تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 616 از 642 اولاول ... 116516566606612613614615616617618619620626 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,151 به 6,160 از 6416

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

ایا با مودم فیبر نوری هم میشه تلفن بهش وصل کرد؟
    تلفن بهش وصل میشه برای تماس گرفتن. کار دیگه ای باهاش نمیشه بکنی.

2. این کاربر از epaaeiz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

ممنون از شما . برای سرعت ۱۰۰۰ اگه برم مخابرات میتونه اکانت منو که پلن من تانوما استاندارد 230 گیگ ماهانه سرعت ۱۰۰ مگ هست برام تا ۱۰۰۰ بازش کنه ؟
    یا باید اون تعرفه که حجمش ۵۰۰ گیگ‌هست بگیرم برای سرعت ۱۰۰۰
    قبلا بله باید اون سرویس 530 گیگ رو میگرفتی

الان کل سرویس هاش تا هزار باز هستن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من هزینه سرویس رو پرداخت نکردم برای دو دوره آخر و قطع شدم کسی تجربه داره که وقتی به دلیل بدهی قطع میکنن بازم برای ماه بعدی هزینه رو حساب می کنن ؟ از مخابرات هیچی بعید نیست و اینکه چقدر بعدش سرویس رو میبرن تو جمع آوری؟ و اگه جمع آوری بشه بخوای دوباره بگیری چه مشکلاتی داره؟
    Last edited by blackbird; 13-04-2026 at 23:34.

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من هزینه سرویس رو پرداخت نکردم برای دو دوره آخر و قطع شدم کسی تجربه داره که وقتی به دلیل بدهی قطع میکنن بازم برای ماه بعدی هزینه رو حساب می کنن ؟ از مخابرات هیچی بعید نیست و اینکه چقدر بعدش سرویس رو میبرن تو جمع آوری؟ و اگه جمع آوری بشه بخوای دوباره بگیری چه مشکلاتی داره؟
    من منتظر بودم پس پرداختش تمام شه که پیش پرداختش کنم با مینیموم بسته هر دفعه بسته تمدید می کنند بدون درخواست گذاشتن
    اگر امار تونستی بگیری به من هم بگو. باسه این کارا خود جوشند ولی وقتی مشکل ارتباطی رخ می ده و قطع می شود یا می خوای اپدیت مشخصات کنی می افته به سبک مخاربرات کلاسیک که جون ادم رو در می اره بیان و اصلا همکاری نمی کنند باسه اپدیت اطلاعات. عجب گرفتاری شدیم با اینا.

- - - Updated - - -
    Last edited by zed2; 14-04-2026 at 03:48.

6. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

الان بدون دادن سرویس اینترنت دارن هزینشو میگیرن برای شبکه داخلی، ... چند نفر حجم 400 گیگی و سرعت بالا نیاز دارن رو همچین سرویسی؟ من حتی کمترین حجم هم که فکر کنم 90 یا 50 باشه نیاز ندارم برای اینترانت ... و یه نکته که زمان قرار داد هم داره سوخت میشه، مال من یک ساله هست بیشترش مونده الان دو ماهش رفت اونم بر نمی گردونن بعد میگن کم فروشی حرام است.

8. این کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من منتظر بودم پس پرداختش تمام شه که پیش پرداختش کنم با مینیموم بسته هر دفعه بسته تمدید می کنند بدون درخواست گذاشتن
    اگر امار تونستی بگیری به من هم بگو. باسه این کارا خود جوشند ولی وقتی مشکل ارتباطی رخ می ده و قطع می شود یا می خوای اپدیت مشخصات کنی می افته به سبک مخاربرات کلاسیک که جون ادم رو در می اره بیان و اصلا همکاری نمی کنند باسه اپدیت اطلاعات. عجب گرفتاری شدیم با اینا.

- - - Updated - - -
    شما داخل پنل سرویس رو عوض کن هم نوعش رو هم حجمش رو نباید مشکلی باشه نشد برو مرکز مخابرات قسمت امور مشترکین انجام میدن. من متوجه نشدم پس پرداخت رو پیش کنی چه تفاوتی داره تو هزینه یا مورد دیگه ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

الان بدون دادن سرویس اینترنت دارن هزینشو میگیرن برای شبکه داخلی، ... چند نفر حجم 400 گیگی و سرعت بالا نیاز دارن رو همچین سرویسی؟ من حتی کمترین حجم هم که فکر کنم 90 یا 50 باشه نیاز ندارم برای اینترانت ... و یه نکته که زمان قرار داد هم داره سوخت میشه، مال من یک ساله هست بیشترش مونده الان دو ماهش رفت اونم بر نمی گردونن بعد میگن کم فروشی حرام است.
    من هنوز با سیستمش اشنا نیستم و و چون همان اولین بسته بوده و من هم درگیر موضوعات دیگر بودم پی گیرش نشدم.
    من سر زمان قرار داد پس پرداخت که سوخت میشه مشکل دارم. چون نمی دونم چطوری برخورد میشه اگر حالتش رو وسط قرار داد پیش پرداخت کنم. الان برای من بخاطر تمدید خود سر 40 روز دیگر مانده. و چون مصرف شده محسوب می شه پولش را اخر سر می گیرند.
    من می خواستم 3-5 روز اخر تبدیل کنم به پیش پرداخت که رو مخ نباشه.

شما داخل پنل سرویس رو عوض کن هم نوعش رو هم حجمش رو نباید مشکلی باشه نشد برو مرکز مخابرات قسمت امور مشترکین انجام میدن. من متوجه نشدم پس پرداخت رو پیش کنی چه تفاوتی داره تو هزینه یا مورد دیگه ؟
    روز های باقیمانده چی می شود در محاسبه هزینه وقتی سوییچ می کنم به پیش پرداخت؟ چون به هر حال فاکتور اخر ماه بر اساس 30 روز مصرف ماهانه صادر می کنند.

- - - Updated - - -

داره خودمونی میشه NIMA_e2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من هنوز با سیستمش اشنا نیستم و و چون همان اولین بسته بوده و من هم درگیر موضوعات دیگر بودم پی گیرش نشدم.
    من سر زمان قرار داد پس پرداخت که سوخت میشه مشکل دارم. چون نمی دونم چطوری برخورد میشه اگر حالتش رو وسط قرار داد پیش پرداخت کنم. الان برای من بخاطر تمدید خود سر 40 روز دیگر مانده. و چون مصرف شده محسوب می شه پولش را اخر سر می گیرند.
    من می خواستم 3-5 روز اخر تبدیل کنم به پیش پرداخت که رو مخ نباشه.

روز های باقیمانده چی می شود در محاسبه هزینه وقتی سوییچ می کنم به پیش پرداخت؟ چون به هر حال فاکتور اخر ماه بر اساس 30 روز مصرف ماهانه صادر می کنند.

- - - Updated - - -
    بهتره فقط قبل از شروع دوره جدید اینکار رو کنید چون من چند بار روز اول و دوم سرویس این تغییر رو دادم و کلی ضرر کردم

12. این کاربر از NIMA_e2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

برید مرکز با مسئول امور مشترکین هماهنگ کنید همه سوالها رو بپرسید و بپرسید بهترین حالت که شامل هزینه زیادی نشه چی هست. طراحی سیستم جوری هست که همه مدله به نفع مخابرات باشه از نظرمالی البته، از نظر سرویس دهی و پشتیبانی هیچی. باید زمان تغییر سرویس قبل از انجام، دقیق هزینه رو اعلام کنه و هر مورد مالی دیگه، که حتی خودشون هم دقیق نمی دونن چون یه واحد دیگه طراحی کرده برای کل سیستم در ایران و همه کارمندها در جریان دقیقش نیستن.

اولین بار که پرداخت بانکی با کارت تازه اومده بود زده بود از CCV2 استفاده باید بشه من رفتم بانکم شعبه خیلی بزرگ بانک ملی پرسیدم CCV2 چیه همه کارمندا از هم پرسیدن هیچ کدوم نمی دونستن ! بعد رفتم بانک صادرات روبروش که اونم خیلی بزرگ بود کسی نمی دونست گفتن از خانم فلانی مسئول خدمات الکترونیک بپرس و اونم نمی دونست! چیزی هست که برای خودم پیش اومده نه نقل قول و بدون کم و زیاد بازگوش کردم می دونم باورش سخته اما سیستم کار این مدلی هست خیلی ها هم میدونن چه خبره میگن حرفش رو نباید زد. و مخابرات یه چیز فاجعه تر از سیستم بانکی هست.
    Last edited by blackbird; 15-04-2026 at 19:01.

14. این کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

وقتی ادم بی کار باشه..... اینا دارند چی کار می کنند هم با شبکه داخلی هم با سیستم خودشون.

یکی مارو از دست اینا نجات بده

بجز اینها ظاهرا به لطف قطعی اینترنت، تمام ضررشون رو پهنای باند رو با تلفن بین الملل انتقام گرفتند و سود هم بردن
    بهتره فقط قبل از شروع دوره جدید اینکار رو کنید چون من چند بار روز اول و دوم سرویس این تغییر رو دادم و کلی ضرر کردم
    من الان برنامه ام اینه 5 روز مانده به پایام تغییر سرویس رو بزنم. البته اگر دوباره باسه خودشون یک ماه دیپرتمدید نکنند
    اگر باز انجام بدند مجبورم قبل از 10-15 روز تغییر بدم.
    باسه نصب دست و پا می زنند ولی بعدش ول هستی به امان خدا. کابل کشیشون هم مثل کلاف های بغداد است. با کوچکترین توفانی قطع میشه و حداقل یک هفته - رکورد 21 روز - طول می کشه بیان درستش کنند.

برید مرکز با مسئول امور مشترکین هماهنگ کنید همه سوالها رو بپرسید و بپرسید بهترین حالت که شامل هزینه زیادی نشه چی هست. طراحی سیستم جوری هست که همه مدله به نفع مخابرات باشه از نظرمالی البته، از نظر سرویس دهی و پشتیبانی هیچی. باید زمان تغییر سرویس قبل از انجام، دقیق هزینه رو اعلام کنه و هر مورد مالی دیگه، که حتی خودشون هم دقیق نمی دونن چون یه واحد دیگه طراحی کرده برای کل سیستم در ایران و همه کارمندها در جریان دقیقش نیستن.

اولین بار که پرداخت بانکی با کارت تازه اومده بود زده بود از CCV2 استفاده باید بشه من رفتم بانکم شعبه خیلی بزرگ بانک ملی پرسیدم CCV2 چیه همه کارمندا از هم پرسیدن هیچ کدوم نمی دونستن ! بعد رفتم بانک صادرات روبروش که اونم خیلی بزرگ بود کسی نمی دونست گفتن از خانم فلانی مسئول خدمات الکترونیک بپرس و اونم نمی دونست! چیزی هست که برای خودم پیش اومده نه نقل قول و بدون کم و زیاد بازگوش کردم می دونم باورش سخته اما سیستم کار این مدلی هست خیلی ها هم میدونن چه خبره میگن حرفش رو نباید زد. و مخابرات یه چیز فاجعه تر از سیستم بانکی هست.
    ادرس این مراکز یا دفتر امور مشترکین رو از کجا پیدا کنم؟ ماشالله صد تا سایت دارند یکی از یکی بدرد نخور تر. بعضی هاشون هم بیلبرد خبر گزاری فارس بیشتر می خوره تا سایت فنی.
    ادرس بخش پنل کاربریشون هم نمی فهمم چرا هنوز با adsl شروع می شه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    والا تا جایی که من می بینم از یک چیز فاجعه امیزتر هم گذشتن.
    Last edited by zed2; 16-04-2026 at 13:54.

16. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •