تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: دوچرخه تاشو ایده خوبیست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض دوچرخه تاشو ایده خوبیست؟

سلام از دوستان سوال تایتل تاپیک رو داشتم، گفتم شاید اینجا کسی تجربه داشته باشه. می خوام برای جابجایی داخل شهر یعنی از مترو پیاده میشم برم تا محل کار و بالعکس تا خونه... کار اداری یا خرید وسط شهر هم داشتم ازش استفاده کنم... هیچوقت ماشین نداشتم و الان پول خریدش رو دارم اما قرونی در دهان ایرانخودرو و سایپا و بنجل سازان چینی نمیخوام بریزم با این قیمت های سرسام آور به صرفه نیستن با این که پولش رو دارم. از موتور هم اینقدر مرگ دوستان و عزیزانم رو دیدم گزینه اش برای من قفله. اهل سفر داخلی هم اصلا نیستم از طبیعت و آب و هوای خشن ایران متنفرم. تمامی استفاده ی من داخل شهر هست و تمام...

ضمنا الان دوچرخه عادی دارم که خیلی خوب کار روزمره ام رو جواب میده اما راه دور رو نمیشه باهاش رفت.

Super Moderator Sir0c00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام از دوستان سوال تایتل تاپیک رو داشتم، گفتم شاید اینجا کسی تجربه داشته باشه. می خوام برای جابجایی داخل شهر یعنی از مترو پیاده میشم برم تا محل کار و بالعکس تا خونه... کار اداری یا خرید وسط شهر هم داشتم ازش استفاده کنم... هیچوقت ماشین نداشتم و الان پول خریدش رو دارم اما قرونی در دهان ایرانخودرو و سایپا و بنجل سازان چینی نمیخوام بریزم با این قیمت های سرسام آور به صرفه نیستن با این که پولش رو دارم. از موتور هم اینقدر مرگ دوستان و عزیزانم رو دیدم گزینه اش برای من قفله. اهل سفر داخلی هم اصلا نیستم از طبیعت و آب و هوای خشن ایران متنفرم. تمامی استفاده ی من داخل شهر هست و تمام...

ضمنا الان دوچرخه عادی دارم که خیلی خوب کار روزمره ام رو جواب میده اما راه دور رو نمیشه باهاش رفت.
    دوچرخه برقی بگیر دوست عزیز
    تمام دغدغه ها و مشکلاتت یه جا حل میشه

3. این کاربر از Sir0c00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوچرخه برقی بگیر دوست عزیز
    تمام دغدغه ها و مشکلاتت یه جا حل میشه

دوچرخه برقی کمجا و کوچیک نیست که بشه بردش داخل مترو و اتوبوس مثلا
    سنگین هست
    تا وقتی شارژ داره خوبه بعد از اتمام شارژ بیشتر وبال آدم میشه اینقدر سنگینه نمیشه رکاب زد
    خرابی باتری و هزینه بالای اون هست که مدلهای داخل بازار ایران باتری های درجه چند چینی هست که بعد از چند سایکل افت ظرفیتشون اونقدر هست که عملا بلا استفاده میشن

بازم اگرلینکی چیزی از مدل خاصی هست بررسی میکنم.

داره خودمونی میشه fragari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اسکوتر و اسکیت برد، کم وزن، اندازه کوچک، قابل حمل.

6. این کاربر از fragari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

گزینه ها کاملا محدود هستند و شما قدرت مانور ندارید، صرفا به میزان بودجه موجود می تونید بینشون انتخاب کنید(یا خر یا خرما)
    اگر در تهران زندگی می کنید با توجه به کوهپایه بودن، در مسیرهای طولانی، دوچرخه غیر دنده ای یا غیر برقی به هیچ عنوان گزینه مناسبی نیست!
    اگر محدودیت مالی ندارید:

- خرید یک خودرو مانند پیکانتو
    - خرید موتور مناسب + لوازم ایمنی کامل (با برند معتبر) ، طبعا اگر اصولی و اگاهانه رانندگی بکنید با داشتن تجهیزات ایمنی کافی، خطر جدی ای شما رو تهدید نمی کنه! همون قدر خطرناک هست که ممکنه سوار شدن یک دوچرخه درون شهر بدون رعایت نکات ایمنی خطرناک باشه.
    - خرید دوچرخه برقی تاشو سبک (که اگر بخواید برند جهانی بخرید بعید نیست از اون پیکانتو گرونتر دربیاد)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اسکوتر و اسکیت برد، کم وزن، اندازه کوچک، قابل حمل.
    به فکر خودم رسیده بود اما یه خرده فکر میکنم ضایه است... بعد یه مدت چون تنها فردی هستی که سوار میشی همه میشناسنت دیگه... و من این توجه بی مورد رو نیاز ندارم... دست انداز و خیابون های غیر استاندارد تهران هم که بماند. ولی ممنون از ایده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

گزینه ها کاملا محدود هستند و شما قدرت مانور ندارید، صرفا به میزان بودجه موجود می تونید بینشون انتخاب کنید(یا خر یا خرما)
    اگر در تهران زندگی می کنید با توجه به کوهپایه بودن، در مسیرهای طولانی، دوچرخه غیر دنده ای یا غیر برقی به هیچ عنوان گزینه مناسبی نیست!
    اگر محدودیت مالی ندارید:

- خرید یک خودرو مانند پیکانتو
    - خرید موتور مناسب + لوازم ایمنی کامل (با برند معتبر) ، طبعا اگر اصولی و اگاهانه رانندگی بکنید با داشتن تجهیزات ایمنی کافی، خطر جدی ای شما رو تهدید نمی کنه! همون قدر خطرناک هست که ممکنه سوار شدن یک دوچرخه درون شهر بدون رعایت نکات ایمنی خطرناک باشه.
    - خرید دوچرخه برقی تاشو سبک (که اگر بخواید برند جهانی بخرید بعید نیست از اون پیکانتو گرونتر دربیاد)

دوچرخه دنده ای دارم که کار روزمره خرید و غیره رو به خوبی واسم راه میندازه اما یه چیزی هم میخوام که وسط شهر هم بتونم باهاش برم (تهرانم) یعنی با مترو برم نزدیکترین ایستگاه و با اون وسیله به مقصد برسم. موتور رو اصلا حس خوبی ندارم با اینکه از 12 سیزده سالگی استفاده میکردم تا بیست و چهار پنج و هیچوقت خوشبختانه کوچکترین مشکلی نداشتم (تا این حد دیفنسیو می رونم) اما دیگه ریسک نمیکنم...

گزینه آخرم که گفتین یا خرید پیکانتو (اگه سالم گیر بیاد که معمولا ماشین دست دو سالم نیست) همونطور که گفتین هزینه اش خیلی بالاست. یهو میبینی تا نزدیکترین ایستگاه مترو بری و از اونجا هم اسنپ بگیری تا مقصد خیلی خیلی ارزونتر در میاد... دردسر جای پارک و خرابی و مخارج ماشین هم نداری.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •