درود دوستان من قبلا دو سال پیش یه گوشی تاشو سامسونگS3600 از یه پیچی خریده بودم فقط روز اول بدون رجیستر کردن اینا تست کرده بودم روشن شد انتن تماس اینا اوکی بود.
از اونموقع بخاطر اینکه نیازش نداشتم گوشی با جعبش تو کمد بود امروز دادم پدرم سیمکارتشو انداخت روش بالای گوشی علامت E میاد اما نه میشه پیام داد نه تماس گرفت میزنه تماس غیرمجاز!
تو تنظیمات جستجوی دستی شبکه رو ir mci هم که میزنیم مینویسه ثبت نشد!
سریال ای می رو کارتن جعبه و سریال ای می پشت گوشی زیر باتری یکیه اما با سریال ای می داخل خود گوشی که *#06# میزنم فرق داره! یه برچسب جدا هم رو کارتن گوشی زدن روش همون ای می داخل گوشی هست با کد فعالسازی رجیستری
تو سامانه همتا که ای می داخل گوشی رو میزنم مدل گوشی رو موتورولا نشون میده! و مینویسه این دستگاه قبلا با یه سیمکارت روشن شده
خواستم فعالش کنم اون ای می داخل خود گوشی با کد فعالسازی رو کارتن هم کار نکرد میزنه نامعتبر..ای می رو کارتن هم میزنه ثبت نشده
زنگ زدم پشتیبانی همتا میگه این سریال ای می خود گوشی قبلا فعال شده میگم چه کسی فعال کرده دوساله گوشی تو کمده میگه امسال تو سال 1404 فعال شده! و با یه شماره موبایل فعال شده چند رقم شمارشو گفت که من اصلا نمیشناختم!
پشتیبانی همراه اول هم زنگ زدم میگه مناطقی که انتن 2G اونجا بخاطر قدیمی بودن غیرفعال شده دیگه انتن نمیده باید گوشیو تعویض کنید! اما اما فک نکنم ربطی داشته باشه اینجا خیلی از دوستان گوشی ساده مانند نوکیا 105اینا دارن بدون مشکل تماس اینا میگیرن
پشتیبان اون پیچ هم زنگ میزنم پاسخ نمیده
بظرتون مشکل چیه؟

جواب بصورت نقل قول