تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: هر کاری می‌کنم نمی‌تونم روی ssd ویندوز ۱۱ نصب کنم!

داره خودمونی میشه mehrzad21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

14 هر کاری می‌کنم نمی‌تونم روی ssd ویندوز ۱۱ نصب کنم!

سلام
    من فایل iso ویندوز ۱۱ رو با برنامه rufus به فلش مموریم اضافه کردم(فلش مموری رو بوتیبل کردم و اون تیک remove tpm و 4gb ram رو هم زدم). حالت csm رو تو تنظیمات bios غیرفعال کردم. اس اس دیم خالیه و اونو به فرمت gpt تبدیل کردم. بعد از ریستارت مراحل نصب رو از روی فلش دنبال کردم یه پارتیشن ۲۰۰ گیگابایتی تو اس اس دیم درست کردم و محل نصب ویندوز ۱۱ رو اون پارتیشن انتخاب کردم. حالا مشکلم از اینجا شروع میشه. مراحل اولیه نصب ویندوز طی میشه اما بعد از اولین ریستارت مراحل نصب ادامه پیدا نمیکنه و دوباره از روی فلش مموری بوت میشه. وقتی وارد تنظمیات بایوس میشم میبینم که اصلا بین ایتم های بوت منو اثری از اون پارتیشن موقتی که برای ادامه نصب لازمه دیده نمیشه(اینم بگم که بعد از اولین ریستارت فلش مموری رو هم جدا کردم که شاید مشکل برطرف بشه اما نشد). تمام مراحل بالا رو در حالت csm و legacy هم انجام دادم(فرمت اس اس دی رو به mbr تغییر دادم) اما باز هم در منوی بوت اثری از پارتیشن موقتی که داخل اس اس دیم باید ایجاد بشه نیست.
    اینم بگم که من یک ویندوز ۱۱ دیگه روی hdd روی همین کامپیوتر از قبل نصب کردم(اون رو تونستم در حالت csm و mbr نصب کنم). چیزی که جدیدا متوجه شدم اینه که وقتی از داخل ویندوزی که از قبل نصب کردم وارد درایوی میشم که به عنوان محل نصب ویندوز جدیدم انتخاب کردم میبینم که فایل های اولیه نصب ویندوز توش وجود داره. همچنین تو دیسک منجمنت هم efi system partition ایجاد شده اما همچنان چه در حالت csm و چه در حالت no csm اس اس دی من در لیست دیوایس های بوت نمایش داده نمیشه.
    کارهایی که کردم و جواب نگرفتم:
    سکیور بوت رو خاموش و روشن کردم در حالت csm و no csm هیچکدوم جواب نگرفتم
    بایوس رو آپدیت کردم
    فست بوت رو خاموش و روشن کردم
    مدل اس اس دی من samsung evo 870 2.5 inch 1tb هست
    مشخصات سیستمم:
    nvidia 4070ti super
    ryzen 9 9900x
    ram 16gb ddr5
    gigabyte x870 eagle wifi7
    دیگه واقعا ناامید شدم دوستان اگه کسی میتونه راهنمایی کنه خیلی خوشحال میشم.

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    دقیق نمیشه گفت مشکل از چی هست ولی من توی این شرایط این موارد رو تست میکنم.

1. داخل بایوس گزینه Reset / Revent to Factory رو میزنم - بعد فقط ترتیب بوت رو تغییر میدم که اول USB یوت بشه - دیگه هیچی رو تغییر نمیدم.
    2. ویندوز رو مستقیم از سایت مایکروسافت دانلود میکنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - فقط با وی پی ان دانلود میشه.
    3. برای ساخت یو اس بی بوتیبل از etcher.balena.io استفاده میکنم.

اگر موارد بالا نتیجه نداد.
    1. سعی میکنم یک نسخه سبک لینوکس نصب کنم ببینم اون نصب میشه یا نه.
    2. کلا ssd رو جدا میکنم و توی یک اسلات دیگه نصب میکنم.
    3. ssd رو میذارم روی یک لپتاپ یا سیستم دیگه و سعی میکنم روی اون سیستم روش ویندوز بریزم.
    4. در مرحله نصب ویندوز بدون تغییر در پارتیشن ها فقط Disk0 رو انتخاب میکنم و همه پارتیشن ها رو دیلیت میکنم تا فقط 1 unalocated space باقی بمونه.
    5. با Hiren's BootCD سعی میکنم سیستم رو بالا بیارم ببینم که آیا اون هارد اصلا دیده مشه؟
    6. از یک سیستم دیگه با Macrium Reflect در حالت بوت بکاپ میگیرم و سعی میکنم ایمیج ویندوز رو روی سیستمی که مشکل داره ریستور کنم.
    7. اگر یک سیستم دیگه دارید ویندوز نصب روش هست، هاردش رو به عنوان هارد کمکی استفاده میکنم. جدا میکنم و روی سیستم جدید نصب میکنم. با هارد کمکی ویندوز رو بوت میکنم و بعد با ابزار samsung magician هارد کمکی رو روی هارد جدید کلون میکنم. بعد سیستم رو خاموش میکنم و هارد کمکی رو قطع میکنم و سعی میکنم با ssd بوت کنم.

* برای موارد بالا ممکنه چنتا فلش نیاز باشه ولی یک ابزار خوب هست که همزمان میتونه چند iso داشته باشه و همونو رو بوت کنه. ventoy.net

3. 2 کاربر از Xx Hossein xX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

سلام

تیک Secure boot هم تو بایاس اگر هست بردار

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •