تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: فراموش کردن پسورد بایوس هارد لپ تاپ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض فراموش کردن پسورد بایوس هارد لپ تاپ

سلام بچه ها من اولین درخواستم هست و واقعا نیاز دارم یکی کمک کنه
    پسورد هاردی که از داخل بایوس لپتاپ دل روش پسورد گذاشته شده یادم رفته لپتاپ قدیمی و هارد هم مکانیکی هست سانا هست بعد از وارد کردن اشتباه وارد کردن رمز هارد در بایوس یک کد تگ نشون میده برای بازیابی پسورد که می‌دونم اگه اینترنت بود سایت خاصی اینکار انجام میدن کد رو میدید بهشون و پسورد بهت میدم حتی تو یکی از تایپیک های دکتر بایوس هم دیدم همچین موضوعی رو که با کد تگ میشه پسورد رو بهت بدن ولی چون اکانت دکتر بایوس ندارم و خیلی گرونه نتونستم درخواست بدم
    هارد روی سیستم های دیگه اصلا بالا نمیاد هارد نشون میده ولی باز نمیشه اینو گفتم بدونید
    اطلاعات هارد هم مهم هست و نمی‌خوام از دست بره
    اگه کمکی بتونید بکنید سرویس نگ رو هم میدارم اینجا ممنون

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام بچه ها من اولین درخواستم هست و واقعا نیاز دارم یکی کمک کنه
    پسورد هاردی که از داخل بایوس لپتاپ دل روش پسورد گذاشته شده یادم رفته لپتاپ قدیمی و هارد هم مکانیکی هست سانا هست بعد از وارد کردن اشتباه وارد کردن رمز هارد در بایوس یک کد تگ نشون میده برای بازیابی پسورد که می‌دونم اگه اینترنت بود سایت خاصی اینکار انجام میدن کد رو میدید بهشون و پسورد بهت میدم حتی تو یکی از تایپیک های دکتر بایوس هم دیدم همچین موضوعی رو که با کد تگ میشه پسورد رو بهت بدن ولی چون اکانت دکتر بایوس ندارم و خیلی گرونه نتونستم درخواست بدم
    هارد روی سیستم های دیگه اصلا بالا نمیاد هارد نشون میده ولی باز نمیشه اینو گفتم بدونید
    اطلاعات هارد هم مهم هست و نمی‌خوام از دست بره
    اگه کمکی بتونید بکنید سرویس نگ رو هم میدارم اینجا ممنون
    سلام فک کنم این کد ک بعد چند بار ورود اشتباه کد اصلی بهتون میده رو ب هوش مصنوعی هم بدین کد ریست رو بهتون بده...

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

سلام

برنامه Hiren boot و نرم افزارهای ریست بایوس هست ... اگه بیومتریک باشه { اثر انگشت } اونو نمیشه کاریش کرد ... ولی پسورد بایاس در حالت های دیگه قابل ریست هست اینترنت نیست برنامه های رایگان شرکت های Dell دارن ... اگه عجله داری ببر تعمیرگاه
    Last edited by radarz; 07-04-2026 at 11:07.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام رفیق قدیمی می‌دونم منو یادت نمیاد ولی از عکست شناختم تو انجمن سافت گذر بودیم باهم ی زمانی مدیریت میکردیم یادش بخیر خیلی خیلی ساله گذشته
    ممنون از جوابت رمز روی خود هارد هست که از داخل بایوس روی هارد گذاشته شده این دوستمون که بالا گفته کد رو بدم به هوش مصنوعی الان کدوم هوش مصنوعی کار می‌کنه ؟
    سلام

برنامه Hiren boot و نرم افزارهای ریست بایوس هست ... اگه بیومتریک باشه { اثر انگشت } اونو نمیشه کاریش کرد ... ولی پسورد بایاس در حالت های دیگه قابل ریست هست اینترنت نیست برنامه های رایگان شرکت های Dell دارن ... اگه عجله داری ببر تعمیرگاه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دمت گرم کدوم هوش مصنوعی الان دسترسی هست؟ آره چندبار اشتباه میزنی کد میده رمز هارد رو فقط فکر کنم رو بایوس خودش بهت میده رو سیستم دیگه نمیشه کد گرفت کد خوش مصنوعی امتحان می‌کنم باید نگاه کنم ببینم کدوم هوش مصنوعی کار میکنه بازم ممنون
    اگر کسی توی دکتر بایوس هم اکانت داشت شاید می‌تونست کمک کنه بازم ممنون
    سلام فک کنم این کد ک بعد چند بار ورود اشتباه کد اصلی بهتون میده رو ب هوش مصنوعی هم بدین کد ریست رو بهتون بده...

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دمت گرم کدوم هوش مصنوعی الان دسترسی هست؟ آره چندبار اشتباه میزنی کد میده رمز هارد رو فقط فکر کنم رو بایوس خودش بهت میده رو سیستم دیگه نمیشه کد گرفت کد خوش مصنوعی امتحان می‌کنم باید نگاه کنم ببینم کدوم هوش مصنوعی کار میکنه بازم ممنون
    اگر کسی توی دکتر بایوس هم اکانت داشت شاید می‌تونست کمک کنه بازم ممنون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •