تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: درخواست نرم افزار ویدیو پلیر

حـــــرفـه ای saye's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    mirror

پيش فرض

یکی از فایل ها رو آپلود کن ببین کسی چنین مشکلی داره

ویرایش
    یا خودت ویدیو ها رو با یک نرم افزاری تبدیل کن
    پیشنهاد خوبی بود . این کارو کردم و خواستم به فرمت دیگه و یا با همون فرمت با کیفیت کمتر تبدیل کنم اما نشد یعنی همون حدود چند ثانیه اول که نشون میده رو تبدیل میکنه . یعنی فایل ها خرابن ؟ یا به قول این دوستمون از سیستمم هست؟
    اخه فایلهای اکسترکت شده اگه خراب شده باشن بعد گذشت چندین سال . فایل اصلی داخل فایل زیپ که باید سالم مونده باشه .
    کاملا گیج شدم
    تو این قطعی اینترنت بین المللی تنها دلخوشیم اینا بود که بتونم تمرین کنم

- - - Updated - - -

یکی از فایل ها رو آپلود کن ببین کسی چنین مشکلی داره

ویرایش
    یا خودت ویدیو ها رو با یک نرم افزاری تبدیل کن
    پیشنهاد خوبی بود . این کارو کردم و خواستم به فرمت دیگه و یا با همون فرمت با کیفیت کمتر تبدیل کنم اما نشد یعنی همون حدود چند ثانیه اول که نشون میده رو تبدیل میکنه . یعنی فایل ها خرابن ؟ یا به قول این دوستمون از سیستمم هست؟
    اخه فایلهای اکسترکت شده اگه خراب شده باشن بعد گذشت چندین سال . فایل اصلی داخل فایل زیپ که باید سالم مونده باشه .
    کاملا گیج شدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

رزولوشن فایل ها چند هست و مشخصات سیستمتون چیه؟
    اگر ویدئو ها 1080 هست، معمولا سیستم های قدیمی(بالای 15 سال) میتونن اجراش کنن، ولی اگر بیشتر هست ممکنه به مشکل بخورید.

با گوشی امتحان نکردید ببینید قابل پخش هست یا نه؟ معمولا گوشی باید بتونه اجرا کنه اگر مشکل از بالا بودن کیفیت ویدئو باشه، ولی خوب اینم بستگی به مشخصات گوشی داره، اما امتحانش ضرر نداره.

مورد دیگه ای که یکی از دوستان اشاره کردن هم میتونه مفید واقع بشه، یعنی تغییر دیکودر از گرافیک به پردازنده، که البته با همه پلیر ها قابل انجامه، ولی pot player گزینه اش رو دقیقا توی صفحه اصلی گذاشته و با یک کلیک قابل تغییره(گزینه کنار زمان ویدئو).

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

کاملا گیج شدم

- - - Updated - - -
    حجم فایلت وقتی زیپ هستش و ان زیپ می کنی چقدر هستش؟
    وقتی چند ثاینه اول پخش میشه و دیگر تصویر تکان نمی خورد هنوز صدا داری یا نه؟
    اگر خواستی potplayer ساده تر است.
    من k-like رو باسه حرفه ای بودنش دوست دارم، کامل کنترل رو می داد دستم باسه دستکاری. ( بقولی سرم درد می کرد دستمال می بستم بهش). پکیجش خیلی کاملتر است و به همان اندازه می تونه باسه تازه کارها گیج کننده تر باشه.

- - - Updated - - -

کاملا گیج شدم

- - - Updated - - -
    من k-like رو باسه حرفه ای بودنش دوست دارم، کامل کنترل رو می داد دستم باسه دستکاری. ( بقولی سرم درد می کرد دستمال می بستم بهش). پکیجش خیلی کاملتر است و به همان اندازه می تونه باسه تازه کارها گیج کننده تر باشه.

4. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

مشکلم اینه که من یک سری اموزش طراحی دانلود کردم با کییت بالا . ولی اغلبشون رو که پلی میکنم یکم از اولش رو نشون میده و
    مابقیش فقط زمان ویدیو میگذره نه تصویر تکون میخوره نه صداش میاد گفتم شاید سیستمم چون خیلی قدیمیه بخاطر کیفیت ویدیو ها نمیتونه پخش کنه .
    یه سریاشم کلا پخش نمیکنه و حتی فایل هارو عیب یابی کردم ایراد ندارن . اصلا شبیه خرابی فایل نیست
    این مشکلو من داشتم و مشکل از هارد دیسکم بود. بدسکتور داشت. اگر سیستم قدیمیه یه تستی از هارد دیسک بگیرید. البته من یکی از درایوهام بدسکتور داشت و فیلمها هم توی همون درایو بود که این مشکلو داشتم. اگر شما فیلمها رو تازه دانلود کردید و این مشکلو دارید شاید ربطی به هارد دیسک نداشته باشه

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    mirror

پيش فرض

اگر ویدئو ها 1080 هست، معمولا سیستم های قدیمی(بالای 15 سال) میتونن اجراش کنن، ولی اگر بیشتر هست ممکنه به مشکل بخورید.

با گوشی امتحان نکردید ببینید قابل پخش هست یا نه؟ معمولا گوشی باید بتونه اجرا کنه اگر مشکل از بالا بودن کیفیت ویدئو باشه، ولی خوب اینم بستگی به مشخصات گوشی داره، اما امتحانش ضرر نداره.

مورد دیگه ای که یکی از دوستان اشاره کردن هم میتونه مفید واقع بشه، یعنی تغییر دیکودر از گرافیک به پردازنده، که البته با همه پلیر ها قابل انجامه، ولی pot player گزینه اش رو دقیقا توی صفحه اصلی گذاشته و با یک کلیک قابل تغییره(گزینه کنار زمان ویدئو).
    400 MB سایز فایل زیپ هست و بعد اکسترکت میشه چیزی حدود 7 گیک
    موقع پخش hd میزنه
    نه گوشیم حافظه اش خیلی پر هست اکثرشونم برنامه
    من فکر کردم اون دیکودر مربوط به سخت افزاره که گفتن امتحانش میکنم

- - - Updated - - -

موقع پخش hd میزنه
    نه گوشیم حافظه اش خیلی پر هست اکثرشونم برنامه
    من فکر کردم اون دیکودر مربوط به سخت افزاره که گفتن امتحانش میکنم

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    mirror

پيش فرض

- - - Updated - - -

سیستمم رو با یه بودجه مشخصی چندسال پیش به یکی گفتم دست دوم برام جمع کرد و فکر میکنم از سیستمایی که برای ماا ین استفاده میشده جم کرده . خیلی جون نداره و مشکل دیگه اش موقعی بود که وقتی یه فایل ان اف تی رو میخواستم اپلود کنم . دقیقا موقع اپلود ان اف تی سیستم به کل خاموش میشد . موقع اپلود فایل های معمولی این اتفاق نمی افتاد . بخاطر همین شک به مشکلات و ضعف سیستمی دارم
    حتما اون پلیری هم که گفتین امتحان میکنم

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    mirror

پيش فرض

این مشکلو من داشتم و مشکل از هارد دیسکم بود. بدسکتور داشت. اگر سیستم قدیمیه یه تستی از هارد دیسک بگیرید. البته من یکی از درایوهام بدسکتور داشت و فیلمها هم توی همون درایو بود که این مشکلو داشتم. اگر شما فیلمها رو تازه دانلود کردید و این مشکلو دارید شاید ربطی به هارد دیسک نداشته باشه
    نه فایلها قدیمیه . مال حدود 10سال پیش .
    بله امتحان میکنم اگر نتونستم با برنامه هایی که دوستان گفتن مشکل رو برطرف کنم باید برم سراغ سخت افزار سیستم
    البتهامکان خرابی فایلها هم هست

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سیستمم رو با یه بودجه مشخصی چندسال پیش به یکی گفتم دست دوم برام جمع کرد و فکر میکنم از سیستمایی که برای ماا ین استفاده میشده جم کرده . خیلی جون نداره و مشکل دیگه اش موقعی بود که وقتی یه فایل ان اف تی رو میخواستم اپلود کنم . دقیقا موقع اپلود ان اف تی سیستم به کل خاموش میشد . موقع اپلود فایل های معمولی این اتفاق نمی افتاد . بخاطر همین شک به مشکلات و ضعف سیستمی دارم
    حتما اون پلیری هم که گفتین امتحان میکنم
    امیدوارم حدسم غلط باشه:
    اگر اینطوری باشه احتمال زیاد فایل ها موقع زیپ شدن یک اتفاقی باسش افتاده. در صورتی ویدیو 7 گیگی 400 مگ می شه که بخش زیاد ویدیو همش 0 یا 1 زده باشه.
    تا جایی که یادم میاد این جور فایل ها حداکثر 2-3 درصد فشرده می شه با تنظیمات پیش فرض نه اینقدر
    +
    تهویه سیستم و بخش پاور رو چک کن. شاید کلی خاک گرفته یا فنش از کار افتاده که خاموش میشه

نه فایلها قدیمیه . مال حدود 10سال پیش .
    بله امتحان میکنم اگر نتونستم با برنامه هایی که دوستان گفتن مشکل رو برطرف کنم باید برم سراغ سخت افزار سیستم
    البتهامکان خرابی فایلها هم هست
    منتظر اپدیت هستیم.

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    mirror

پيش فرض

امیدوارم حدسم غلط باشه:
    اگر اینطوری باشه احتمال زیاد فایل ها موقع زیپ شدن یک اتفاقی باسش افتاده. در صورتی ویدیو 7 گیگی 400 مگ می شه که بخش زیاد ویدیو همش 0 یا 1 زده باشه.
    تا جایی که یادم میاد این جور فایل ها حداکثر 2-3 درصد فشرده می شه با تنظیمات پیش فرض نه اینقدر
    +
    تهویه سیستم و بخش پاور رو چک کن. شاید کلی خاک گرفته یا فنش از کار افتاده که خاموش میشه

منتظر اپدیت هستیم.
    بخش عظیمی از ویدیو ها با vlc پلیر مشکلشون رفع شد و میشه دید و ازشون چیزی فهمید
    ولی موضوع فن رو اره خیلی خاک گرفته ولی خواستم باد بگیرم گفتن نکن این کارو میزنه میسوزونه برقی که بهش وارد میشه بلد نباشی

- - - Updated - - -

امیدوارم حدسم غلط باشه:
    +

منتظر اپدیت هستیم.
    بخش عظیمی از ویدیو ها با vlc پلیر مشکلشون رفع شد و میشه دید و ازشون چیزی فهمید
    ولی موضوع فن رو اره خیلی خاک گرفته ولی خواستم باد بگیرم گفتن نکن این کارو میزنه میسوزونه برقی که بهش وارد میشه بلد نباشی

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •