بعد از مدت‌ها شایعه و لو رفتن اطلاعات، سرانجام استودیوی بلوبر تیم (Bloober Team) از بسته الحاقی بازی Cronos: The New Dawn با نام Lazarus رونمایی کرد.
در جریان رویداد IGN Live 2026، استودیوی بلوبر تیم به طور رسمی از اولین بسته الحاقی جدیدترین عنوان خود در سبک وحشت و بقا، یعنی بازی Cronos: The New Dawn پرده‌برداری کرد. این بسته الحاقی که Lazarus نام دارد، وعده می‌دهد که مخاطبان را بیش از پیش در عذاب‌های روان‌شناختی و رازهای سفر در زمان که از ویژگی‌های اصلی بازی اصلی بودند، غرق کند.

% buffered00:00

-01:12

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تیزر تریلر منتشرشده، با وجود کوتاه بودن، فضایی تاریک، غم‌بار و خفقان‌آور را به تصویر می‌کشد و تمرکز خود را روی کشمکش‌های درونی شخصیت اصلی و یک شخصیت مرموز می‌گذارد که به نظر می‌رسد در مرکز این روایت جدید قرار دارد. این ویدیو با یک صداگذاری دلهره‌آور همراه است که به یک ماموریت شکست‌خورده یا تلاشی مستاصلانه برای رستگاری اشاره می‌کند.
راوی در این تریلر می‌گوید:
راه‌های زیادی را امتحان کردم. او را با خودم آوردم چون مطمئن بودم که اینجا راه حلی پیدا خواهم کرد.
این جملات نشان‌دهنده سفری است که با امید به یافتن یک درمان یا اصلاحی در خط زمانی آغاز شده است. با این حال، لحن روایت به سرعت به ناامیدی گراییده و می‌افزاید:
اما در نهایت، این موضوع به کابوس من تبدیل شد. او بود. همیشه او بود.
بسته الحاقی Lazarus بازی Cronos: The New Dawn در پاییز سال ۲۰۲۶ برای پلتفرم‌های پی سی، پلی استیشن ۵، ایکس باکس سری X|S و نینتندو سوییچ ۲ عرضه خواهد شد.

گیمفا