخواد ایراد رو بندازه سمت داخلی، چون هزینه سمت شما هست. البته دوستان که جدیدا میگن بیرونی رو هم هزینه میگیرن! به هر حال کافی حس کنه که مشترک از مرحله پرت هست هر جوری شده هزینه رو میندازه سمت مشترک.
    و اینکه سریع بیان درست کنن امکانش خیلی کمه، من برای چیزای خیلی ساده تر از این یکی دو هفته معطل بودم تازه با شکایت!
    یه کم صبر کن و بعد شکایت بزن 195 یا اول برو پیش رییس مخابرات منطقه یا مسئول امور مشترکین اینا مستقیم با پیمانکارها سرو کار دارن و حرفشون رو گوش می دن چون پرداخت مالی شون دست اینا هست.
    و حتما با 2020 تماس داشته باش مشکلات رو هون اول کار اعلام کن که مثل سند براشون حساب میشه، بعد رفع شدن میتونی بگی از کی قطع بوده درخواست SLA مدت قطعی رو بدی.
    اولین تماسی که با 2020 هم میگیری معمولا زیاد جدی نمیگیرن و حتی تیکت میگه زدم بعدا میگه چیزی ثبت نشده. پیگیر باش.
    Last edited by blackbird; 06-07-2026 at 09:45. دليل: دو تایی شدن همیشگی پست ))-:

2. 2 کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه NIMA_e2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    سرویس های FTTO چه فرقی با FTTH دارن؟ سرویس فعلی من 230 گیگ FTTH هست میخوام تغییر بدم به 300 گیگ FTTO به جز سرعت چه فرقی دارن؟
    من که یکبار FTTO گرفتم تنها فرقش این بود که ای پی ثابت داشتم ولی باید هر ماه بابت همون ای پی ثابت پول اضافه پرداخت میکردم (77 تومن ماهی) الان رو نمیدونم

4. 2 کاربر از NIMA_e2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

LOS که روشن میشه و قرمز ثابت یا چمک زن هست بزرگترین کابوس منه، یعنی یه جایی از مسیر کابل پاره شده.
    اول مسیر فیبر داخلی تو چک کن فیزیکی میشه هم به کابل فشار اومد باشه زیاد تا شده باشه داخلش قطعی داده باشه که چشمی دیده نشه. پیمان کار هر جوری باشه به دروغ هم میخواد ایراد رو بندازه سمت داخلی، چون هزینه سمت شما هست. البته دوستان که جدیدا میگن بیرونی رو هم هزینه میگیرن! به هر حال کافی حس کنه که مشترک از مرحله پرت هست هر جوری شده هزینه رو میندازه سمت مشترک.
    و اینکه سریع بیان درست کنن امکانش خیلی کمه، من برای چیزای خیلی ساده تر از این یکی دو هفته معطل بودم تازه با شکایت!
    یه کم صبر کن و بعد شکایت بزن 195 یا اول برو پیش رییس مخابرات منطقه یا مسئول امور مشترکین اینا مستقیم با پیمانکارها سرو کار دارن و حرفشون رو گوش می دن چون پرداخت مالی شون دست اینا هست.
    و حتما با 2020 تماس داشته باش مشکلات رو هون اول کار اعلام کن که مثل سند براشون حساب میشه، بعد رفع شدن میتونی بگی از کی قطع بوده درخواست SLA مدت قطعی رو بدی.
    اولین تماسی که با 2020 هم میگیری معمولا زیاد جدی نمیگیرن و حتی تیکت میگه زدم بعدا میگه چیزی ثبت نشده. پیگیر باش.
    من خیلی میخوانم بچه ها نت شون چند روزی قطع شده با مشکلات فیبر، تو adsl من نهایتا چند ساعت مشکل پیدا کنم اونم به ندرت. حالا با این وضعیت اگر فیبر رو راه انداختم ، adsl رو هم نگه دارم؟ (دو خط تلفن هست) چون نمیدونم هر چند وقت یکبار این مشکل پیش میاد. سالی یکبار باشه اشکالی نداره ولی هر دو ماه باشه پدر ادم درمیاد اینجوری!

پروفشنال omidtb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کابل و تا جای باکس چک کردم پارگی ندیدم !

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

کابل و تا جای باکس چک کردم پارگی ندیدم !
    از فیوژن میشه احتمال زیاد

برای منم یکباره قطع و چراغ LOS روشن شد که با کلی تماس و شکایت تو سامانه 195 اومدن و هی خواستن بگن سیم از یکجای تو خونه قطع شده باید سیم رو عوض کنیم و Nتومن هم هزینه شه
    من گفتم مگه میشه یهو بدون هیچ دلیلی قطع بشه
    که وقتی فهمید سرم میشه نمیتونه تو پاچم بکنه شروع کرد به چک کردن و الکی گفت پس فیوژن داخل خونه ت مشکل داره عوض میکنم بازم Nتومن پولشه
    من گفتم عوض کن ولی فعععک نکنم از داخل باشه
    عوض کرد بازم قطع بود رفت فیوژن باکس بیرون رو عوض کرد وصل شد

منم گفتم به کارشناس خوش گلدین
    هزینه ای ندادم

( حالا شما هم احتمال میدم از فیوژن باشه یا داخلی یا خارجی، بنظرم اول بیرونی چک بشه )

البته بعد از تعویض فیوژن RX Power از 25 یهو شد 13 و خیلی همه چیز بهتر شد
    Last edited by Abolfazl-Star; 06-07-2026 at 20:48.

8. 3 کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال omidtb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از فیوژن میشه احتمال زیاد

برای منم یکباره قطع و چراغ LOS روشن شد که با کلی تماس و شکایت تو سامانه 195 اومدن و هی خواستن بگن سیم از یکجای تو خونه قطع شده باید سیم رو عوض کنیم و Nتومن هم هزینه شه
    من گفتم مگه میشه یهو بدون هیچ دلیلی قطع بشه
    که وقتی فهمید سرم میشه نمیتونه تو پاچم بکنه شروع کرد به چک کردن و الکی گفت پس فیوژن داخل خونه ت مشکل داره عوض میکنم بازم Nتومن پولشه
    من گفتم عوض کن ولی فعععک نکنم از داخل باشه
    عوض کرد بازم قطع بود رفت فیوژن باکس بیرون رو عوض کرد وصل شد

منم گفتم به کارشناس خوش گلدین
    هزینه ای ندادم

( حالا شما هم احتمال میدم از فیوژن باشه یا داخلی یا خارجی، بنظرم اول بیرونی چک بشه )

البته بعد از تعویض فیوژن RX Power از 25 یهو شد 13 و خیلی همه چیز بهتر شد
    احتمالا از منم همین باشه که یکهو قطع شده

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من خیلی میخوانم بچه ها نت شون چند روزی قطع شده با مشکلات فیبر، تو adsl من نهایتا چند ساعت مشکل پیدا کنم اونم به ندرت. حالا با این وضعیت اگر فیبر رو راه انداختم ، adsl رو هم نگه دارم؟ (دو خط تلفن هست) چون نمیدونم هر چند وقت یکبار این مشکل پیش میاد. سالی یکبار باشه اشکالی نداره ولی هر دو ماه باشه پدر ادم درمیاد اینجوری!
    اگه کابل کشی درست و اصولی انجام بشه امکان بوجود اومدن مشکل خیلی کمه، ولی خیلی بد انجام میشه چون از اول برون سپاریش کردن و پیمانکار هم فکره سود هست نه کاره تمیز. یه بار شکایت به بازرسی کشیده بود یه آقایی با من تماس گرفت و گفت طبق مصوبه باید کابل از زیر زمین رد بشه !!! خیلی خنده دار هست من هر جایی دیدم تهران که باکس رو دیوار هست و از هوا میاد حتی کور اصلی، و با کثیف ترین حالت ممکن.
    باید یه کم هزینه کنی و مسیر کابل رو مطمئن بکشی حداقل داخلی رو یا خارجی رو یه کم بیشتر بدی بالا سرشون باشی از جای بهتر رد کنن. من داخلی رو داخل کار رد کردم خیلی سخت بود ولی عمری شده تا میان میگن داخلی مشکل داری مسیر رو نشون میدم چیزی نمیگن و کار رو انجام میدن.

11. 2 کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من که یکبار FTTO گرفتم تنها فرقش این بود که ای پی ثابت داشتم ولی باید هر ماه بابت همون ای پی ثابت پول اضافه پرداخت میکردم (77 تومن ماهی) الان رو نمیدونم
    الان ظاهرا تعریفش عوض شده. سرعتهای بالاتر از 100 مگ اسمشون شده FTTO ولی اگه IP این سرویس زوری استاتیک باشه خیلی مذخرفه

اگه کابل کشی درست و اصولی انجام بشه امکان بوجود اومدن مشکل خیلی کمه، ولی خیلی بد انجام میشه چون از اول برون سپاریش کردن و پیمانکار هم فکره سود هست نه کاره تمیز. یه بار شکایت به بازرسی کشیده بود یه آقایی با من تماس گرفت و گفت طبق مصوبه باید کابل از زیر زمین رد بشه !!! خیلی خنده دار هست من هر جایی دیدم تهران که باکس رو دیوار هست و از هوا میاد حتی کور اصلی، و با کثیف ترین حالت ممکن.
    باید یه کم هزینه کنی و مسیر کابل رو مطمئن بکشی حداقل داخلی رو یا خارجی رو یه کم بیشتر بدی بالا سرشون باشی از جای بهتر رد کنن. من داخلی رو داخل کار رد کردم خیلی سخت بود ولی عمری شده تا میان میگن داخلی مشکل داری مسیر رو نشون میدم چیزی نمیگن و کار رو انجام میدن.
    برای ما توکار انجام شد. مثل برق کارا فنر مینداختن میرفتن جلو، از خرطومی های باکس تلفن فیبر و رد میکردن داخل واحد از پریزمیکشیدن بیرون و اون باکس و بالای پریز میذاشتن.
    منتها دو تا مساله هست ...
    یکی اینکه کل کار نمیشه توکار باشه. اون قسمتی که از دیوار حیاط آوردن روکاره دقیقا مسیر حرکت گربه هم هست! با این پنجولاشون نزنن داغون کنن خوبه
    یه مورد دیگه هم اینکه میگن فیبر نوری نباید خم بشه یا زاویه پیدا کنه، شما توکار ببری همش در حال پیچ و خم خوردنه. اتفاقا من فک میکنم اگه صاف میبردن پشت بوم از اونجا از لوله های سیم آنتن میاوردن پایین از این لحاظ خیلی بهتر بود.
    یه مطلبی هم در مورد APC و UPC میخوندم. اگه تجهیزات APC استفاده بشه اینا از این لحاظ و نویز اینا بهتر هستن.
    در کل اگه از دوستان کسی در مورد APC UPC بیشتر میدونه ممنون میشم ما رو روشن کنه. چند باری هم پرسیدم اینجا ...

13. این کاربر از essien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

مسیر حیاط تا داخل من لوله توکار از قبل داشت باید یه راهی باشه که کابل برق و تلفن رفته باشه لوله خالی اضافی هم گذاشته بودن از قدیم. و مستقیم میاد دخل باکس تقسیم همکف که به طبقات میره هیچ خمی سره راهش نیست و خمی که میگن نباید یشه خم خیلی زیاد در حد تا شدن هست. اگه مسیری نباشه برای یه سری جاها که پروتکل اجرایی دارن از داخل داکت فلزی یا لوله آب رد می کنن که هزینه بالا داره الان، شخصی صرف نداره برای یه واحد اما کل مجتمع به نظر من ارزشش رو داره. داخل حیاط باکس مخصوص فیبر گفتم پیمانکار بزنه کوچیک هم نداشت اون موقع، فکر کنم 10 20 تا فیبر توش میشه فیوژن کرد ولی چیزی نمیشد اون موقع فکر کنم 400 تومن دادم با نصب روی دیوار.
    APC و UPC تفاوتش در زاویه نقطه ارتباط هست. APC 8 درجه زاویه داره و UPC فلت هست. اون زاویه باعث میشه که بازتاب نور به عقب به حداقل برسه و در حدی مهم نیست که درگیرش بشیم و هزینه زیاد براش انجام بدیم.
    پورت من آبی هست و مودم که رسید دیدم سبزه با همون کابل سبز داخل جعبش کار میکرد و کابل تبدیل یه سر آبی یه سبز هم گرفتم مقادیر هیچ فرقی نکرد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by blackbird; ديروز at 19:54.

15. 2 کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2026

پيش فرض

یادمه نمیدونم وزیر ارتباطات بود اومد گفت ما توی اینقدر زمان کم چندین کیلومتر فیبرنوری کشیدیم ولی کشوری مثل اسپانیا سالهاست داره کار میکنه ولی نتونسته اونقدر فیبرنوری بکشه.
    پیاده روی زیاد میرم.چشمم میفته به کابل کشی فیبرنوری مخابرات دیدم که چرا اینقدر زود کابل میکشن و میگن این محله و اون محله و فلان شهر همش کابل کشیدیم.
    همش سمبل شده روی دیوار و دزدگیر حیاط و... کابل های فیبرنوری رو از کنار همون کابل مسی رد کردن هر چند وقت یک بار دزد میاد میزنه همه رو با هم قطع میکنه میبره کابل فیبرنوری رو پرت میکنه و سیم مسی رو میبره میفروشه.
    نمیدونم چرا درس نمیگیرن و هی این اشتباه رو تکرار میکنن؟
    حالا خوبه محله ما آسیاتک (و کل شهر و استان رو) زیرزمینی کشید و مخابرات هم تازگی که داره میکشه زیرزمینی هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

1. hotman1234

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •