تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: اگر برای یک محصول پولی پرداخت نمی‌کنید، یعنی خود شما محصول هستید!

اگه نباشه جاش خالی می مونه epsi1on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

امکان‌پذیر نیست دوست من.
    منطقا باید همینطور باشه ولی نبود.
    نمی‌دونم خاطرتون هست یا نه، یا من اشتباه می‌کنم؟ می‌گفتن که همه‌ی پیامرسان‌های داخلی رو چند وقت پیش باهم ادغام کردن. ولی خوب ظاهرا کانتکت‌هاشون رو باهم ادغام کردن! اونم بصورت بی‌ حساب‌کتاب. من تقریبا مطمعنم شماره اون دوستم رو تابحال نداشتم و از روی عکس پروفایلش شناختم.
    اگر برام عجیب نبود اینجا بازگو نمی‌کردم.
    هدفم هم اصلا زیر سوال بردن پیامرسان‌های داخلی نیست. صرفا به اشتراک گذاشتن اطلاعات هست.

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

منطقا باید همینطور باشه ولی نبود.
    نمی‌دونم خاطرتون هست یا نه، یا من اشتباه می‌کنم؟ می‌گفتن که همه‌ی پیامرسان‌های داخلی رو چند وقت پیش باهم ادغام کردن.
    به هر حال الان یادتون نیست... ممکنه برای خدماتی، حساب بانکی، پیامی چیزی نصب کرده باشید چند سال پیش
    اون ادغام منظور این نبود هرکی بله داره تو ایتا می‌تونه به راحتی پیام بده و یه پروژه شکست خورده بود
    تازه اگه هم اونطور باشه - که نیست - باید توی تنظیمات دسترسی می‌دادی و تیک ارتباط با دیگر پیام‌رسان‌ها رو فعال می‌کردی، حتی با فعالسازی هم همچین اتفاقی نمی‌افتاد

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

به هر حال الان یادتون نیست... ممکنه برای خدماتی، حساب بانکی، پیامی چیزی نصب کرده باشید چند سال پیش
    این طرز صحبت برای کسایی هست که جزو گروه‌هایی هستند که از پاگرفتن پیام‌رسان‌های داخلی منفعت مادی می‌برند! مبارک باشه به هر حال ما که بخیل نیستم. یک داد و ستدی شده یه‌چیزی به دولت دادن و انحصار یه‌چیزی رو گرفتن. امیدوارم بتونن ازش استفاده کنن و در نهایت این معامله براشون به صرفه باشه!!!
    پ.ن: فکر می‌کنم اگر اینطور نبود، ندانسته حرف من رو انکار نمی‌کردید.
    پ.ن۲: به هر حال حرف کلی من این‌هست که این فرهنگ باید جا بیوفته که کاربران نباید به پیام رسان‌ها بیگ‌دیتا بدهند. هیچ فرقی بین داخلی و خارجی‌اش هم نیست. «واتساپ» و «ایتا» در این مورد دقیقا عین هم هستن.
    Last edited by epsi1on; 10-04-2026 at 07:38.

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

این طرز صحبت برای کسایی هست که جزو گروه‌هایی هستند که از پاگرفتن پیام‌رسان‌های داخلی منفعت مادی می‌برند! مبارک باشه به هر حال ما که بخیل نیستم. یک داد و ستدی شده یه‌چیزی به دولت دادن و انحصار یه‌چیزی رو گرفتن. امیدوارم بتونن ازش استفاده کنن و در نهایت این معامله براشون به صرفه باشه!!!
    پ.ن: فکر می‌کنم اگر اینطور نبود، ندانسته حرف من رو انکار نمی‌کردید.
    پ.ن۲: به هر حال حرف کلی من این‌هست که این فرهنگ باید جا بیوفته که کاربران نباید به پیام رسان‌ها بیگ‌دیتا بدهند. هیچ فرقی بین داخلی و خارجی‌اش هم نیست. «واتساپ» و «ایتا» در این مورد دقیقا عین هم هستن.
    چرا فرافکنی می‌کنی دوست من!
    یه سوال پرسیدی، پاسخش رو گرفتی
    چه ربطی به اراجیفی که پشت هم ردیف کردی داره!؟ کار بدی کردم جواب دادم!؟

سابقه من مشخصه و نیازی نمی‌بینم برای کسی اثباتش کنم، شما هم هرجور دوس داری فکر کن
    سرت رو مثل کبک بکن تو برف و حرف‌هایی بزن که ...

از نظر دانش و ارتباطات همچین چیزی که شما میگی امکان‌پذیر نیست، مثال واضحش هم همون بود که عرض کردم
    گوشی نو بگیری دستت وقتی هنوز سیمکارت روش ننداختی یا به اینترنت وصلش نکردی که سینک کنه، نمی‌تونه مخاطبین تو رو نشون بده، به همین راحتی

در ضمن، حتی تلگرام هم بخواد به مخاطبین دسترسی پیدا کنه ازت اجازه می‌گیره، فکر نمی‌کنم کانتکت‌لیست جزو بیگ‌دیتا باشه
    اپلیکیشن‌ها یا چه عرض کنم پوسته‌های اپلیکیشن داخلی هم همینطور باید باشن

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سرت رو مثل کبک بکن تو برف و حرف‌هایی بزن که ...
    که؟!!

ادیت: من به هر حال حرفهایی که بخوام بزنم رو می‌زنم. طبیعتا پای حرفم هم می‌ایستم! ممکنه حرفم غلط باشه و ممکنه درست باشه. به هر حال مسئولیتش در همه حالات پای خودم هست. ممنون که به فکر من هستید!!!
    Last edited by epsi1on; 10-04-2026 at 21:23.

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

که؟!!

ادیت: من به هر حال حرفهایی که بخوام بزنم رو می‌زنم. طبیعتا پای حرفم هم می‌ایستم! ممکنه حرفم غلط باشه و ممکنه درست باشه. به هر حال مسئولیتش در همه حالات پای خودم هست. ممنون که به فکر من هستید!!!
    که بخندن بهت بابت این پیام و مقاومت نکنی در برابر علم و دانش و بدونی اینطور نیست که کسی برنامه‌ای نداشته باشه تا حالا - حتی تلگرام - و بعد از ورود اون هم از طریق نسخه وبش اطلاعات و مخاطبینش داخلش باشن.

من به عنوان استاد این علم که دارم تدریس می‌کنم راهنمایی می‌کنم و پاسخ میدهم، حالا شما جور دیگری فکر می‌کنی یا مقاومت می‌کنی دربرابر علم این یه بحث دیگه هست

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من به عنوان استاد این علم که دارم تدریس می‌کنم راهنمایی می‌کنم و پاسخ میدهم، حالا شما جور دیگری فکر می‌کنی یا مقاومت می‌کنی دربرابر علم این یه بحث دیگه هست
    من (به‌عنوان یک انسان معمولی جامعه) از شما (به‌عنوان استاد علم ارتباطات) بسیار ممنون هستم که علم خودتون رو در در اختیار من گذاشتید.
    ممکنه شما فکر کنید من آدمی هستم با تفکرات منسوخ، که در برابر علم به‌روز، مدرنیته و آگاهی و نور از خودم مقاومت نشون می‌دم. من منکر نیستم، بهرحال ممکنه اینطور هم باشه ممکن هم هست نباشه. ولی شما و بقیه آزادید هرطور که می‌خواهید در مورد من فکر کنید. من نه ظاهرسازی می‌کنم، نه در فضای عمومی، رزومه‌ی کاری ارائه می‌دم تا نظر طرف مقابلم رو برگردونم. یعنی قبلا این کارها رو کردم، ولی بعد از دیدن تاثیرش ترجیح می‌دم تکرارشون نکنم و صرفا بعنوان یکی از افراد جامعه فعالیت کنم.
    ضمنا عیب نداره، اگر بقیه می‌خوان بخندند، بزارید بخندند. حکومت که داره می‌خنده، دولت داره می‌خنده، بزار مردم هم بخندن... راسیتش خود منم دارم می‌خندم

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •