تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1142 از 1142 اولاول ... 14264210421092113211381139114011411142
نمايش نتايج 11,411 به 11,416 از 11416

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2022
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

درود به همه دوستان ماشین های خوش سوار
    چند وقته موتور ماشین 5 کار میکنه هر چی دور شمع ها رفتم وایز شمع ها رو بررسی کردم دیدم همه سالم بودن بعد در نهایت متوجه شدم یکی از شمع جرقه نمیزنه وایرشو عوض کردم شمع عوض کردم نتیجه ای حاصل نشد وایر از روی دلکو کشیدم بازم از روی دلکو جرقه نمیزد که متوجه شدم ایراد از روی دلکو هست .
    کسی از دوستان به این مشکل بر خورده بتونه کمکم کنه دلکو رو تعمیر کنم

داره خودمونی میشه hamid-48's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2022
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[.................................................. .............

دوستان کاپریس/ایمپالا سوار شما از چه جکی برای بالابردن ماشین استفاده می کنید؟ (ماشین من کاپریس 1984)
    جک هیدرولیکی 5 تن دارم اما ماشین رو تا حدی که لاستیک از سطح زمین جدا بشه بالا نمی بره. اگه بخوام زیرش کُنده بذارم اون وقت جک زیر ماشین جا نمیشه. اگه نذارم تا اون حد بالا نمیبره. لازم به ذکره که بگم جک رو زیر شاسی نزدیک چرخ قرار میدم.[/QUOTE]

سلام و عرض ارادت
    متاسفانه ماشینهای امریکایی با جک روغنی میونه خوبی ندارن به خصوص برای چرخهای جلو. علتش دو چیزه: یکی اینکه قسمت جلوی ماشین پایینه و نمیزاره کنده مناسب زیر جک بزاریم. دیگه اینکه لاستیک این ماشینها فاق بلندی داره و موقع پنچر شدن،خیلی میخوابه لذا جک باید کورس زیادی داشته باشه تا بتونه لاستیک رو از زمین جدا کنه که جکهای روغنی معمولی، کورس کافی ندارن.
    با توجه به این مشکلات، راهکارهای زیر برای شما وجود داره:
    1- استفاده از جک فابریک ماشین (تا جایی که یادمه جک کاپریس با بقیه امریکایی ها فرق داره و به سپر ماشین قلاب نمیشه بلکه زیر شاسی زده میشه)
    2- استفاده از جکهای روغنی خاصی که معمولا برای ماشینهای آفرودی استفاده میشه و کورس زیادی داره (ستون متحرک جک شامل سه استوانه داخل هم هست که یکی یکی بالا میان و در مجموع نزدیک نیم متر کورس دارن)
    3- استفاده از جک های معروف به نیسانی که دقیقا همون مکانیسم سه ستونه دارن ولی روغنی نیست و گیربکسی هست و به وسیله یک هندل چرخونده میشه.
    4- استفاده از جکهای لوزی شکل (مشابه جک پراید و پژو) ولی سایز بزرگ که البته تو بازار راحت پیدا نمیشه چون جک فابریک بعضی ماشینهای ژاپنی بزرگ هست و با همون برند تویوتا و نیسان وجود داره. من به طور اتفاقی دو سال پیش کسی رو پیدا کردم که تعدادی استوک درحد نو از امارات وارد کرده بود و یه دونه یک و نیم تن ازش گرفتم ولی خوشبختانه تو این مدت پنچر نکردم که در عمل امتحانش کنم ولی بیرون که بازش میکنی کورس بلندی داره و ظاهرا میتونه لاستیک رو از زمین جدا کنه. از سوی دیگر وقتی جمع میشه خیلی کوتاهه و قشنگ زیر شاسی یا طبق جا میشه. فقط اینکه با توجه به سنگینی زیاد جلوی ماشینهای امریکایی، باید یک دسته هندل قوی براش درست کنی چون من یه دسته پرایدی براش گرفتم ولی ضعیفه و خیلی باید زور بزنی تا جلو رو بلند کنه.

3. این کاربر از hamid-48 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2022
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان درود
    وقت همگی بخیر
    امیدوارم هر کجا هستد تو این روزهای سخت حالتون خوب باشه

دارم روی شیشه بالابر کاپریس 1984 کار می کنم. داستان از این قراره که یک روز وقتی دکمه شیشه برقی رو بسمت پایین فشار دادم که شیشه بیاد پایین ، متاسفانه شیشه حدود 5 سانت بیشتر پایین نیومد و همون جا گیر کرد. تا اینکه رودری رو وا کردم و اومدم بررسی کنم که جریان چیست

متوجه شدم شیشه توسط 2 قطعه پلاستیکی نر و ماده روی ریل سوار میشه و کار می کنه. وقتی بیشتر دقت کردم متوجه شدم این دو قطعه نر و ماده در زمان حرکت یه لقی کوچیک دارن و همون باعث تغییر زاویه (افتادگی جلوی شیشه) و در نتیجه گیر کردن میشه

قطعه نری نصب شده روی ریل

قطعه مادگی که روی شیشه پیچ میشه:

این دوتا عکس هم زمانی هست که روی کار سوران

داستان از این قراره که قطعه مادگی طی این سالها به این شکل خورده شده و باعث ایجاد لقی در کارکرد و در نهایت گیر کردن شیشه:

حالا من از خمیر دوقلوی اپوکسی استفاده کردم و زمان جا زدن خرد شد و ریخت. دیگه نمیدونم بنظرتون چه راهی برای ترمیمش هست. یه ایده هم تو ذهنم هست که یه ورق فلزی نازک برش بدم و اونجا سوار کنم.

ممنون میشم اگه تجربه ای دارید راهنمایی کنید.

درود
    عکسها حذف شده و نتونستم ایده ای از شکل قطعه های فرسوده شده به دست بیارم و از اون طریق به ساختن یک قطعه جایگزین فکر کنم ولی با توجه به اینکه بسیاری از قطعات در ماشینهای امریکایی مشترک هستن، احتمال میدم بشه خود قطعه رو از لوازم فروشهای پاساژ طوس تهران تهیه کرد. اگه ممکنه دوباره عکسها رو بزارین من یه جستجویی تو بازار بکنم.

5. این کاربر از hamid-48 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2022
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود به همه دوستان ماشین های خوش سوار
    چند وقته موتور ماشین 5 کار میکنه هر چی دور شمع ها رفتم وایز شمع ها رو بررسی کردم دیدم همه سالم بودن بعد در نهایت متوجه شدم یکی از شمع جرقه نمیزنه وایرشو عوض کردم شمع عوض کردم نتیجه ای حاصل نشد وایر از روی دلکو کشیدم بازم از روی دلکو جرقه نمیزد که متوجه شدم ایراد از روی دلکو هست .
    کسی از دوستان به این مشکل بر خورده بتونه کمکم کنه دلکو رو تعمیر کنم

سلام دوست گرامی
    با توجه به توضیحی که دادین، به احتمال خیلی قوی، ایراد از درب دلکو هست. یکی از اون شش تا زبانه فلزی داخل درب که برق رو از چکش برق به وایر منتقل میکنن یا شکسته یا به مرور بر اثر جرقه، ساییده و کوتاه شده و برق رو نمیتونه از چکش برق بگیره.
    یک احتمال دیگه هم وجود ترک ریز تو درب دلکو هست که بعضا باعث برق دزدی و تک کار کردن موتور میشه. این مشکل رو میشه در تاریکی کامل تشخیص داد چون برق دزدی و جرقه های نامحسوس بین درب دلکو و بدنه تو تاریکی دیده میشه.
    به هر حال ایراد، هرکدوم از دو حالت بالا باشه، تعمیر قابل اطمینانی براش وجود نداره و بهتره درب دلکو تعویض بشه. اگرچه بعضی اوقات اگه محل ترک خوردگی دقیقا مشخص بشه و از هر دو طرف داخل و بیرون، با چسب دوقلو پوشانده بشه مدتی کار رو راه می اندازه.

7. این کاربر از hamid-48 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام و عرض ارادت
    متاسفانه ماشینهای امریکایی با جک روغنی میونه خوبی ندارن به خصوص برای چرخهای جلو. علتش دو چیزه: یکی اینکه قسمت جلوی ماشین پایینه و نمیزاره کنده مناسب زیر جک بزاریم. دیگه اینکه لاستیک این ماشینها فاق بلندی داره و موقع پنچر شدن،خیلی میخوابه لذا جک باید کورس زیادی داشته باشه تا بتونه لاستیک رو از زمین جدا کنه که جکهای روغنی معمولی، کورس کافی ندارن...
    درود آقا حمید گرامی
    ممنون از توجه شما. می بخشی که دیر می بینم پیامت رو. بله دقیقا درسته همینطوره.اتفاقا یک جک مارپیچی نیسانی 2 تن خریدم . خیلی خوبه می بره بالا اما خب چون مارپیچی هست نیاز به زور زیادی داره برخلاف روغنی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Peyman Skylark; 20-07-2026 at 20:03.

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

درود
    عکسها حذف شده و نتونستم ایده ای از شکل قطعه های فرسوده شده به دست بیارم و از اون طریق به ساختن یک قطعه جایگزین فکر کنم ولی با توجه به اینکه بسیاری از قطعات در ماشینهای امریکایی مشترک هستن، احتمال میدم بشه خود قطعه رو از لوازم فروشهای پاساژ طوس تهران تهیه کرد. اگه ممکنه دوباره عکسها رو بزارین من یه جستجویی تو بازار بکنم.
    بله متاسفانه ماندگاری فایلهای آپلود شده به نسبت قبل کم شده.

این تصویر کلی ریل شیشه بالابر ، قطعه متحرک روی ریل (نری) و قطعه مثلی شکل که توسط دو پیچ روش نصب میشه (مادگی)

نمای پشت

وقتی بازش کردم.با فلش زرد محل آسیب دیده رو نشون دادم

قطعه نری روی ریل
    Last edited by Peyman Skylark; 20-07-2026 at 20:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •