فکر کنم وظیفه خود ISP باشه پیگیری این مورد. مگه زمان خرید و کنسل کردن سرویس برای رانژه کسی میره مخابرات ؟ خود ISP ها آدم دارن برای این مورد خیلی زمان داخل مرکز مستقر هست.
فکر کنم وظیفه خود ISP باشه پیگیری این مورد. مگه زمان خرید و کنسل کردن سرویس برای رانژه کسی میره مخابرات ؟ خود ISP ها آدم دارن برای این مورد خیلی زمان داخل مرکز مستقر هست.
با سلام
دوستان اینجا کسی مشکلی در دسترسی به سایت گوگل پس از وصل شدن اینترنت ندارد؟ گوگل برای من با پارس آنلاین در دسترس نیست.
دوستان بنظرتون اینترنت بین الملل برمیگرده من از دی ماه شارژ نگردم میخوام ببینم وضعیت همین باشه جمع اوری بزنم
Last edited by feranko724; 22-04-2026 at 12:27.
برای نگه داشتن خط ازت پول میگیرن؟ اگر نه که ولش کن کلا
شما اگه تونستی جمع آوری کن! چند روزه تیکت جمع آوری زدم حتی زحمت پاسخ متنی هم به خودشون ندادن... تلفن پشتیبانی فنی هم کلا قطع کردن و تلفن گویا میگه فقط تیکت، 195 هم سامانه اش قطع شده نمیشه شکایت کرد! با این وضعیت اینترانت ملی و قیمت های نجومی پارس آنلاین تمدید کردن واقعا حماقته!
Last edited by man69s; 23-04-2026 at 10:36.
دوستانی که هنوز از پارس آنلاین استفاده می کنند مشکل سرعت ندارند؟
من قبل از دیماه یک ساله 8 مگابیت گرفتم (حماقت به قول دوستمون!) اول خوب بود ولی الان بیشتر از 300-200 کیلوبابت سرعت نداره
سلام
پارس انلاین رو خدا بیامرزه -
- - - Updated - - -
سلام
پارس انلاین رو خدا بیامرزه -
نه آقا چرا بیامرزه. در جهنم پایدار باشن.
یعنی من باید تا پایان قرارداد با این وضع بسازم؟![]()
چون این شرکت دیگه پاسخگو نیست سرویسم رو دیگه تمدید نکردم. سالی 5 ملیون میگیرن جواب تلفن رو هم نمیدن.خیلی ها دیگه تمدید نکردن. چند وقت دیگه خبر ورشکستگی شون میاد
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)