تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 623 از 634 اولاول ... 123523573613619620621622623624625626627633 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,221 به 6,230 از 6334

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

خرید ---> خرید ترافیک ---> ترافیک ساعت خاص...... اگه نبود از پشتیبانی سوال کنید که FTTO هم ترافیک ساعت خاص داره یا نه.
    سایت myffth متوجه نشدم منظورت چیه این که من زدم برای internet.tci.ir/panel هست و اگه منظورتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که برای من باز نشد.
    Last edited by blackbird; 04-06-2026 at 16:08.

2. این کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

داخل مودم از قسمت تنظیمات DHCP امکان تغییر DNS نیست؟ اگر هست که بگذارید رو 8.8.8.8

ظاهرا بسته به یوزری که نصاب ها و تنظیم کننده ها به کاربرا می دن این دسترسی ممکنه وجود داشه باشه به مودم یا نه.
    من الان چون همه یوزر پسوردهارو دارم دیدم یوزر پایه این دسترسی رو نداره. یوزری که باسه مخابرات بود اینو دسترسی داشت.
    احتمال داره پنل مدیریتی دارن که بتوانند مواقع قطعی اینو ویرایش کنند. ولی چرا اینو به یوزر لوکال ندادن نمی فهمم.
    سلام
    آقا یکی به من توضیح میده باید چی کار کنم؟ این پنل فیبرنوری مخابرات من هست. باید چی کار کنم؟
    باید با خود مودم فیبر وصل بشم یا با adsl هم وصل بشم فرقی نداره (الان با adsl وصل هستم)؟
    باید پروفایل کامل پر بشه و گواهی امضای دیجیتال میخواد؟ کجا باید گواهی بگیرم و ارسال کنم؟
    چه طوری میتونم بسته بخرم برای قرار داد؟
    مرسی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این پنل مخابرات فیبرنوری هست دیگه به ادرس زیر:
    من هم این یکی خطم که adsl هست با همون ادرس شما وارد میشه.

- - - Updated - - -

این پنل مخابرات فیبرنوری هست دیگه به ادرس زیر:
    من هم این یکی خطم که adsl هست با همون ادرس شما وارد میشه.
    ظاهرا باسه هر کی رو به یک پنل کاربری وصل کردن. اوایل قطعی گفته بودم کل سرویس کاربریش شیر تو شیره... منظورم این بود.
    منم روی adsl قدیم یوزرم هست. این ادرس یوزرم رو چک کردم لاگین نکرد. معلوم نیست میشه بین پنل ها جابه جا شد یا نه و یا اینکه کلا این هم پس زمینه یک داستان داره و داخلی سیستم مخابرات اشتراک های ما تو یک سیستم نیستن.

سلام. دوستان کسی شده برای یک واحد هم بتونه فیبر بگیره؟
    باکس FAT تا خونه ما حداکثر 30 متر فاصله داره و مخابرات هم طرح رو داده ولی پیمانکار میگ حداقل باید 4 واحد باشن تا بشه فیبر گرفت وگرنه مخابرات طرح نمیده.
    همسایه ها بخاطر قیمت کابل کشی کلا دو نفر راضی شدن.
    حالا سوالم اینه با اینکه باکس FAT فاصلش 30 متره ، مخابرات هم میگ اوکیه بگو پیمانکار بیاد کابل بکشه پیمانکار میتونه کابل نکشه؟ و اینک پیمانکار میگ مخابرات قبول نمیکنه درسته؟
    کسی مشابه مورد من داشته؟ به نتیجه ای رسیده؟
    یک نفر اینجا بود که تکی تو کوچه اش گرفته بود. یکم بگردی عقب پیداش می کنی. همان داستان پول دادن و اینها و راضی کردن پیمانکار است.
    اینها یک باکس دارند که در محل اپارتمان نصب می کنند و از فیبر ورودی باز انشعاب می گیرند. فکر می کنم اسمش FDH - Fiber Distribution Hub یا Fiber Optic Terminal Box باشه ( خیلی وقته تو این بحث ها نیستم.).
    بخاطر همین می خوان که تعداد باشه.

دوستان ترافیک شبانه رو باید از کدوم قسمت panel این my ftth خرید؟
    سرویسم ftto بس برداخت هست
    خرید ---> خرید ترافیک ---> ترافیک ساعت خاص...... اگه نبود از پشتیبانی سوال کنید که FTTO هم ترافیک ساعت خاص داره یا نه.
    سایت myffth متوجه نشدم منظورت چیه این که من زدم برای internet.tci.ir/panel هست و اگه منظورتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که برای من باز نشد.
    گفتم یک ادرس جدید برای پنل کاربری باز امد ولی رفتم چک کردیم دیدم ریدایرکت از ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است.
    بالاخره یکی داخلی بهشون گفت باسه مشترک های فیبر این ادرس خیلی خنده داره.
    حالا بزار ببینیم چه پنل هارو ادغام و از تعداد سایتهای تار عنکبوتشون کم می کنند

اپدیت:
    myftth هم برای من باز نشد. چه پنلی تو این یکی هست؟

4. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

واقعا هر چی بگم کمه.
    الان متوجه شدم رو یک سیستم قدیمیم که استیم داشته با تنظیمات شبکه یکسان با بقیه سیستم هام استیم داره درست بالا میاد و کار می کنه ولی رو سیستم اصلی ام هیچیش درست کار نمی کنه.
    چجوری تونستن این شعبده بازی رو انجام بدن من موندم.

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ظاهرا بسته به یوزری که نصاب ها و تنظیم کننده ها به کاربرا می دن این دسترسی ممکنه وجود داشه باشه به مودم یا نه.
    من الان چون همه یوزر پسوردهارو دارم دیدم یوزر پایه این دسترسی رو نداره. یوزری که باسه مخابرات بود اینو دسترسی داشت.
    احتمال داره پنل مدیریتی دارن که بتوانند مواقع قطعی اینو ویرایش کنند. ولی چرا اینو به یوزر لوکال ندادن نمی فهمم.
    روتر فیبر هواوی یه کاربر دیفالت با دسترسی کامل داره که نمیشه عوضش کرد داخل پنل، و یوزر دیگه دسترسی یه سری کارها رو نداره. البته این مودم های داخل بازار از روز اول همه استوک بودن و یا مدلهایی هستن که برای ISP ها تولید شدن من چند سال پیش از یه شرکت مثلا خوب خریدم که گارانتی داشت و آکبند و کار نکرده بود بعد اومدم فیرم ور دانلود کنم دیدم سایت هواوی میگه مدل شما چون برای OEM هست فیرم ور نمی دیم بهش یه همچین داستانی و از روی سریال متوجه شدم مال یه ISP اروپای شرقی هست. برای اینکه مودم retail گرون تر در میاد اینا رو میارن به اسم تولید یا سری وارد کننده و بدون هیچ ساپورتی میرسه دست ما تازه مال زمان ارزونی بود الان که همین هم نجومی شده. اطلاعات اکانت اصلی مال من اینه یوزر= telecomadmin پسورد= admintelecom
    و این یه ضعف بزرگ هست که یوزر ادمین رو نشه تغییر داد یه مدت گشتم دیدم باید بکاپ بگیری ستینگ روتر رو و بعد قایل رو دستکاری کنی و باز بریزی رو روتر بیخیال شدم. حتما روتری هست که اون ور ISP مجانی میده و دسترسی ریموت داره برای سرویس دهی کاربر ادمین هم خودشون هر وقت بخوان عوض می کنن.
    Last edited by blackbird; 04-06-2026 at 22:42.

7. 3 کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

روتر فیبر هواوی یه کاربر دیفالت با دسترسی کامل داره که نمیشه عوضش کرد داخل پنل، و یوزر دیگه دسترسی یه سری کارها رو نداره. البته این مودم های داخل بازار از روز اول همه استوک بودن و یا مدلهایی هستن که برای ISP ها تولید شدن من چند سال پیش از یه شرکت مثلا خوب خریدم که گارانتی داشت و آکبند و کار نکرده بود بعد اومدم فیرم ور دانلود کنم دیدم سایت هواوی میگه مدل شما چون برای OEM هست فیرم ور نمی دیم بهش یه همچین داستانی و از روی سریال متوجه شدم مال یه ISP اروپای شرقی هست. برای اینکه مودم retail گرون تر در میاد اینا رو میارن به اسم تولید یا سری وارد کننده و بدون هیچ ساپورتی میرسه دست ما تازه مال زمان ارزونی بود الان که همین هم نجومی شده. اطلاعات اکانت اصلی مال من اینه یوزر= telecomadmin پسورد= admintelecom
    و این یه ضعف بزرگ هست که یوزر ادمین رو نشه تغییر داد یه مدت گشتم دیدم باید بکاپ بگیری ستینگ روتر رو و بعد قایل رو دستکاری کنی و باز بریزی رو روتر بیخیال شدم. حتما روتری هست که اون ور ISP مجانی میده و دسترسی ریموت داره برای سرویس دهی کاربر ادمین هم خودشون هر وقت بخوان عوض می کنن.
    سایت فریمورش کجا هست؟ من یک دفعه یک سایت پیدا کردم ولی یوزر پسورد می خواست فکر کنم.
    ادرسش رو می تونی بهم بدی؟ فایل راهنما یا منوال چیزی گذاشتن تو صفحه اش؟
    مودم من هم همینطور هست و فقط میشه پسوردهاشو عوض کرد. یوزرش قابل ویرایش یا تغییر نیست.

+
    باز معلوم نیست چه گندی زدن سایت های ثنا و حکومتی دیگر رو سرویس من با dns خارجی بالا نمیاد.

- - - Updated - - -

اپدیت:
    هر کاری کردن باعث شده دو بار پست کردن فروم هم باسه من برگرده و کند پست هارو ارسال کنه
    Last edited by zed2; 05-06-2026 at 19:41.

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سایت خود هواوی که خیلی عجیب غریب هست یا من بلد نیستم کار کنم. باید اکانت بسازی و سریال نامبر روتر رو بدی بعد اگه تایید کرد که محصول شامل ساپورت میشه میتونی دنلود کنی. معمولا فایل بروزرسانی رو جاهای دیگه به اشتراک میزارن همین تاپیک خیلی پیش یکی از دوستان برای HG8245H گذاشته بود من بروز رسانی نکردم فایلش رو دارم خواستی بدم. به پشتیبانی هم ایمل زدم گفتن که باید ساپورت این مدل رو از پروایدرت بگیری. شرکتی هم که گارانتی کرده بود تماس گرفتم به 10 نفر وصل کردن و هیچی سرکاری بود. باید دوستان حرفه ای اینجا باشن و بدونن که چه جوری هواوی OEM رو میشه بروز کرد و خطری داره یا نه.
    فکر کنم قند شکن بخواد برادران چینی هم ما رو بستن.
    Last edited by blackbird; 06-06-2026 at 00:30.

10. این کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سایت خود هواوی که خیلی عجیب غریب هست یا من بلد نیستم کار کنم. باید اکانت بسازی و سریال نامبر روتر رو بدی بعد اگه تایید کرد که محصول شامل ساپورت میشه میتونی دنلود کنی. معمولا فایل بروزرسانی رو جاهای دیگه به اشتراک میزارن همین تاپیک خیلی پیش یکی از دوستان برای HG8245H گذاشته بود من بروز رسانی نکردم فایلش رو دارم خواستی بدم. به پشتیبانی هم ایمل زدم گفتن که باید ساپورت این مدل رو از پروایدرت بگیری. شرکتی هم که گارانتی کرده بود تماس گرفتم به 10 نفر وصل کردن و هیچی سرکاری بود. باید دوستان حرفه ای اینجا باشن و بدونن که چه جوری هواوی OEM رو میشه بروز کرد و خطری داره یا نه.
    فکر کنم قند شکن بخواد برادران چینی هم ما رو بستن.

ما مردم عادی تو این موارد براشون مثل مسلمانان ایغور هستیم. الان هم که موش ازمایشگاهیشون شدیم.

تو کامنت های ملت می دیدم می گن تو دستکاری های شبکه داخلی یک لحظه دسترسی یوتیوب میاد میره... به منم یک لحظه خورد. چه چیزی هم باسه دو تا اولی برام پیشنهاد شد. من هیچی نمی گم.

- - - Updated - - -
    Last edited by zed2; 06-06-2026 at 22:43.

داره خودمونی میشه NIMA_e2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من یکبار یوزر و پسورد مودمم رو از تلکام ادمین عوض کردم. راهش خیلی سخت بود اول باید تنظیمات مودم رو دانلود میکردید بعد یوزر و پسورد دلخواهتون رو به صورت رمزنگاری شده درمیاوردید و جای قبلی میگذاشتید و در نهایت فایل تنظیمات رو آپدیت میکردید تو مودم. تو یو تیوب فیلمش هست ولی بعد از چند ماه خودش یهو یه حالت اول برگشت که نفهمیدم چرا

برای اپدیت هم پنج سال پیش که مودم رو خریدم فهمیدم که از رده خارج هست و اپدیتی نداره. حداقل خود سایتش هیچ اپدیتی یراش نداره. فقط تعجب کردم چرا باید برای فیبرنوری که بالاترین سرعت رو داره از مودم هایی استفاده کنند که هیچ وقت نه اپدیت میشن و نه پچ های امنیتی رو دریافت میکنند

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

اس ام اس که از طرف مخابرات میاد برای ورود به panel . این لینک ftth هست

- - - Updated - - -

اس ام اس که از طرف مخابرات میاد برای ورود به panel . این لینک ftth هست

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

برای اپدیت هم پنج سال پیش که مودم رو خریدم فهمیدم که از رده خارج هست و اپدیتی نداره. حداقل خود سایتش هیچ اپدیتی یراش نداره. فقط تعجب کردم چرا باید برای فیبرنوری که بالاترین سرعت رو داره از مودم هایی استفاده کنند که هیچ وقت نه اپدیت میشن و نه پچ های امنیتی رو دریافت میکنند
    دقیقا همون موقع این مودم ها از رده خارخ حساب می شدند. دلیلش هم واضحه کلی نو و دست دو و استوک هست که مفت میخرند و میارن اینجا با سود بیشتر می فروشند. هر وسیله بستگی به سیاستهای سازندش و رده بالا یا پایین بودن اون محصول یه مدت زمان ساپورت داره وقتی جنس از رده خارج دست ما میرسه نباید زیاد انتظاری داشته باشیم. درباره این مدلهای هواوی اینا مدلی هستن که تعداد زیاد به پروایدر ها فروحته شدند بصورتی که پشتیبانی با خودشون باشه خیلی ارزون تر دستشون میرسه این مدلی. اگه مدل ریتیل همین رو داشته باشید خود سایتش بروز رسانی میده که اونم مدت داره.
    مدلهای معروف تجهیزات شبکه رو معمولا یه سری جاها براشون فیرم ور های اوپن سورس می دند و تا زمانی که سخت افزار جوابگو باشه بروز رسانی دارن. یه سری مدل لبنک سیس داره اصلا برای همین جاها ساخته شده. اما برای روتر فیبر نوری و هواوی من جایی ندیدم که چیزی باشه شاید بخاطر این باشه که تجهیزات چینی تو خیلی جاها ممنوع هست و چون داخل بازارشون نیست کسی هم براشون فیرم ور جانبی نمیده.

پی نوشت
    الان به فکرم رسید ببینم فیرم ور اوپن سورس باشه برای هواوی تو dd-wrt که نبود. تو گوگول زدم HG8245H OpenSource firmware اون خط اول Ai توضیح داده که چرا نداره، از سایت OpenWrt هم هست.
    There is no official OpenWrt or open-source firmware available for the Huawei HG8245H. The Huawei EchoLife HG8245H is a closed-source GPON Optical Network Terminal (ONT). Because of proprietary hardware drivers and custom signed firmware requirements, installing open-source Linux distributions like OpenWrt on this specific router is not supported
    چون سورس باز نیستن.
    Last edited by blackbird; 10-06-2026 at 11:53.

15. 2 کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

1. TNTmz

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •