سلام، با توجه به اینکه اطلاعات این پست برای 4 سال پیشه، کاشکی یکی از دوستان متخصص میومد و کامل راهنمایی میکرد که چه مدل هایی از مبین نت آنلاک میشه، چه مدلهایی آنلاک نمیشه، در نهایت هم بیزحمت اگه مقدوره به من بگید ورژن 10.0.2.1 آنلاک میشه یا خیر
سلام، با توجه به اینکه اطلاعات این پست برای 4 سال پیشه، کاشکی یکی از دوستان متخصص میومد و کامل راهنمایی میکرد که چه مدل هایی از مبین نت آنلاک میشه، چه مدلهایی آنلاک نمیشه، در نهایت هم بیزحمت اگه مقدوره به من بگید ورژن 10.0.2.1 آنلاک میشه یا خیر
سلام دوست عزیز میشه لطفا ئر مورد انلاک مودم جدید Tf i60 E1 ایرانسل یا مدا لینوتک ml361 هم راهنماییکنید
سلام..فایل انلاک tf 160 h1 رو کجا میتونم پیدا کنم..روشی اومده نخواد مودمو باز کرد
Last edited by mobah1983; 04-10-2024 at 08:54. دليل: اضافه کردن عکس
سلام.من یه مودم i60 s1 دارم که سیمکارت مبین نت انداختم روش و apn و ست کردم ولی آنتن نمیده یا فقط یه نقطه ضعیف بعد سرچ کردم دیدم باید data roming رو مودم فعال باشه که اصلا روی مدل S1 گزینه data roming نداره ولی روی مدل H1 داره خواستم ببینم با تغییر فریمور میشه این گزینه رو s1 اضافه کرد
ممنون
سلام من مبین نت b612 قدیمی رو دارم که آپدیت شده به ورژن 81.201.01.03.1472
- سریال قدیم هم هست T5q و با 8652 شروع میشه آیا آنلاک میشه؟ یه ایرانسل داشتم انلاک کردم با لحیک کاری اما اینو شک دارم چون همه جا دیدم میگن مبین نت آنلاک نمیشه
مبین نت بی شرف فکر کنم خودش توی شرکت تمام Unlock Attempt های مودم رو میسوزونه که بره روی حالت efuse-lock که دیگه نشه آنلاکش کرد....
یه داستان ترسناک :
یکی از همکارا یه مودم نو ایرانسل اورد نمیدونم به چه دلیلی فک کرده بود خرابه منم هواسم نبود واسه تست سیم کارت همراه اول گذاشتم خیییلی عالی جواب داد تو محل ما تست کردم ایرانسل حدود 5 مگابیت و همراه اول روی همون مودم 15 مگ خیلی تمیز و صاف میگرفت .
وقتی به صاحبش گفتم قفل کرد
لابد ترسیده دیگه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)