تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 8 اولاول ... 45678
نمايش نتايج 71 به 75 از 75

نام تاپيک: فروش دی وی بی D.V.B

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2026

پيش فرض

آیا میشه با این کارت ها --- دانلود آفلاین هم انجام داد؟ کسی هست درباره دانلود آفلاین در حال خاضر توضیح بده. چون هراطلاعاتی که در این مورد میخونم مربوط به چندین سال قبل است.
    تا جایی که من اطلاع دارم دانلود آفلاین خیلی وقته از دور افتاده، رمزگذاری روی ترافیک، رفتن کاربران به سمت اینترنت، قوانین سفت و سخت کپی رایت، و افزایش هزینه در مقایسه با اینترنت.

اما اگه پولدار باشی میتونی مثل خیلی شبکه‌های ماهواره‌ایی یه کانال خریداری کنی (حتی رادیویی) و اونجا فایل‌ها رو بفرستی. فکر کنم تقاضا هم آلان براش خیلی باشه (البته فقط توی ایران)! ولی اینکه قیمت سالانه یک کانال چنده (چون بعید میدونم به صورت ماهانه فروش بره)، اگر که اصلا بدون مجوز و این‌ها بهتون تراسنپوندر یک ماهواره رو اجاره بدن، میتونین خودتون دوباره این سرویس رو راه بندازین. اما نیازه که با خود یکی از ارائه دهنده‌‌های ماهواره تماس بگیرین و بپرسین.

2. این کاربر از Spring2026 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2026

پيش فرض

تا جایی که من اطلاع دارم دانلود آفلاین خیلی وقته از دور افتاده، رمزگذاری روی ترافیک، رفتن کاربران به سمت اینترنت، قوانین سفت و سخت کپی رایت، و افزایش هزینه در مقایسه با اینترنت.

اما اگه پولدار باشی میتونی مثل خیلی شبکه‌های ماهواره‌ایی یه کانال خریداری کنی (حتی رادیویی) و اونجا فایل‌ها رو بفرستی. فکر کنم تقاضا هم آلان براش خیلی باشه (البته فقط توی ایران)! ولی اینکه قیمت سالانه یک کانال چنده (چون بعید میدونم به صورت ماهانه فروش بره)، اگر که اصلا بدون مجوز و این‌ها بهتون تراسنپوندر یک ماهواره رو اجاره بدن، میتونین خودتون دوباره این سرویس رو راه بندازین. اما نیازه که با خود یکی از ارائه دهنده‌‌های ماهواره تماس بگیرین و بپرسین.
    درود بر شما
    خودم سال های دور با استفاده از ابزار اسکاینت در جهت مسیر یوتلستw3 دانلود آفلاین انجام میدادم ولی با آمدن اینترنت 4g , 5g , ... ضرورت دانلود افلاین معنی نداشت . الان دوباره وضعیت اینترنت خراب شده و دسترسی از قبل هم بدتر شده و نیاز به ابزارهای سابق و کم هزینه احساس میشه. ولی متاسفانه ظاهرا کلا این داستان دانلود آفلاین رایگان جمع شده و هیچ اطلاع رسانی از فرکانس دانلود و ابزار های بروز دانلودر وجود نداره و از برگشت به آن هم خبری نیست. چند وقت پیش برنامه اسکایگرابر روی یکی از فرکانس های اوپن اسکای تنظیم کردم و متوجه شدم کاربران خارجی هیچ فایلی را از طریق ماهواره دانلود نمیکنن. دلیلش هم نبود محدودیت های عجیب و غریب مثل کشور خودمون هست.

4. این کاربر از alone8120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه crazyrobot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با کارتهای دی وی بی میشه آنلاین هم دانلود کرد فقط فرستادن اطلاعات با اینترنت (فیلتر بشکن) و دریافت با همون کارت انجام میشه.
    قدیما اکانتش رو میفروختن اما بعد از اومدن اینترنت پرسرعت جمع شد.
    کسی رو هم ندیدم که چنین چیزی رو در حال حاظر بفروشه.

6. این کاربر از crazyrobot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2026

پيش فرض

درود بر شما
    خودم سال های دور با استفاده از ابزار اسکاینت در جهت مسیر یوتلستw3 دانلود آفلاین انجام میدادم ولی با آمدن اینترنت 4g , 5g , ... ضرورت دانلود افلاین معنی نداشت . الان دوباره وضعیت اینترنت خراب شده و دسترسی از قبل هم بدتر شده و نیاز به ابزارهای سابق و کم هزینه احساس میشه. ولی متاسفانه ظاهرا کلا این داستان دانلود آفلاین رایگان جمع شده و هیچ اطلاع رسانی از فرکانس دانلود و ابزار های بروز دانلودر وجود نداره و از برگشت به آن هم خبری نیست. چند وقت پیش برنامه اسکایگرابر روی یکی از فرکانس های اوپن اسکای تنظیم کردم و متوجه شدم کاربران خارجی هیچ فایلی را از طریق ماهواره دانلود نمیکنن. دلیلش هم نبود محدودیت های عجیب و غریب مثل کشور خودمون هست.
    با عرض سلام، و روز بخیر.

گرچه بنظرم نباید این رو بگم اما شما بفرمایین چی میخواین شاید در آرشیو شبکه ملی اطلاعات پیدا بشه.
    Last edited by Spring2026; 18-05-2026 at 13:59.

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

آیا میشه با این کارت ها --- دانلود آفلاین هم انجام داد؟ کسی هست درباره دانلود آفلاین در حال خاضر توضیح بده. چون هراطلاعاتی که در این مورد میخونم مربوط به چندین سال قبل است.

- - - Updated - - -

درود
    برای اینکه بتونید فایلی را به صورت آفلاین دریافت کنید باید یکی از این دو حالت وجود داشته باشد :
    1- دانلودری که به صورت قانونی مک را روی ماهواره اجاره کرده باشه و آنلاین برای خودش دانلود بزنه و شما توسط نرم افزارهای آفلاین دریافت کنید
    2- دانلودری که به صورت غیر قانونی مک را هک کرده باشه و آنلاین برای خودش دانلود بزنه و شما توسط نرم افزارهای آفلاین دریافت کنید

آیا هنوز مک هایی برای اجاره کردن وجود داره ؟ هرچند نه به شکل سابق ، اما بله ! اما در ایران خریداری نداره ( به دلایل مختلف )
    آیا هنوز مک هایی برای هک کردن وجود داره ؟ هر چند نه به شکل سابق ، اما بله ! اما در ایران تعداد کسانی که به دنبال این کار باشند به تعداد انگشتان یک دست رسیده یا حتی وجود نداره

چرا مثل زمان سابق کسی به دنبال هک مک نیست ؟
    سکیور شدن مک ها ، سخت شدن پیدا کردن مک قابل هک ، کمبود تجهیزات ( نیاز به دی وی بی های مختلف با قابلیت های متفاوت ، نیاز به دیش های بزرگ ) ، غیر قابل توجیه بودن دردسرهای این امر ، پیر شدن دهه شصتی ها و کمبود حوصله ، مسائل و جزئیات فنی

به فرض اینکه دانلودری به صورت قانونی ( اجاره مک ) و یا غیر قانونی ( هک مک ) اقدام به دانلود به صورت آنلاین کند ، دریافت فایل توسط برنامه های آفلاین ( مثل فیش ست که تکامل یافته ترین برنامه بود ) صد درصد نیست . زیرا برای دریافت فایل توسط برنامه های آفلاین ، دانلودر باید کانکشن دوم خود را به صورت L2TP متصل نماید ( نیاز به توضیحات ، اما نه چندان جذاب برای شنیدن )

در زمان گذشته اکثریت دانلودرها برای اینکه جماعت آفلاین باز فایلی دریافت نکنند ، کانکشن دوم خود را به روش های مختلف ( مثلا استفاده از VPN های قابل نصب ) متصل میکردند و در نتیجه برنامه های دانلود آفلاین قادر به شناسایی و شکار فایل نبودند ! ضمن اینکه بسیاری از فرکانس ها مخفی بودند و فقط هکرها با صرف زمان زیاد از وجود آن ها اطلاع داشتند .

نتیجه گیری نهایی : برای اینکه به صورت آفلاین فایلی دریافت شود باید عوامل مختلفی مهیا باشد ، مثل کاری که گروه های دانلود آفلاین بین سال های 1384 تا 1392 انجام میدادند ( تک آفلاین ، نت آفلاین ، آفلاین فا ، آفلاین روی خط ، پرشین باکس ، ست ست ( عصر جوان ) و ... )

آیا با این کارت ها میتوان دانلود آفلاین انجام داد ؟ از نظر تئوری و روی کاغذ ، بله . اما در دنیای واقعی و شرایط امروز ، خیر
    آیا هنوز فرکانس هایی برای دانلود آفلاین وجود دارد ؟ بله ، اما فایلی دریافت نمی شود . چرا ؟ نبودن دانلودر آنلاین ( قانونی یا هکر ) ، مسائل فنی

دانلود آفلاین حتی در زمان خودش و توسط هکرهای ایرانی نابود شد ، هکرهای نامحترم ایرانی تا یک مک را خالی نمیکردند دست از دانلود زدن بر نمیداشتند ، این امر موجب نابودی مک ها و سکیور شدن مک ها و حتی ساخت دی وی بی های حرفه ای با قابلیت دریافت کدینگ های ACM و ACM/VCM و مدلاسیون های 16 و 32 شد ، ایرانی ها دست بردار نبودند و با خریدن دی وی بی های حرفه ای به هک کردن و خالی کردن مک ها ادامه دادند ، در نهایت نابودی مک ها و نابودی آفلاین را رقم زدند !

گروه های دانلود آفلاین ایرانی در ابتدا مک را اجاره میکردند و بعد با هک مک آفلاین میدادند ، بعدها گروهی روسی با ادمینی فردی به نام BAT شکل گرفت که چند سال به صورت 24 ساعته آفلاین رایگان میداد و این امر موجب دشمنی گروه های ایرانی ( که حق عضویت میگرفتند ) شد ، این دوستان چون مشتریان خودشون را از دست دادند به مک اختصاصی و قانونی این گروه روسی هجوم بردند و با ایجاد اختلال در مک ( تلاش برای هک کردن مک و کاهش سرعت دانلود ) این گروه روسی را به جهت 90 درجه شرقی ( یامال ) فراری دادند ، اکثریت ایرانی ها که در بیم این ماهواره نبودند از آفلاین رایگان به مدت دو سه سال آخر محروم شدند و داستان دانلود آفلاین به سر اومد . مک این گروه روسی با نام مک FB ( دو کاراکتر آخر مک 10 رقمی ) در بین ایرانی ها شهره بود .

بالا رفتیم ماست بود ، پائین اومدیم دوغ بود ، قصه ی ما دروغ بود ؟ نه بابا همش راست بود ، ولی چه حیف که خاطره بازی چیزی جز حسرت روزهای خوش گذشته نداره
    Last edited by mehr1362; 21-05-2026 at 20:33.

9. 2 کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 8 از 8 اولاول ... 45678

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •