تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1126 از 1126 اولاول ... 12662610261076111611221123112411251126
نمايش نتايج 11,251 به 11,259 از 11259

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام دوستان بخوام از عملکرد هاردم عکس بگیرم بذارم اینجا از چه نرم افزاری استفاده کنم؟ قبلا هارد دیست اسنشیال همه استفاده میکردن.

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان بخوام از عملکرد هاردم عکس بگیرم بذارم اینجا از چه نرم افزاری استفاده کنم؟ قبلا هارد دیست اسنشیال همه استفاده میکردن.
    سلام علاوه بر اون

CrystalDiskInfo

3. این کاربر از shabnam1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

سلام علاوه بر اون

CrystalDiskInfo
    نرم افزاری دقیق مشکل رو نشون نمیده !!! بهش اعتمادی نیس

5. این کاربر از radarz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام بچه ها ( تاپیکی برای مشکلات SSD ندیدم ) من یک SSD سامسونگ EVO 970 دارم که نتیجه تستش با برنامه سامسونگ مجیشن این شده:

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

الان این جطوریه به نظرتون؟ سرعت رید و رایت خیلی کم نیست؟! چون این 512 هست ولی یک 250 هم دارم ( در یک لپ تاپ دیگه) که سرعت رایتش 2367 MB/s هست!!

این تصویر پایین هم از برنامه Hard Disk Sentinel که سلامت SSD رو 99 درصد نشون میده نمیدونم چرا

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

یک هارد 1 ترا هم در همین لپ تاپ نصب هست که بعضا فولدر ها رو باز میکنم خیلی طول میکشه باز کنه! و کلا سیستم گاهی فریز میشه و میخواستم اون هارد رو هم با SSD ساتا عوض کنم. ولی گفتم شاید مشکل هم همین SSD که نصب هست باشه!!
    Last edited by noisymind; 21-06-2024 at 23:36.

حـــــرفـه ای saye's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    mirror

پيش فرض

نمیدونم میشه مشکل هارد اکسترنال رو اینجا مطرح کرد یا نه
    من یک هارد اکسترنالی دارم یک ترابایت اخرین باری که ازش استفاده کردم سالم بود. و بعدش چون نیاز نداشتم و با سیستم خیلی کار نمیکردم استفاده نکردم تا همین چند وقت پیش که اومدم استفاده کنم هارد روشن میشه کار هم میکنه یعنی هم صداش هم چراغ قرمز و سبزش کار میکنه
    ولی تو سیستم نشون نمیده یه کابل ضعیف داشتم که با اون میزدم پیغام نشناختن کابل میداد . بعد بردم پیش تعمیرات کامپیوتری اون هم با روش ها و کابلهای مختلف و رابط های مختلف تست کرد حتی رو کیس هم گذاشت ولی چیزی تو سیستم نشون نداد .
    اون شخص به من گفت که این هارد کلا خرابه و کاریش نمیشه کرد . میخواستم ببینم واقعا اینطوره ؟ راهی نداره ؟؟؟!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام.
    نکته اول عمر هارد هست. معمولا هاردی که 24 ساعت ازش استفاده میشه، بطور معمول حداقل 2 سال رو باید کار کنه(البته دقت داشته باشید که استثنا در همه چیز وجود داره و این یه زمان تقریبی و حداقلی هست که من بر اساس تجربه محدود خودم میگم)، و البته بعد از اون 2 سال، بازم بطور معمول، اول مشکلات دیگه مثل بد سکتور، سرعت کم و غیره اتفاق میافته و در مرحله آخر هارد کلا شناخته نمیشه، که البته ممکن هم هست این مسائل پیش اومده باشه و شما متوجه نشده باشید، در کل منظور این هست که اگر از هارد زیاد استفاده میکردید، ممکنه عمر خودش رو کرده باشه، اما در هر صورت، پیشنهادم اینه که هارد رو به صورت مستقیم به سیستم وصل کنید و تست کنید(البته بعد از اطمینان از اینکه از طریق USB و پورت های متفاوت روی خود مادربورد و کابل های متفاوت شناسایی نشد).

بعد از اتصال مستقیم هارد از طریق کابل ساتا ببینید که در بایوس شناخته میشه یا نه، اگر شناخته شد که هیچ، ولی اگر نه، کابل ساتا، برق و پورت رو تعویض و دوباره امتحان کنید، یا از کابل های موجود که هارد فعلی رو متصل کرده استفاده کنید، چون مطمئن هستید که کار میکنه، اما در صورت عدم شناخت و در صورت امکان، تعویض کابل حتما پیشنهاد میشه، اگر باز هم در بایوس شناخته نشد، و با توجه به اینکه تعمیرات کامپیوتر هم اون رو مستقیم روی یک سیستم دیگه تست کردن، چیزی به ذهن بنده نمیرسه که بشه در منزل انجام داد(که البته امیدوارم دوستان دیگه راه حل های دیگه ای داشته باشن و راهنمایی کنن)، اما دقت کنید که آیا هارد اصلا روشن میشه یا نه(لرزش خفیف که با دست میتونید متوجه بشید)، و اینکه آیا صدای کلیک مانند میشنوید یا نه.
    اگر هارد روشن میشه و صدایی ازش نمیاد نشونه خوبیه، و البته اگر صدای کلیک مانند متداوم شنیدید که قطع نشد، هارد رو سریعا از سیستم جدا کنید تا آسیبی نبینه، اما مرحله بعدی میشه ریکاوری که باید توسط مراکز ریکاوری هارد انجام بگیره، که اگر اطلاعات مهمی روی هارد دارید میتونید از این طریق اطلاعات رو بازیابی کنید، اون مراکز معمولا هرچقدر هم هارد مشکل داشته باشه میتونن اطلاعات رو بازیابی و یا حتی هارد رو تعمیر کنن.
    Last edited by Baby.Boy; 09-04-2026 at 19:45.

حـــــرفـه ای saye's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    mirror

پيش فرض

سلام.
    نکته اول عمر هارد هست. معمولا هاردی که 24 ساعت ازش استفاده میشه، بطور معمول حداقل 2 سال رو باید کار کنه(البته دقت داشته باشید که استثنا در همه چیز وجود داره و این یه زمان تقریبی و حداقلی هست که من بر اساس تجربه محدود خودم میگم)، و البته بعد از اون 2 سال، بازم بطور معمول، اول مشکلات دیگه مثل بد سکتور، سرعت کم و غیره اتفاق میافته و در مرحله آخر هارد کلا شناخته نمیشه، که البته ممکن هم هست این مسائل پیش اومده باشه و شما متوجه نشده باشید، در کل منظور این هست که اگر از هارد زیاد استفاده میکردید، ممکنه عمر خودش رو کرده باشه، اما در هر صورت، پیشنهادم اینه که هارد رو به صورت مستقیم به سیستم وصل کنید و تست کنید(البته بعد از اطمینان از اینکه از طریق USB و پورت های متفاوت روی خود مادربورد و کابل های متفاوت شناسایی نشد).

بعد از اتصال مستقیم هارد از طریق کابل ساتا ببینید که در بایوس شناخته میشه یا نه، اگر شناخته شد که هیچ، ولی اگر نه، کابل ساتا، برق و پورت رو تعویض و دوباره امتحان کنید، یا از کابل های موجود که هارد فعلی رو متصل کرده استفاده کنید، چون مطمئن هستید که کار میکنه، اما در صورت عدم شناخت و در صورت امکان، تعویض کابل حتما پیشنهاد میشه، اگر باز هم در بایوس شناخته نشد، و با توجه به اینکه تعمیرات کامپیوتر هم اون رو مستقیم روی یک سیستم دیگه تست کردن، چیزی به ذهن بنده نمیرسه که بشه در منزل انجام داد(که البته امیدوارم دوستان دیگه راه حل های دیگه ای داشته باشن و راهنمایی کنن)، اما دقت کنید که آیا هارد اصلا روشن میشه یا نه(لرزش خفیف که با دست میتونید متوجه بشید)، و اینکه آیا صدای کلیک مانند میشنوید یا نه.
    اگر هارد روشن میشه و صدایی ازش نمیاد نشونه خوبیه، و البته اگر صدای کلیک مانند متداوم شنیدید که قطع نشد، هارد رو سریعا از سیستم جدا کنید تا آسیبی نبینه، اما مرحله بعدی میشه ریکاوری که باید توسط مراکز ریکاوری هارد انجام بگیره، که اگر اطلاعات مهمی روی هارد دارید میتونید از این طریق اطلاعات رو بازیابی کنید، اون مراکز معمولا هرچقدر هم هارد مشکل داشته باشه میتونن اطلاعات رو بازیابی و یا حتی هارد رو تعمیر کنن.
    ممنونم از راهنمایی شما . من فکر میکنم مشکلی براش پیش اومده که بخاطر کابل و .. نباشه . صدا ی روشن شدن داره چراغ سبزش هم روشن میشه یه چراغ قرمز هم داره که روشن خاموش میشه که انگار داره سعی میکنه به سیستم وصل بشه . صدای کلیک نه اگر هم باشه خیلی خفیف و کم شاید یکی دو بار . این مراکزی که میفرمایید رو جایی تو کرج یا تهران سراغ دارید که مطمئن باشه ؟

- - - Updated - - -

سلام.

ممنونم از راهنمایی شما . من فکر میکنم مشکلی براش پیش اومده که بخاطر کابل و .. نباشه . صدا ی روشن شدن داره چراغ سبزش هم روشن میشه یه چراغ قرمز هم داره که روشن خاموش میشه که انگار داره سعی میکنه به سیستم وصل بشه . صدای کلیک نه اگر هم باشه خیلی خفیف و کم شاید یکی دو بار . این مراکزی که میفرمایید رو جایی تو کرج یا تهران سراغ دارید که مطمئن باشه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

متاسفانه من جایی رو نمیشناسم و باید دست به دامن گردو و ذره‌بین بشید.
    البته امیدوارم دوستان دیگه اطلاع داشته باشن و راهنمایی کنن.
    Last edited by Baby.Boy; 10-04-2026 at 17:04.

11. این کاربر از Baby.Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه NIMA_e2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برای ریکاوری اطلاعات جایی رو میشناسم که سالهاست کارشون اینه و کار من رو بارها انجام دادند. ادرسشون در تهران خیابان فاطمی برج ساعت است . سایتشون سرور داخلی نیست و باز نمیشه ولی اگه تو search.bertina.ir بزنید «ریکاوری اطلاعات برج ساعت» شماره تلفنشون رو میاره و میتونید بهشون زنگ بزنید

13. این کاربر از NIMA_e2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •