تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 618 از 642 اولاول ... 118518568608614615616617618619620621622628 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,171 به 6,180 از 6416

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امار ندارم من در این مورد چون سمت مارو پول خواست پیمانکارش.

+

دارم به زمان موعود نزدیک می شم

- - - Updated - - -
    برای ما قبل اعتراضات تموم کردن یک اس ام اس اومد که فکر کنم یوزر پسورد بود ولی از اون موقع تا الان حوصله و دل و دماغ ندارم برم ببینم چی کار باید کنم. الان روی اون یکی خطم نت 3 مگابیت مخابرات adsl دارم. خداییش هم اینترنتی نبوده که بخوام استفاده کنم. کلا از 18 دی تا الان کمتر از یکماه اینترنت برقرار بود!

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

توی اطلاعات کانکشن من میزنه ک 34 گیگ حدودا استفاده کردم ولی توی روتر داره نشون میده ۱۷ گیگ جمع tx rx ها به بایت هست سه بار تقسیم بر ۱۰۲۴ شده که میشه کیلوبایت و مگابایت و گیگابایت
    همینطور دیروز ک اصلا خونه نبودم زده ۸۴ گیگ مصرف
    اینها چرا اینطوری حساب میکنن؟

چندروز پیش هم زدم دانلود ۲۷۰ گیگ ک اشتباه بود لینک نیم بها بود حجم بود بعد دانلود موند ۲۲۰ گیگ حجم فرداش باز لاگین کردم تو پنل مخابرات دیدم درست شده ۲۴۵ زده مونده دوبل دارن حساب میکنن

Last edited by MMDFullHD; 09-05-2026 at 21:19.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

توی اطلاعات کانکشن من میزنه ک 34 گیگ حدودا استفاده کردم ولی توی روتر داره نشون میده ۱۷ گیگ جمع tx rx ها به بایت هست سه بار تقسیم بر ۱۰۲۴ شده که میشه کیلوبایت و مگابایت و گیگابایت

چندروز پیش هم زدم دانلود ۲۷۰ گیگ ک اشتباه بود لینک نیم بها بود حجم بود بعد دانلود موند ۲۲۰ گیگ حجم فرداش باز لاگین کردم تو پنل مخابرات دیدم درست شده ۲۴۵ زده مونده دوبل دارن حساب میکنن

آره منم این مشکلو داشتم. به نظرم نمودارهاش خیلی اشتباه می زنه. این قدر مصرف نداشتم واقعا. ولی فکر کنم حجم باقیمانده بالای صفحه که برای من می نویسه درست باشه (کنار تعداد روز باقیمانده). البته دقیق چک نکردم و حدودی به نظرم درست بود.

برای شما از همون حجم باقیمانده هم زیاد از حد، کم می کنه؟

- - - Updated - - -

آره منم این مشکلو داشتم. به نظرم نمودارهاش خیلی اشتباه می زنه. این قدر مصرف نداشتم واقعا. ولی فکر کنم حجم باقیمانده بالای صفحه که برای من می نویسه درست باشه (کنار تعداد روز باقیمانده). البته دقیق چک نکردم و حدودی به نظرم درست بود.

4. این کاربر از davood3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    N/A

پيش فرض

سلام دوستان . باکسی که کنار خونه ما گذاشتن لوگوی آسیاتک داره ,میشه از مخابرات سرویس گرفت یا حتما باید آسیاتک باشه ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

درست میگی نمودار دایره ای کنار روز اوکیه اون دقیقا ترافیک باقی مونده رو نشون میده ولی این نمودار هفتگی ها باگه همیشه

ولی باز هم اشتباه مصرف حساب میکنه

توی عکس من استفاده روترم کلا داره میگ ۱۷ گیگ بوده کانکشن ولی توی پنل ۳۴ گیگ زده اطلاعات کانکشن رو

سلام دوستان . باکسی که کنار خونه ما گذاشتن لوگوی آسیاتک داره ,میشه از مخابرات سرویس گرفت یا حتما باید آسیاتک باشه ؟
    خیر حتما باید آسیاتک باشه
    مثل قدیم و سیم مسی نیست از هرشرکت بشه گرفت

شاید در آینده امکانش بشه ولی فعلا هر شرکتی ک باکس داره متعلق به همونه و باید از همون شرکت پیگیری و سفارش بدید

7. 3 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

برای ما قبل اعتراضات تموم کردن یک اس ام اس اومد که فکر کنم یوزر پسورد بود ولی از اون موقع تا الان حوصله و دل و دماغ ندارم برم ببینم چی کار باید کنم. الان روی اون یکی خطم نت 3 مگابیت مخابرات adsl دارم. خداییش هم اینترنتی نبوده که بخوام استفاده کنم. کلا از 18 دی تا الان کمتر از یکماه اینترنت برقرار بود!
    حتی فرصت اینکه سرعت بالاتر رو مزه کنی برات پیش نیامد.
    الان من هم اخرین روزهام هستش و می خواهم پیش پرداخت کنم. هنوز نمی دونم باز بسته بگیرم یا نه چون بدون اینترنت عملا فیبر نوری استفاده ای نداره.

برای من طی دو هفته گذشته دو بار این اتفاق افتاده. مصرف کلی تو ریز مصرف از اول ماه 20 گیگ دانلود و 540 اپلود نوشته که کلا چرت و پرته. ولی مصرف کلی که بالاش زده ظاهرا با حساب این حجم های عجیب غریب کسر نشده خوشبختانه و به مصرف گذارشی من نزدیکتره.
    الانم برای من نزدیک یک میلیون بدهی زدن که من تا حالا اینقدری واریز نکردم نمی دونم برای چی می گیرن و هیچ جا هم گزارش فاکتور باری این مبلغ نیست. اصلا پنلش شفافیت نداره و خیلی شلوغ و بی نظم و ناقص است.کلی هم نظر سنجی بالاش هست که حتی گزینه بستن هم نداره که بشه حذفشون کرد و حتی اگر پر کنم باز بالاش می مونه.
    سیستم پرداختش هم می پره از سایت بیرون می ره یک سایت دیگر و بعد از پرداخت هم برنمی گرده پنل خودش.
    افتضاح به تمام معنا است.

باید زنگ بزنی بهشون بپرسی. من یکجا دیدم گفته بودن روی تجهیزات مخابرات میشه مال شرکت های دیگر رو گرفت. ( گرچه بجز ان متن هیچی دیگر ندیدم.) ولی شک دارم راست باشه.

- - - Updated - - -
    Last edited by zed2; 11-05-2026 at 22:38.

9. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

حتی فرصت اینکه سرعت بالاتر رو مزه کنی برات پیش نیامد.
    الان من هم اخرین روزهام هستش و می خواهم پیش پرداخت کنم. هنوز نمی دونم باز بسته بگیرم یا نه چون بدون اینترنت عملا فیبر نوری استفاده ای نداره.

برای من طی دو هفته گذشته دو بار این اتفاق افتاده. مصرف کلی تو ریز مصرف از اول ماه 20 گیگ دانلود و 540 اپلود نوشته که کلا چرت و پرته. ولی مصرف کلی که بالاش زده ظاهرا با حساب این حجم های عجیب غریب کسر نشده خوشبختانه و به مصرف گذارشی من نزدیکتره.
    الانم برای من نزدیک یک میلیون بدهی زدن که من تا حالا اینقدری واریز نکردم نمی دونم برای چی می گیرن و هیچ جا هم گزارش فاکتور باری این مبلغ نیست. اصلا پنلش شفافیت نداره و خیلی شلوغ و بی نظم و ناقص است.کلی هم نظر سنجی بالاش هست که حتی گزینه بستن هم نداره که بشه حذفشون کرد و حتی اگر پر کنم باز بالاش می مونه.
    سیستم پرداختش هم می پره از سایت بیرون می ره یک سایت دیگر و بعد از پرداخت هم برنمی گرده پنل خودش.
    افتضاح به تمام معنا است.

باید زنگ بزنی بهشون بپرسی. من یکجا دیدم گفته بودن روی تجهیزات مخابرات میشه مال شرکت های دیگر رو گرفت. ( گرچه بجز ان متن هیچی دیگر ندیدم.) ولی شک دارم راست باشه.

- - - Updated - - -
    بنظرم باید ثبت شکایت بزنیم هممون از تلفنی ۱۹۵ تا به خودشون بیاد اصولا وقتی سامانه اشون باگ میخوره اینطوریه شبها بعضی اوقات بری تو پنل لاگین کنی میگه ک سامانه قطعه همون نوار ابی میاد جلو
    این نمودار پاینی هفتگی کلا چرت و پرته اهمیت نده فقط اون دایره کنار روز دقیقه

ولی خب باز اشتباه حساب میکنن (رو انلاین با موس برید روش ) اتصال کانکشن مغایرت داره

کلا نت استفاده نمیشه دارن دزدی میکنن از مردم

و اینک در پاسخ اخر حرفتون اون چیزی ک نوشته و گفته شده مربوط به dsl و vdsl هست ک تحت عنوان بیت استریم هست فعلا برای ftth ازین خبرا نیست درصورتی ک همونم کلا عدم موجودیت و موضوعیت داره الان شما خط مسی داشته باشید به هرشرکتی زنگ بزنید باید سرویس بدن بهتون رو همون خط مسی اتون ولی میگن خطتون onu هست یا فیبره ولی نمیدن چون فنی ی سری مشکلات هست
    یکسری خطوط مسی تجهیزات رو تو مراکز مخابراتی نصب نمیکنن تو خیابون ها تجهیزات نصب میشه کابینت های بزرگی هم دارن کنتور برق دارن و .... بخاطر همین فاصله زیاد نیست و فقط مخابرات تجهیزات dslam داره بخاطر همین هم هست کیفیت خطوط وقتی رانژه میشه از مخابرات بالاس و فقط مخابرات سرویس میتونه بده

تو بحث فیبر هم همینه کابینت ها olt ها کف خیابون ها هستن و تجهیزات برای همون شرکته

11. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بنظرم باید ثبت شکایت بزنیم هممون از تلفنی ۱۹۵ تا به خودشون بیاد اصولا وقتی سامانه اشون باگ میخوره اینطوریه شبها بعضی اوقات بری تو پنل لاگین کنی میگه ک سامانه قطعه همون نوار ابی میاد جلو
    این نمودار پاینی هفتگی کلا چرت و پرته اهمیت نده فقط اون دایره کنار روز دقیقه

ولی خب باز اشتباه حساب میکنن (رو انلاین با موس برید روش ) اتصال کانکشن مغایرت داره

کلا نت استفاده نمیشه دارن دزدی میکنن از مردم

و اینک در پاسخ اخر حرفتون اون چیزی ک نوشته و گفته شده مربوط به dsl و vdsl هست ک تحت عنوان بیت استریم هست فعلا برای ftth ازین خبرا نیست درصورتی ک همونم کلا عدم موجودیت و موضوعیت داره الان شما خط مسی داشته باشید به هرشرکتی زنگ بزنید باید سرویس بدن بهتون رو همون خط مسی اتون ولی میگن خطتون onu هست یا فیبره ولی نمیدن چون فنی ی سری مشکلات هست
    یکسری خطوط مسی تجهیزات رو تو مراکز مخابراتی نصب نمیکنن تو خیابون ها تجهیزات نصب میشه کابینت های بزرگی هم دارن کنتور برق دارن و .... بخاطر همین فاصله زیاد نیست و فقط مخابرات تجهیزات dslam داره بخاطر همین هم هست کیفیت خطوط وقتی رانژه میشه از مخابرات بالاس و فقط مخابرات سرویس میتونه بده

تو بحث فیبر هم همینه کابینت ها olt ها کف خیابون ها هستن و تجهیزات برای همون شرکته
    با ابجو بشورنشون، اینترنت منو قطع کردن. من تازه جلو خودم رو گرفته بودم بهتون دعا نگم ولی ظاهرا بسیار مشتاق داشتنش در سطح مسئولین هستید.
    بلد نیستن پروفایل های مردم رو درست پر کنند و حتی حاضر نیستن یک نفر بفرستند که بیاد چک کنه ببینه این مشتری ده بار بهشون گفته بیان پروفایل هارو درست کنید درست شده یا نه ولی بلدن بدون هیچی قطع کنند. یعنی حتی یک سیستم اطلاع رسانی و بایگانی هم ندارند تو سایت که که بشه فهمید پرداخت ها چی بوده رسید چی بوده و ...

دنیا بزرگه.

+

به لطف این قضیه الان سوییچ می کنم رو پیش پرداخت. این پس پرداخت باسه کشورهای پیشرفته جهان اولی است. نه کشور جنگ زده جهان اخری ما که با کره شمالی همسایه شده.
    ببینم یک روش می تونم پیدا کنم که بتونه میزان مصرف رو ببره بالا که لازم باشه شارژ کنم یا نه.
    Last edited by zed2; 12-05-2026 at 19:57.

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

با ابجو بشورنشون، اینترنت منو قطع کردن. من تازه جلو خودم رو گرفته بودم بهتون دعا نگم ولی ظاهرا بسیار مشتاق داشتنش در سطح مسئولین هستید.
    بلد نیستن پروفایل های مردم رو درست پر کنند و حتی حاضر نیستن یک نفر بفرستند که بیاد چک کنه ببینه این مشتری ده بار بهشون گفته بیان پروفایل هارو درست کنید درست شده یا نه ولی بلدن بدون هیچی قطع کنند. یعنی حتی یک سیستم اطلاع رسانی و بایگانی هم ندارند تو سایت که که بشه فهمید پرداخت ها چی بوده رسید چی بوده و ...

دنیا بزرگه.

+

به لطف این قضیه الان سوییچ می کنم رو پیش پرداخت. این پس پرداخت باسه کشورهای پیشرفته جهان اولی است. نه کشور جنگ زده جهان اخری ما که با کره شمالی همسایه شده.
    ببینم یک روش می تونم پیدا کنم که بتونه میزان مصرف رو ببره بالا که لازم باشه شارژ کنم یا نه.
    عع چرا قطع شد؟

میخری اگ شبانه برات مهم نی سعی کن بری رو ftto

-

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان الان کم هزینه ترین سرویسی که میشه گرفت چی هست ؟ سایت مخابرات کمترین قیمت 75 گیگ 190 هزار تومن هست. من فقط می خوام سرویس جمع آوری نشه کمترین چیزی که میشه نگهش داشت رو می خوام. سیستم مخابرات فریز خط نداره. خوب زمانی که اینترنت نمی تونید بدید باید برای کسی که داخلی لازم نداره یه هزینه نگهداری بگیرید که خط رو که با هزار پشتک و وارو گرفتیم از دست ندیم خیلی راحت میگن باید درخواست جمع آوری بزنید می دوند که خیلی جاها دوباره گرفتنش خیلی سخته، مشتری رو گروگان گرفتن باید هزینه قطعی رو ما بدیم.
    داخل سایت مخابرات یه سرویس جدید دیدم اسمش "تانوما اتصال" هست. 12 ماهه هست سرعت 300 و ماهی 50 هزار تومن ماهانه روی قبض میاد. و ماهی 2 گیگ ترافیک داره و باید بسته ترافیکی بخرید و حجم خریداری شد تا پایان 12 ماه قابل استفاده هست. ولی هیچ قیمتی برای بسته های حجمی نزده. احتمال می دم گرون باشن . کسی خبر دار از این سرویس ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by blackbird; 13-05-2026 at 17:33.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •