تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 23 از 23

نام تاپيک: خبر : ماهواره های استارلینک از ۱۰ هزار عبور کرد

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

یکم در مورد قیمت و هزینه استارلینک در ایران صحبت بشه بد نیست. اطلاعات من خیلی بروز نیست ولی تا جایی که میدونم مینویسم

اول؛ قیمت اکانت ماهانه استارلینک با تغییر سیاستهای ماسک دیگه برای همه دنیا یکسان نیست و بسته به کشوری که سیستم در اون رجیستر میشه فرق میکنه. یعنی اکانت در فرانسه و ایتالیا یه قیمته، در کانادا و امریکا یه قیمت در فیلیپین هم یه قیمت. کشوری که سیستم اولین بار در اون ثبت میشه (به نام و ادرس) تعیین کننده قیمته.

اخرین بار یادمه برای سیستمهایی که به ایران فرستاده میشدند، اکانتها برای فیلیپین ثبت میشد یا کشوری شبیه اون که به دلار بین ۵۰ تا ۶۰ دلار در ماه تموم میشد هزینه ماهانه اکانت (شاید الان کشوری ارزونتر از این هم اضافه شده باشه)

بنابراین سیستمهای فعال در ایران هزینه ماهانشون ربطی به نرخی که برای کشور امریکاست نداره و در حد ۵۰ تا ۶۰ دلار ماهانست

دوم؛ بحث اشتراک استرالینک بین گروه قابل اعتماده. لازم نیست حتما خیلی ثروتمند باشه فرد، حتی یه گروه ۴ نفره (۴ اشتراک) هزینه اکانتش بین ۱۲.۵ تا ۱۵ دلار میشه. یعنی بین ۲.۵ تا ۳ میلیون تومن در ماه. و واقعا خیلی لازم نیست فوق پولدار باشن افراد. کافیه ارزش اینترنت رو بیشتر از یسری هزینه های کمتر ضروری قرار بدن یا گروه اشتراک رو بزرگتر کنند

سوم؛ سرعت و کیفیت چقدر میشه؟ سرعت عملی قبلا بین ۴۰۰ تا ۸۰۰ مگابیت بود (روی کاغذ تا ۱ گیگابیت) ولی با افزایش ماه به ماه تعداد ماهواره ها و ورود ماهوره های سنگینتر این سرعت قراره بیشتر هم بشه.
    اینکه به چه روشی اینترنت رو شیر کنند بین خودشون دیگه بستگی به خودشون داره ولی منطقی یه محدودیت حجم مناسب مثل هزار گیگ برای هر اشتراک برای حفظ کیفیته تا سرعت بتونه ازاد بمونه

در اخر شما اگه نگاهی به قیمت فیبر نوری و حجمهاش و هزینه یه قندشکن مطمئن و پرسرعت برای جمعیت یه خانوار رو در نظر بگیرید میبینید اختلاف قیمت واقعا خیلی زیاد نیست و فقط بحث اهمیت نداشتن موضوعه!!
    یکم اطلاعات اپدیت در رابطه با استارلینک که من قبل از قطع شدن اینترنت و گیر کردن در شبکه داخلی دیدم.
    الان استار لینک تو روسیه کار نمی کنه تا جایی که من خبر دارم. سر استفاده از تکنولوژی اش روی پهباد های شناسایی که تو عمق اوکراین برای متد طولانی پرواز می کردن یک اپدیت داد رو سیستمش که جلوش رو بگیره. الان کنترل اینکه کی وصل باشه کی نباشه بر اساس موقعیت و پوشش داره.
    تو اکراین فقط انهایی که فروخته و ثبت شده خود اکراین هستند کار می کنه. ( و البته خرید و فروشش انجا ازاد است برای همه.) اگر یک موقع مفقود بشه یا فکر کنند غیب شده تو ان منطقه، غیر فعال می کنند. در کنار ان نسخه DTC هم ظاهرا برای مناطقی که پوشش موبایل وجود نداره فعال هست.
    روسیه هم همانطور که بالاتر گفتم حتی اگر مال خودشون باشد هم کار نمی کند. فقط نمی دونم برای سمت غربش این شرط هست یا کل سرزمین. خبرش رو بین قطعی دی و اخرین قطعی دیده بودم تو خبرگزاری ها.
    برای ایران یادمه یکجا خونده بودم مجانی شده. از هر جا گرفته باشند و اورده باشند، وقتی مختصات لوکیشن را متوجه بشوند ایران است اشتراکشون مجانی می شود. چیزی که یادمه قبل از قطعی دی امار روی 20 هزار مشترک بود و قبل از قطعی این دور رسیده بود به 100 هزار مشترک.
    باسه کشورهای درگیر اطراف را نمی دانم ولی احتمال داره الان مثل اکراین کرده باشند که احتمال سو استفاده را بگیرند.
    ونزولا هم بعد از سقوط مادورو هم دسترسی اش مثل ایران مجانی شده. فکر کنم جزو یکی از بسته های کمکی قرار گرفته که تا متصل شد مجدد زیر ساخت همه مناطق ارتباطات فراهم شود.
    Last edited by zed2; 26-03-2026 at 21:45.

2. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش سخت‌افزارمگ، بر اساس گزارش‌های به‌دست‌آمده، تصویری در شبکه‌های اجتماعی در حال پخش‌شدن است که در آن به افراد دارای مجوز کسب‌وکار اعلام می‌شود که به‌زودی می‌توانند از اینترنت آزاد و بدون فیلتر بهره‌مند شوند. در این تبلیغ آمده است که اینترنت ویژه «بین‌المللی» برای «همکاران دارای جواز فعالیت» عرضه می‌شود و از ویژگی‌هایی مانند عدم قطعی، بدون فیلتر بودن و فعال‌سازی مستقیم روی سیم‌کارت برخوردار خواهد بود.

گفتنی است که سرویس اینترنت پرو در حال حاضر فقط روی یک اپراتور پشتیبانی می‌شود. ابتدا این تبلیغ به سایر تبلیغات در زمان‌های محدودیت اینترنت شباهت داشت؛ اما بررسی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد که این سرویس توسط یکی از اپراتورهای بزرگ کشور به فروش می‌رسد.

طبق اطلاعات گفته‌شده، ظرفیت اینترنت پرو محدود است و تنها ۵۰۰ نفر اول می‌توانند از آن استفاده کنند. هزینه فعال‌سازی اینترنت مورد بحث ۲ میلیون و ۱۷۸ هزار تومان اعلام شده است. نکته قابل‌توجه دیگر این است که سرویس اینترنت پرو، ترافیک اینترنت بدون فیلتر را برای هر گیگابایت با ۸ هزار تومان ارائه می‌دهد، درحالی‌که برای ترافیک سایت‌ها و سرویس‌های فیلترشده، قیمت هر گیگابایت ۴۰ هزار تومان است

بر اساس کاتالوگ معرفی اینترنت پرو، این سرویس به طور خاص برای پشتیبانی از فعالیت‌های تجاری و جهانی طراحی شده است. شرکت ارائه‌دهنده اینترنت پرو می‌گوید که این سرویس، یک راهکار ویژه برای سازمان‌ها و اصناف فراهم می‌کند.

به‌ بیان دقیق‌تر، اینترنت پرو در شرایط خاص، حتی در زمان اختلال در اینترنت بین‌المللی نیز پایدار خواهد بود. همچنین این سرویس امکاناتی مانند دسترسی به منابع جهانی، ابزارها، پلتفرم‌ها و وب‌سایت‌های بین‌المللی، فعال‌سازی بدون نیاز به نرم‌افزار خاص و امکان مدیریت یکپارچه سیم‌کارت‌ها را فراهم می‌آورد. این شرکت ادعا می‌کند سرویس اینترنت پرو کاملاً قانونی و با مجوز ارائه می‌شود، به‌طوری که ثبت‌نام آن از طریق سامانه ویژه و احراز هویت آنلاین انجام خواهد شد.

4. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یکم اطلاعات اپدیت در رابطه با استارلینک که من قبل از قطع شدن اینترنت و گیر کردن در شبکه داخلی دیدم.
    الان استار لینک تو روسیه کار نمی کنه تا جایی که من خبر دارم. سر استفاده از تکنولوژی اش روی پهباد های شناسایی که تو عمق اوکراین برای متد طولانی پرواز می کردن یک اپدیت داد رو سیستمش که جلوش رو بگیره. الان کنترل اینکه کی وصل باشه کی نباشه بر اساس موقعیت و پوشش داره.
    تو اکراین فقط انهایی که فروخته و ثبت شده خود اکراین هستند کار می کنه. ( و البته خرید و فروشش انجا ازاد است برای همه.) اگر یک موقع مفقود بشه یا فکر کنند غیب شده تو ان منطقه، غیر فعال می کنند. در کنار ان نسخه DTC هم ظاهرا برای مناطقی که پوشش موبایل وجود نداره فعال هست.
    روسیه هم همانطور که بالاتر گفتم حتی اگر مال خودشون باشد هم کار نمی کند. فقط نمی دونم برای سمت غربش این شرط هست یا کل سرزمین. خبرش رو بین قطعی دی و اخرین قطعی دیده بودم تو خبرگزاری ها.
    برای ایران یادمه یکجا خونده بودم مجانی شده. از هر جا گرفته باشند و اورده باشند، وقتی مختصات لوکیشن را متوجه بشوند ایران است اشتراکشون مجانی می شود. چیزی که یادمه قبل از قطعی دی امار روی 20 هزار مشترک بود و قبل از قطعی این دور رسیده بود به 100 هزار مشترک.
    باسه کشورهای درگیر اطراف را نمی دانم ولی احتمال داره الان مثل اکراین کرده باشند که احتمال سو استفاده را بگیرند.
    ونزولا هم بعد از سقوط مادورو هم دسترسی اش مثل ایران مجانی شده. فکر کنم جزو یکی از بسته های کمکی قرار گرفته که تا متصل شد مجدد زیر ساخت همه مناطق ارتباطات فراهم شود.
    خبرش رو دیدم منم. اینجا نقل قول میکنم:

بررسی داده‌های وزارت ارتباطات نشان می‌دهد موج اول تقاضا برای اینترنت استارلینک در جنگ ۱۲ روزه شکل گرفت و در آن مقطع حدود ۳۰ هزار پایانه شناسایی شد. در جریانات دی ماه تقاضا شدت گرفت و به گفته ستار هاشمی، وزیر ارتباطات، تعداد آی‌پی‌های داخل ایران از ۱۰۰ هزار عبور کرد.

جالبه گفته شده در خبر که خرید و فروش استارلینک در تهران در شرایط جنگی در اسفند ماه هم ادامه داشته و به قیمت بالای ۵۰۰ میلیون همچنان خریده میشده!!

اکانتها هم طبق همین اخبار رایگانه از زمان شروع جنگ.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •